KarriärOm oss
230
MED698F4651BCB64B3F9D87930DD9246BD9

Studiolägenhet med stora fönsterpartier och slående takhöjd!Jöns Rundbäcks Plats 3B Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg

Jöns Rundbäcks Plats 3B


PRIS (utgångspris)1 875 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

39 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A1001

MÅNADSAVGIFT

2 625 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 875 000 kr utgångspris

Studiolägenhet med stora fönsterpartier och slående takhöjd!

In genom den helt egna entrén på hörnet av Jöns Rundbäcks plats 3B erbjuds nu denna unika studiolägenhet. Här möts du av slående takhöjd, ett stort kök med bra förvaring samt ett justerbart entresolplan som går att göra lika stort som rummet. Under entresolen går de enkelt att möblera med soffa samt TV-möblemang och skapa sig en egen mysig hörna för umgänge. Vidare in i bostaden finner du ett helkaklat badrum i modernt ljusa och stilrena färger. Bostaden är utrustad med praktiska maskiner som bl.a tvätt- och diskmaskin.

På gården finns ett gemensamt orangeri och en grillplats. Orangeriet som även fungerar som en övernattningslägenhet kan bokas av föreningens medlemmar.

Inom Kvillebäcken finns det flertal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik.

Flertal förbindelser via Hjalmar Bratningsplatsen och Vågmästareplatsen som tar dig till ett pulserande city på endast 6 minuter.

Välkommen på visning!

Bilder

MED698F4651BCB64B3F9D87930DD9246BD9
MED4B78CB95316446AF9D2DE3A35AA110C9
MEDFED10DAD4063494D9B9D74D3DAE0DB1E
MEDAF6204EAD4E34413918162D92FDC88E9
MED9798BAD097004CB3BBACC81BA775D528

Planeringsverktyg

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

39 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A1001

MÅNADSAVGIFT

2 625 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

1 875 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

ENTRÉ

Från gatan når du denna studiolägenhet med helt egen entré i hjärtat av Kvillebäcken. Stig in och känn den härliga rymden med enorm takhöjd och stora fönsterpartier. Här bor du på hörnet av huset med fönster i två vinklar. Bostaden har ett genomgående klinkergolv och ljusa väggar.

ALLRUM

Rymligt allrum med plats för soffgrupp och matplats. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och en sammanhängande planlösning med köket i anslutning.

KÖK

Köket är utbyggt under 2020 med stora smakfullt gröna luckor och en ljus bänkskiva. Här finns de även en hel kyl och frys samt spishäll med ugn och fläkt. Den andra delen av köket är i ljust utförande med grå bänkskiva där diskmaskin och tvättmaskin är belägen. Denna delen erbjuder även en diskho samt mikro.

BADRUM

Takhöjden följer med in i det helkaklade badrummet som är inrett med vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Utrustningen består av WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstvätt samt dusch med duschväggar i glas.

SOVLOFT/ENTRESOL

Här finns oändliga möjligheter för säng, skrivbord eller användning utefter behov. Entresolplanet går att förlängas åt alla håll och går att ha lika stort som allrummet.

Om området

Kvillebäcken ligger på Centrala Hisingen väster om Backaplan. Stadsdelen var fram till 1906 en del av Lundby socken, som då inkorporerades i Göteborg. Den började bebyggas på 1920-talet och från 1940-talet skedde större uppföranden av bostadsområden. Namnet Kvillebäcken kommer av vattendraget Kvillebäcken. Från en punkt nordöst om Tuve kyrka rinner vatten åt två håll: Kvillen rinner åt norr till Nordre älv och Kvillebäcken rinner åt söder till Göta älv.

Kvillebäcken är ett charmigt område som idag består av en mix av gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Nya Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Kvillebäcken är ett trivsamt och levande område med flertalet restauranger och caféer, mataffärer samt populära Kville Saluhall som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad.

Här finns mycket att upptäcka. Oavsett vilken del av centrala Hisingen man bor i har man alltid nära till många vackra grönområden och parker som erbjuder avkoppling samt rekreation. Man hittar t.ex. Göteborgs största parkområde, Hisingsparken med Slätta Damm, motionsspår, grillplatser och koloniträdgårdar. Flunsåsparken bjuder under sommaren på underhållning med musik, dans och familjekvällar med fri entré. En av Göteborgs bästa vyer upplevs från utsiktsplatsen på Ramberget med magnifik utsikt över staden och i anslutning ligger Keillers Park som inbjuder till picknick i det gröna. Vid Frihamnen finner man Jubileumsparken som är ett resultat av göteborgarnas önskemål om grönområden och att komma närmare vattnet. Idag finns en bastu (Svettekörka), en sötvattenbassäng i anslutning till älven (Pöl Harbour), ett litet saltvattensbad, seglarskola, simskola, ett vattenkonstverk som också är en lekplats, en roller derby-bana, odling med mera.

KOMMUNIKATION

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Med spårvagn eller buss tar ni er in till centrum på 5 minuter.

NÄRSERVICE

Vill man träna finns ett stort utbud av anläggningar att välja mellan så som Lundbybadet, SATS och Nordic Wellness och flera Crossfit anläggningar. Det finns även ett flertal restauranger, caféer (med i white guide), bibliotek, förskola till mellanstadiet i området. I närheten finns Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. Just Backaplan och Frihamnen står inför stora förändringar framöver då det mesta av området skall bebyggas.

ÖVRIGT

I Lundby finns ett flertal kommunala förskolor och grundskolor. På Lindholmen finns både gymnasium, delar av Chalmers Högskola och Göteborgs Universitet.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,8222 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,81314 %

Ekonomi

EL

3 500 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 000 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-01-04

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

93 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Trädriket 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

90

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.

Gemensamma ytor:
I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum och på gården finns ett orangeri samt ute-spa.
Tv, internet & telefoni:
Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Övrigt:
Föreningen har separat enhetsmätning på varmvatten och kallvatten, detta faktureras kvartalsvis efter verklig förbrukning.

På gården finns sopnedkast för plast, mat- och restavfall.
Kvillebäckens återvinningsrum ligger på Borstbindaregatan längst ner mot bäcken till.

TV OCH BREDBAND

Bredband 250/250 (ingår i lägenhetens månadsavgift)

PARKERING

Föreningen förfogar över 41 garageplatser (1000kr/mån), separat kö till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped. Separata cykelboxar finns att hyra.

ÖVRIGT

Föreningen har en väldigt informativ hemsida där ni kan läsa mer http://www.brftradriket.se/

Karta

Göteborg Centrala Hisingen Kvillebäcken

Jöns Rundbäcks Plats 3B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg