230
MED56749408ACA04FD59EC81100DDE1EBF0

Kämpeavenyn Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, JÖNKÖPING

Nyproduktion

Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, JÖNKÖPING

Kämpeavenyn


PRIS3 749 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

88 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2-1201

MÅNADSAVGIFT

5 358 kr

PRIS

3 749 000 kr

Nu har vi startat försäljningen av våra nya hem i Hemliga Trädgården. Vad sägs om en unik takterrass med plats för både träning och avkoppling? Här erbjuds multiarena, utegym, odling och härliga vyer över Södra Munksjön. Var med från början och välj ditt drömläge i huset.

Kvarteret är placerat på härligt läge vid Munksjön. Här bor du med gångavstånd in till Jönköpings city och med den kommande tågstationen runt husknuten. Njut av promenadstråket runt sjön och den närliggande parken. I närområdet finns allt som behövs i vardagen; matvarubutik, träningsanläggning och förskola.

Var med från början och skapa ditt nya hem. När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina inredningssortiment.

Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad i projektet av oss slipper du stressande budgivningar.
I första etappen släpper vi 50 av totalt 96 lägenheter. Du hittar planlösningar och priser under respektive objekt på hemsidan annonserade som dokument.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem vid Södra Munksjön.

Visning sker privat efter bokning till ansvariga mäklare, Amelie eller Michel.

Välkommen att bli nöjd du också!

Bilder

MED56749408ACA04FD59EC81100DDE1EBF0
MED3E5116873F694BBBA79552618FB70D8B
MEDF8E88ACE2DA742E8B98CE3AB7FF45470
MED70B1BD88EA8B48069266E55FA9121172
MEDACC06EAF821944B5AC99FD466DD41122

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

88 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2-1201

MÅNADSAVGIFT

5 358 kr

PRIS

3 749 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Om området

Södra Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet söder om Munksjön. Södra Munksjöstaden och expanderande Skeppsbron förlänger nybyggda området Munksjöstaden.

Utbud på området
Munksjöstaden har en hög servicenivå och nära och bra med allt från livsmedelsbutiker, blomsteraffär, vårdcentral, apotek och barbershop Det kända runda höghuset ligger i den södra delen om området där du kan finna bland annat Nordea, restauranger och en samlingsplats för många företag. I första plan finns även STC, ett nytt gym i två plan. Hit är det inte långt från Södra Munksjöstaden/Skeppsbron som i sin tur kommer att erbjuda flertalet mervärden för den moderna människan.

Naturnära områden
Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Restaurang- och caféutbud
Känner du dig hungrig? - Ingen fara! Det finns restauranger precis vid ditt boende. Trevliga restauranger som den italienska Ciro och VY finner du på området. Fler restauranger finns på Torpa med ett par hundra meters gångavstånd.

Kommunikation
Bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugoåttan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill man promenera till city, så är det endast ca. femton minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Skola och barnomsorg
Ett fint dagis finns i Munksjöstadens område och Torpaskolan som går från åk. 1-6 och ligger endast ett par hundra bort.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Byggnad

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Hemliga Trädgården

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

OM FÖRENINGEN

Brf Hemliga Trädgården en blivande förening med hållbarhetstänk.
Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning av allmänna utrymmen, till exempel drift, skötsel och snöskottning kommer ske av extern part. Gäller även viss skötsel av anläggningar; vägar, gång- och cykelvägar, grönområden m.m.

Lägenheterna är fördelade enligt nedan:
1-5 rok
Boarea 30-138 kvm

Parkeringsmöjligheter:
Bilen parkerar du smidigt i garaget under huset. Vägg i vägg kommer det även finnas ett parkeringshus med laddmöjligheter för elbil. Närliggande finns även platser i kommunalt parkeringshus.

Övernattande gäster:
Övernattningsrum i huset För att underlätta när du får nära och kära på besök finns här ett övernattningsrum.

Förråd och gemensam sortering för en mer hållbar framtid:
Alla lägenheter har förråd, vissa i lägenheterna och vissa i källaren där det också finns barnvagnsrum. Cykelplatser finns i garage och utomhus. Miljörum för hushållssopor och återvinning ligger i markplan.

Media:
Tv, internet och telefon via Telia Triple Play, debiteras separat.

Ekonomi:
Föreningen kommer följa den ekonomiska planen. Avsättning för föreningens framtida underhåll innefattas.

Grönskande innergård:
Välkommen in på den spännande innergården, en lummig och grön gård som är öppen för allmänheten. Här kan du smita in i en levande värld omgiven av grönska. Innergården blir en härlig plats där möten mellan grannar, vänner och förbipasserande står i fokus. Välj mellan att spela boule, meka med cykeln eller slå dig ner på en uteservering.

Takterrass utöver det vanliga:
Föreningens takterrass blir något alldeles extra. Takterrassen blir en samlingsplats för de boende i huset. Här finns plats för träning och en aktiv vardag. Välj mellan att träna i utegymmet eller häftiga multisportarenan på taket. Eller varför inte bara varva ner och njuta av den härliga utsikten en stund? Här på takterrassen finns även gemensamma ytor för grillning och umgänge. För den men gröna fingrar finns dessutom odlingslådor.

Hem för en sundare morgondag:
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Hemliga trädgården kommer att certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Jönköping Södra Munksjöstaden/Skeppsbron

Kämpeavenyn

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg