190
MED38AA63E61765433B867C7185E9A17623

Nybyggd stuga med härligt uterum i grönskande omgivning!

Kommande®

Kållered,

Fakta

Antal rum2 rok
Boarea45 kvm

Ansvarig mäklare

Inom kort kommer vi få äran att presentera ett fritidshem utöver det vanliga! En charmig bostad som byggts upp från grunden med mycket omtanke under de senaste tio åren, omgiven av härlig trädgård. Här erbjuds nu en öppen planlösning mellan kök, allrum och uterum, WC, källare med värmeslingor i golvet, sovrum och lyxigt badrum med bastu-dusch samt ett mysigt loft. Bostaden har en totalarea om 86 kvm (loft ej inräknat), den här mångsidiga stugan kan därför användas till så mycket mer än bara en fritidsbostad. Här kan du vistas året om utan problem, den nyinstallerade luftvärmepumpen hjälper till för att skapa ett optimalt inomhusklimat. I det ljusa uterummet kommer du närmare inpå den grönskande trädgården, här har du dessutom golvvärme. I trädgården finns ett förråd om 10 kvm med indraget vatten och avlopp, WC finns. Här är det förberett för ytterligare 5 kvm som kan utnyttjas vid ett eventuellt friköp.
Här bor du på promenadavstånd till både affärer och Kållered station där pendeln samt ett antal bussar tar dig vidare. Med tåget är du vid Mölndal station på endast 4-5 minuter. Närmaste busshållplats ligger ca 7 minuter bort till fots.

Det pågår just nu ett arbete för att ta fram en ny detaljplan inom kommunen som möjliggör friköp av dessa nuvarande arrenderätter. Inget beslut är ännu taget och mer information förväntas under året. Läs mer på https://ekasen.nu/

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Om området

Kållered är en tätort i Mölndals kommun. I Kållered Centrum finns pendelstationen där pendeltåget mellan Göteborg och Kungsbacka stannar. Här finns även vårdcentral, bibliotek, livsmedelsbutik, pizzerior, gym, frisörsalong och en större busshållplats.
Väster om järnvägen hittar du Kållereds köpstad. Här finns IKEA och många andra butiker. Området är under stark tillväxt och man märker att det ständigt är nya saker på gång!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg