MED5153829DD4A24EF59D05DAD7755A178E

Nyproduktion

Sköndal, Farsta

Källvretsslingan lgh 1A15-1201

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,995 exkl hushållsel, varmvatten och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1A15-1201

Fast pris: SEK 4,350,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Mer information och möjlighet att välja din lägenhet hittar du under www.viktorhanson.se och Drevviksterrassen

Den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del. Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck. Beräknad start på inflyttning är kvartal 1, 2022.
Välkommen till en mycket bra planerad 4:a där bostadens sällskapsrum och kök ligger centralt i lägenheten och inbjuder till umgänge med familj och vänner.
Lägenheten har tre bra sovrum, mycket god förvaring i två förråd inne i lägenheten. Vidare har lägenheten två helkaklade badrum med dusch. Hög maskinell utrustning med vitvaror från Cylinda. Genomgående gedigna materialval och ljusa ytskikt.

Perfekt läge bara 100 m från Drevviken med sina fina promenadstråk och flera badplatser. Samtidigt bor man nära både bussar och på bekvämt promenadavstånd från T-bana och Farsta C.

Viktiga dokument & länkar

Byggnadsfirman Viktor Hanson

Bilder

Dreviksterrassen Unit Birdeye_Text_Final

Dreviksterrassen Kitchen_Text_Final

Badrum

Översikt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall:
Välplanerad och rymlig hall med klinkergolv i entrén som övergår till parkettgolv. Hallen har vita målade väggar och gott om plats för ytterkläder på
hatthylla vid entrédörren. Vidare har hallen tre garderober med klädstång och hylla vilket ger perfekt förvaring och på ett snyggt sätt döljer vardagens kaos.

Sällskapsrum:
Sällskapsrummet är bostaden hjärta med sin centrala placering i lägenheten. Sällskapsrummet är om ca 20 kvm och här finns plats för större soffgrupp och mediamöbel. Rummets har tre stora fönster och ligger i behagligt norrläge. Sällskapsrummet ligger i öppen planlösning med köket och den moderna planlösningen inbjuder till umgänge.

Kök:
Välplanerat kök med goda arbetsytor och hög maskinell utrustning från Cylinda, köparen väljer själv om man önskar vita eller rostfria maskiner. De vita släta luckorna tillsammans med det vita kaklet ger ett klassiskt tidlöst kök, men givetvis finns möjlighet att själv påverka val av kakel och färg på köksinredningen.
Arbetsbänk i laminat med underlimmad dubbelho.
Fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys samt varmluftsugn och micro i högskåp ger ett kök som passar dig som gillar matlagning.
Infällda spottar under väggskåp med dimmerfunktion.

Matplats:
Separat matplats med plats för 4-6 personer vid fönster och balkongdörr i söderläge för ett extra ljust rum. Matplatsen har parkettgolv och vita släta målade väggar. Tillsammans med kökets arbetsdel är detta ett rum om hela 15 kvm.

Sovrum 1:
I anslutning till hallen ligger det ena barnrummet, rummet är kvadratiskt och därmed lättmöblerat med plats för både säng och skrivbord. Rummets fönster i behagligt norrläge.

Sovrum 2:
Bostadens master bedroom med plats för dubbelsäng och med ypperlig förvaring i tre garderober ligger längst in i lägenheten har ett lite privat läge.
Två fönster i norrläge ger ett ljust fint rum.

Sovrum 3:
Barnrum/gästrum jämnstort med sovrum 1. Detta rum ligger lite avskiljt med ingång från kökets matplats.
Rummets fönster i söderläge gör rummet extra ljust, dessutom ligger det bredvid balkongen vilket är ett extra plus.

Badrum 1:
Helkaklat duschrum med dörrar i klarglas som standard. WC, handfat med kommod. Badrummet har vidare komfortvärme i klinkergolvet. Inredaren har gjort ett ljust färgval som standard, men ,möjlighet finns att göra tillval på både kakel, klinker och duschvägg för den som önskar sätta sin egen prägel på bostaden.

Badrum 2:
Helkaklat badrum med klinkergolv och komfortvärme. Duschplats med vägg i klarglas som standardutförande. Vidare har badrummet WC, handfat med kommod som standard och förberett för handdukstork, handdukstork finns som tillval.

Genomgående lamellparkettgolv i ek, 3-stav mattlack. Vita släta målade väggar i standardutförande.
Antal rum
4 rum
Boarea
89.5 kvm
Areakälla
ritningsuppmätn norm SS 021053
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 0, hiss finns
Pris
SEK 4,350,000 Fast pris
Avgift
SEK 4,995 exkl hushållsel, varmvatten och bredband.
Byggnad
Byggnadstyp
Flervåningshus

Karta

Sköndal Farsta

Källvretsslingan lgh 1A15-1201

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg