190
MED069C51383E3941E4B07B463C62DD161E

Kanalvägen 14 Roslags Näsby, TÄBY

Kommande®

Roslags Näsby, TÄBY

Kanalvägen 14Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

51 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

824-11202

MÅNADSAVGIFT

2 954 kr

BYGGÅR

2019

Seniorlägenhet (55+).

Med bästa läget i föreningen finns denna fina och luftiga 2:a. Högt och fint västligt läge mot den stora inglasade balkongen, låga driftskostnader i en mycket välskött 55+ förening. Öppen planlösning med moderna och klassiska materialval och utrustad med allt man behöver i såväl kök som duschrum/tvätt. Riktigt bra förening som har eget garage, stor lokal med separat kök och wc-rum, övernattningslägenhet, förråd, cykelrum och bastu.
Lägenheten ligger väldigt lugnt och avsides med föreningens fina innergård och vackra gemensamhetsområde och ändå ett stenkast till centrum i Roslags-Näsby med Coop, post, restaurang m.m. Här finns även Roslagsbanans station Roslags-Näsby som snabbt tar dig in till Stockholm. Runt hörnet finns även gott om bussar, Westfield Täby centrum med allt man behöver, simhall och sporthall. Fina naturområden och nära till Danderyd och Enebyberg.
Välkommen att göra en intresseanmälan!

Bilder

MED069C51383E3941E4B07B463C62DD161E
MEDB0878F2B25A34965905EF11498556D1E
MEDAB8DC238E78A48A2B09BCBDEA082E38F
MED28DEE81401CB43EABC2F8FD602E2835E
MED856BBEA5778A46FD8E854C562BA414F1

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

51 kvm

LÄGENHETSNUMMER

824-11202

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 954 kr

BYGGÅR

2019

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

UTEPLATS

Stor, inglasad balkong med högt i tak. Balkongen har ett högt och fint läge med sol från eftermiddag fram till kvällen (nordväst-läge). Balkongen vetter mot baksida och föreningens innergård.

PARKERING

Bilplats i garage samt ute finns att hyra. Kö tillämpas.

BALKONG

Ja

HALL

Välkommen in i hallen med förvaring i städskåp och garderob med plats för ytterkläder. Ingång till en stor klädkammare som sväljer det mesta. Vitlaserad parkett och ljusmålade väggar. Säljaren planerar att lägga in ett nytt klinkergolv vid insteget till hallen.

DUSCHRUM/TVÄTTRUM

Klassiskt materialval med helkaklade vita väggar och ljusgrått klinker på golv. Golvvärme och handdukstork finns. Dusch med klarglasade väggar, wc, tvättställ med vit kommod, spegelskåp och extra förvaring i vägghängda skåp ovan tvätt- och torktumlare med arbetsbänk i laminat. Maskinerna är från Siemens.

KÖK

Exklusivt och sobert modernt kök. Förvaring i släta, gråa skåp och lådor. Snygga beslag som sätter pricken över i:et. Ovan bänkskivor i snygg laminat finns kakel i marmorutförande. Rostfria vitvaror från Siemens såsom ugn, mikro, integrerad diskmaskin, kyl- och frys. Underlimmad ho. Enhetligt vitlaserad parkett som i hall, vardagsrum och sovrum. Ljust målade väggar och plats för matgrupp.

VARDAGSRUM

Stora fönsterpartier ut mot innergården. Utgång till den stora, inglasade balkongen med högt i tak. Plats för soffgrupp och tv-möbel.

SOVRUM

Bra storlek på sovrum som rymmer dubbelsäng. Fönsterparti mot innergården och bra med förvaring i vita skjutdörrsgarderober. Vitlaserat parkettgolv och ljusmålade väggar.

Om området

Roslags Näsby centrum är ett flerbostadsområde med dels en äldre del ifrån slutet 1950-talet, en del från början 2000-talet samt en nyproducerad del från 2013-18. Västra delen byggs för närvarande ut med olika typer av bostäder. Närheten till Roslagsbanan och massor av bussar har gjort att området är mycket populärt.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är extremt bra ifrån detta område. Roslagsbanan har hållplats vid Roslags Näsby centrum för 2 tåglinjer. Buss mot Danderyds sjukhus och Täby C finns på Ytterbyvägen dit det är ca 500 m. Vid Roslags Näsby trafikplats på E18 finns hållplats för flera bussar mot Norrtälje, Tekniska Högskolan och Humlegården.

NÄRSERVICE

Roslags Näsby centrum erbjuder restauranger, konditori, kiosk, kemtvätt m.m. Täby C finns inom 1 km som är ett av Stockholms största köpcentrum. Här finns även vårdcentraler, bibliotek, kommunhus m.m.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,56682 %

ÖVRIGT

Innerdörrar utbytta till nya 2022.

Ekonomi

EL

6 300 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 300 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftskostnader enligt schablon. Hemförsäkring tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus med hiss

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-09-13

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

95 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

78 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Det finns en gemensamhetslokal med två stora rum och ett separat, rejält tilltaget kök samt utgång till uteplats med grillplats. Lokalen är gratis att låna för bostadsrättsinnehavarna för kalas eller andra sociala tillställningar. Det finns även en övernattningslägenhet i port 10 utrustat med två sängar samt en bäddsoffa, duschrum och pentry. Cykelförråd och bastu finns. Garage samt fyra stycken p-platser utomhus. Källarförråd ingår i avgiften till samtliga lägenheter.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Tallgläntan i Täby

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

46

EKONOMI

Inga planerade höjningar.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Fastigheten är försäkrad i Folksam. Bostadsrättstilläggsförsäkring är tecknat.

INFORMATION AVGIFT

I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband samt ett källarförråd.

OM FÖRENINGEN

+55 seniorboende, dvs minst en av medlemmarna som förvärvar bostadsrätten måste fyllt 55 år.

Brf Tallgläntan i Täby består av 46 lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök. Föreningens gemensamhetslokal ligger i trapphus 1 och har en trevlig uteplats i anslutning till föreningens innergård. Lokalen är till för föreningen och dess medlemmar för olika aktiviteter, egna eller gemensamma. Föreningen har även en bastu med dusch samt en övernattningslägenhet som medlemmarna kan nyttja.

På gården finns det ett gemensamt förråd, cykelparkering samt en gemensam uteplats.

Förråd finns till varje lägenhet, placerad i entré-/källarplan.

Varje lägenhet har en egen elmätare som kräver tecknande av elabonnemang.

Huset är anslutet till fjärrvärmenätet. Värmecentral för distribution av värme och produktion av varmvatten är belägen i garageplanet. Uppvärmning sker med vattenburet värmesystem med traditionella radiatorer. Ventilation sker med från- och tilluftssystem med återvinning.

I anslutning till entrén finns postboxar. I trapphus är golv belagda med granitkeramik alternativt terazzo och har målade väggar. Bredvid lägenhetsdörrarna sitter en tidningshållare med namnskylt samt en ringklocka. Det är porttelefon till byggnadens entréer.

TV OCH BREDBAND

Telia Triple Play. Grundutbudet ingår i avgiften.

GÅRDSPLATS

Stenlagd gårdsplats utanför gemensamhetslokalen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Bastu, övernattningslägenhet och stor gemensamhetslokal med separat kök för fest och event. Cykelförråd finns.

PARKERING

22 parkeringsplatser i garaget i källaren samt 4 p-platser ute. (kö tillämpas).

Viktiga dokument & länkar

BRF Tallgläntan ÅR 2021
energideklaration
stadgar-brf-tallglantan-i-taby
Kommande

Karta

Täby Roslags Näsby

Kanalvägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg