190
MEDB30889DAA2E746A19F77A1A1699B2DAB

Snart finns möjlighet att förvärva denna mysiga 2:a med magisk utsikt!

Kommande®

Bårstaberget, Södertälje

Karlslundsgatan 20

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,534
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60 kvm
Våning11
Lägenhetsnummer2004

Utgångspris: SEK 1,500,000

Trevlig och central 2:a i hjärtat av Södertälje med närhet till det mesta. Snart finns chans att förvärva denna inbjudande bostad med hall i stengolv. Helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch, en inglasad balkong med fantastisk utsikt i anslutning till vardagsrummet, ett mysigt sovrum samt ett kök av nyare slag. Önskas mer information är ni alltid välkomna att kontakta mäklaren.

Om området

Bårsta är en gammal stadsdel i västra delen av Södertälje. Bårstaberget är ett bra bostadsområde som passar barnfamiljer, där man har närhet till det mesta. Från Bårstaberget når du Södertälje centrum med 15 minuters promenad. Stadsdelen består av hyresrätter, bostadsrätter samt både äldre och nya småhus.

Kommunikation

Från Södertälje centrum finns mycket god kommunikation till alla områden i kommunen. Med pendeltåg 36 mot Uppsala åker du till Stockholm Central på ca 45 min. Med pendeltåg 36 mot Gnesta kan du ta dig till Järna, Mölnbo och Gnesta. Sörmlandstrafiken med destinationer Trosa och Nyköping har avgångar från Södertälje centrum och Södra/hamn.

Närservice

Höst upp på Bårstaberget finns Ica Orren, en ATG samt en restaurang. I Södertälje centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger och livsmedelsbutiker. Galleriorna Telgehuset, Kringlan och Lunagallerian ligger alla på bekvämt avstånd i stadens centrum och bjuder in till bra shopping med god matupplevelse.
Med fem minuters bilresa når man även Wasa handelsplats där man finner det mesta såsom stora livsmedelsaffärer, shoppingbutiker, möbelaffär, restauranger, apotek samt Actic gym.
I området finns tre förskolor att välja mellan. Även grundskolorna Oxbacksskolan (F-9) och Blombackaskolan (F-9) finns på bekvämt avstånd.

Parkering

På fastigheten finns 75 st garageplatser och 125 st parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar.

Övrigt

Med en kort promenad kommer man till friluftsmuseet Torekällberget. Vid bondgården och torpet kan de träffa kaniner, getter, får, hästar och kossor. I Lillboden kan barnen leka handelsbod förr och pyssla.
Vetenskapsmuseet beläget på Storgatan heter Tom Tits Experiment. Det är idag Sveriges största science center. Årligen har museet över 300 000 besökare.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Exteriör

Gemensam uteplats

Lekplats

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
11 av 12
Pris
SEK 1,500,000
Avgift
SEK 3,534
Byggnad
Förening
Namn
HSB Brf Morkullan i Södertälje
Om föreningen

HSB:s BRF Morkullan i Södertälje är en äkta bostadsrättsförening med 225 lägenheter i Södertälje.
Föreningen bildades år 1960.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
225
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband via Telia.
Parkering
Här finns 75 garageplatser och 137 parkeringsplatser. 125 parkeringsplatser hyrs ut till medlemmar och 12 platser används som gästparkeringar och för annat ändamål, kö tillämpas.
Garageplats: ca 350 kr/mån.
P-plats utan el: ca 200 kr/mån.
P-plats med elstolpe: ca 250 kr/mån.
Renoveringar
1997: Stambyte i kök
2000: Stambyte i badrum
2004: Byte av ytterfönster
2007: Ny 3-fas el
2014: Fasad- och balkongrenovering
2018: Renovering av hissar.
Ekonomi
Föreningen höjde avgiften den 2020-01-01 med 2 %. Inga fler planerade höjningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Gemensamma utrymmen
Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten. I varje hus finns det även cykelförråd och två tvättstugor med två tvättmaskiner, ett torkskåp samt en torktumlare i vardera. I hus nr 18 finns det en festlokal och en bastu att utnyttja och en grovtvättstuga i hus nr 20.

Karta

Bårstaberget Södertälje

Karlslundsgatan 20

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg