MED326E127D1EBC466BA968EFC5DA3489DC

Optimalt planerad 2:a med låg avgift!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Kansligränd 2

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,736 inkl. värme, kabel-TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm
Lägenhetsnummer5-1002
Byggår2017
Driftskostnad250 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,990,000

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a i toppskick! Här bor ni i i moderna färg/material-tillval i en ljus och luftig lägenhet tack vare dem stora fönsterpartierna som även erbjuder en mysig vy över innegården. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter via flertal inbyggda garderober, helkaklat badrum med kombinerat tvättmaskin/torktumlare och fint 3-stavekparkettgolv genomgående i hela lägenheten. Social och öppen planlösning mellan allrum och kök, rymligt sovrum där du får plats med dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Ett hem att trivas i helt enkelt.

På trivsamma Kansligränd 2 bor ni lugnt och skönt, med city pulsen på bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, caféer och restauranger. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Motionsspår, fotbollsplaner, ute gym och inomhus gymanläggningar.

Stabil Brf med låga avgifter. Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Flemingsberg och Älvsjö eller varför inte ta pendeltåget som via linje 44 tar dig in till Stockholm City på drygt 15 min!

Perfekta boendet som erbjuder allt man kan tänka sig behöva och lite till!

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar.

Välkommen hem!

Om området

Kvarnbergsplan ligger i korsningen Kommunalvägen/Lännavägen ca 800 meter från Huddinge Centrum. Här ligger bl a Huddinge gymnasium, Kvarnbergsskolan, Huddingehallen - kommunens bad- och motionscenter, affärer, restauranger.

Kommunikation

Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot bl.a. Huddinge centrum, Stuvsta, Skärholmen, Högdalen, Huddinge sjukhus och Skogås. Tre stycken nattbussar passerar här.

Både Huddinge och Stuvsta har stationer på Stockholms pendeltågsnät.

Närservice

Här ligger två kommunala förskolor: Drakens förskola och Eldens förskola. Runt Kvarnbergsplan finns också fem stycken enskilda förskolor.

Tomtbergaskolan är en grundskola med 485 elever i klass F-9. Skolan har särskilda undervisningsgrupper för elever i upp till sjätte klass som behöver stöd på grund av ex. koncentrationssvårigheter.
Eleverna i årskurs 7-9 studerar ett par dagar i veckan i Huddingegymnasiet. I årskurs 7-9 finns det också möjlighet att gå en profilinriktning mot innebandy.Kvarnbergsskolan är en högstadieskola med 768 elever i årskurs 7-9. Skolan är stor med 30 klasser, och har en mängd profilinriktningar: allt om mat, bild & form, dans, design & media, drama, hantverk, handboll, ishockey, mode & design, musik, naturvetenskap & matematik och vildmark. Även i Kvarnbergsskolan finns det mindre undervisningsgrupper för barn i behov av särskilt stöd.

Huddingegymnasiet är en gymnasieskola med 900 elever och 17 olika program inom samhällsvetenskap, naturvetenskap och estetik samt media. På Huddingegymnasiet erbjuds introduktionskurs för invandrare, samt ett individuellt program för elever med Asperger syndrom. Huddingegymnasiet för ett samarbete med Karolinska Institutet.

På andra sidan Huddingevägen finns Sågbäcksgymnasiet, vars program till större delen är yrkesförberedande.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med extremt goda avhängningsmöjligheter via flertals inbyggda garderober. Hallen som är avlång leder fram till sovrummet och vardagsrummet. Säkerhetsdörr ovanför ekparkettgolv med vita väggar.

SOVRUM:
Stort och luftigt sovrum där du får plats med en dubbelsäng, sängbord, arbetsbord och annat möblemang om så önskas. två större fönsterpartier i direkt söderläge med många soltimmar. Ekparkettgolv med vita väggar.

BADRUM:
Stort halvkaklat badrum med mörkt golv och vitt kakel på väggarna. Utrustad med dusch, handfat med spegelskåp, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

VARDAGSRUM:
Lätt möblerat vardagsrum där du får plats med både soffgrupp, bord, tv-bänk och annat möblemang. Härligt med ljusinsläpp via stora fönsterpartier som även erbjuder en mysig vy över grönska och innegården. Ekparkettgolv och vita väggar.

KÖK:
Praktiskt kök med moderna tillval samt goda arbetsytor. Vita skåpsluckor med vit kakel ovanför diskbänk i rostfri aluminium i kombination med mörk laminat. Köket är välutrustad med spishäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Fönster med utsikt över grönska och innegården. Ekparkettgolv med vita väggar.
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
BV
Pris
SEK 1,990,000
Avgift
SEK 2,736 inkl. värme, kabel-TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.5607 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF sågbäcken
Om föreningen
Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten kommer att innehas med äganderätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
171
Antal lokaler i föreningen
1
Parkering
Föreningen har tillgång till 79 st parkeringsplatser, av dessa är 6 st tilldelade förskolan. Parkeringsplats kostar 400kr/mån. Gratis parkering längs Rådvägen. Ekonomisk förvaltare Brf Ekonomen har hand om parkeringskön, info@brfekonomen.se.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Kvarnbergsplan Huddinge

Kansligränd 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg