MED79F24752AEA046F7BDA5B74B15333F37

Modern 3:a på 81 kvm. centralt i Kallhäll, i hus med hiss och Mälarglimt

Kallhäll, JÄRFÄLLA

Kärnmakargränd 7, 5 tr.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,326 Inkl. värme, kallvatten & internet. Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer20
Byggår2015

Utgångspris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 15:00 - 15:30
22
September | Tuesday
Kl 18:00 - 18:30

Lugnt och samtidigt centralt belägen 3:a på 81 kvm. med öppen planlösning, med fullt utrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Lägenheten erbjuder i övrigt två sovrum , varav ett lite större och med egen walk in closet, helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig och insynsskyddad balkong, med utgång från vardagsrummet och med viss Mälarglimt. Lägenheten är belägen i hus med hiss och separat förråd. Promenadavstånd till centrum, pendeltåg och Mälarens strand med fina strövområden och strandbad.

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor finns i området. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I närbelägna Stäket finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Bilder

Fasadbild

Mälarglimt från balkongen

Rymlig och insynsskyddad balkong

Rymligt kök med matplats i öppen planlösning med vardasrummet

Kök med matplats vinkel & öppen planlösning med vardagsrummet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/hall: Släta och vitmålade väggar, parkettgolv, klädhylla, garderob och städskåp.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel, grafitgrå klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp, duschutrymme, arbetsbänk med 2 vägghängda arbetsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Kök: Arbetskök med rymlig matplats och i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är utrustat med vita skåpluckor, vitt kakel som stänkskydd bakom diskbänk och gråmelerad arbetsbänk av laminat. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, spisventilator, kyl, frys, inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum i direkt och öppen planlösning med matplatsen och köket. Vardagsrummet är inrett med släta och vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till stor och insynsskyddad balkong delvis under tak, med Mälarglimt.

Sovrum 1: Större sovrum, med plats för dubbelsäng, med släta och vitmålade väggar och parkettgolv. Tillgång till walk in closet med skjutdörr och inredd med klädhylla, klädstång och utdragbara trådbackar.

Sovrum 2: Släta och vitmålade väggar och parkettgolv.


VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
Föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 9, hiss finns
Pris
SEK 2,550,000 Utgångspris
Avgift
SEK 5,326 Inkl. värme, kallvatten & internet. Hushållsel och varmvatten debiteras efter förbrukning
Andel i föreningen
3.22828 %
Andel av årsavgiften
3.12695 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
9-våningshus med hiss
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 12/18/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
62 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas isoler+1-glas
Förening
Namn
HSB Brf Gjutarmästaren
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen består av 34 lägenheter, i storlekar från 2 rok. på 64 kvm. upp till 4 rok. på 109,5 kvm., fördelade på ett 9-våningar högt punkthus. Föreningen erbjuder övernattningsrum för uthyrning.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
34
Tv och bredband
Obligatoriskt tillägg om internet, med för närvarande (2020) 204 kr/månad.
Parkering
Föreningen disponerar 12 bilplatser som ingår i gemensamhetsanläggning med grannfastigheten Gjutaren 2. Dessa bilplatser har tillgång till motorvärmare. På kommunal mark på västra sidan om Kallhällsleden disponerar föreningen 12 bilplatser upplåtna med nyttjanderätt.
Övrigt
Föreningen har separat debitering (individuell mätning) av hushållsel och varmvatten. Obligatoriskt tillägg om internet, med för närvarande (2020) 204 kr/månad. Föreningens hemsida - https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/gjutarmastaren/. Flertalet lägenhetsinnehavare installerade inglasning i nära anslutning till första inflyttning av fastigheten. De leverantörer som anlitades var dels Balkongrutan Mälardalen AB, dels Sakkes Balkongkonsult AB, båda i Järfälla. Om du flyttar in i lägenhet utan inglasning måste du först ansöka om bygglov. Sedan ska ett avtal skrivas med föreningen. Avtalet finns att ladda ner från Mitt HSB.

Karta

Kallhäll JÄRFÄLLA

Kärnmakargränd 7, 5 tr.

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg