190
MEDFC4063519A424A0B88E52CE2D8A197FB

Charmig minitvåa högst upp i huset med härlig balkong!

Kommande®

Kåbo, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,194 inkl. värme, vatten, kabel-tv och br-tillägg
Antal rum2 rok
Boarea43 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna minitvåa om 43 kvadratmeter i Kåbo!

Lägenheten är belägen högst upp i huset och är dessutom försedd med en härlig balkong i sydvästligt läge. Här sitter du soligt med en kaffekopp i handen och utsikt över en lummig innergård. Trots det centrala läget slås man av att omgivningen är grönskande och lägenheten har mycket lite insyn. Boendet är väldigt ljust och uppiggande tack vare flera fönster i två väderstreck.

Bostaden utgörs utav en välkomnande hall, stort vardagsrum, badrum med badkar, rymligt sovrum, härligt kök samt balkong i sydvästläge. Det finns dessutom två förråd i källaren för extra förvaring.

Blir du ägare av Artillerigatan 12 D hamnar du i en i en stabil förening med väldigt låg skuldsättning. Kåbo är ett populärt och centralt område med gång- och cykelavstånd till det mesta som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. I närheten av bostaden ligger t.ex. flera av Uppsala universitets campus, Akademiska Sjukhuset, Stadsskogens elljusspår, Uppsala slott och ICA Nära.

Måste upplevas på plats.
Välkommen hit, välkommen hem!

För mer info kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Området Kåbo byggdes som en en villastad mellan stadens universitetsområden. Gatunamnen var typiska för tiden - till exempel Sveavägen, Götavägen, Villavägen - och även mera ortspecifika som Kåbovägen och Arosgatan. Med sin placering nära Botaniska trädgården Linnéanum, universitetet, Stadsskogen samt Upplands regementes kaserner på Polacksbacken, var ursprungligen Kåbo till större delen bebott av professorer, andra universitetslärare och högre militära tjänstemän.

I området finns flera universitetsinstitutioner, Zoologen, Paleontologen, samt Sveriges geologiska undersökning, en ICA-affär, restaurang med mera. Strax öster om Kåbo ligger Akademiska sjukhuset och vid dess södra del, mot Stadsskogen till, ligger Uppsala biomedicinska centrum. Tidigare fanns i Kåbos östra del ett länsfängelse uppfört 1862, numera renoverat och huserande företag. Vid gränsen mot Eriksberg i nordväst ligger Bergaskolan, och norr därom Ekeby och de stora studentbostadsområdena. Mellan Eriksberg och Kåbo ligger Stadsskogen.

Kommunikation

Centralt beläget med goda bussförbindelser, cykel och promenadvägar.

Närservice

Citynära med Uppsalas alla typer av närservice, resecentrum, kultur och uteliv.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg