KarriärOm oss
230
MED09FB53D9889A494BA59FF4435CA4FA0B

SÄLLAN TILL SALU! ETAGE-4:A MED RADHUSKÄNSLA!Johan Skyttes väg 206 Älvsjö, Älvsjö

Älvsjö, Älvsjö

Johan Skyttes väg 206


PRIS (som utgångsbud)5 350 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1

MÅNADSAVGIFT

6 674 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

5 350 000 kr som utgångsbud

SÄLLAN TILL SALU! ETAGE-4:A MED RADHUSKÄNSLA!

Här väntar en mycket trivsam och funktionell etagelägenhet med två härliga uteplatser och gräsytor med planteringar. Lägenheten erbjuder sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Vidare finns tre mycket bra sovrum och två lyxiga badrum. Till lägenheten hör även en egen parkeringsplats. Attraktivt läge i Älvsjö Centrum med ca 3-5 minuter till pendeltåg, bussar och serviceutbud.

Bilder

MED09FB53D9889A494BA59FF4435CA4FA0B
MED07067277BB36419A971D4BD471798B68
MED8DCE632643FE4531A78D68B352061AD5
MEDE1A5EDE1CF5A41FAA77BF59D254EC8B7
MEDB8FC4BF0C5D9475FA4BC4F6A25A5A049

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1

MÅNADSAVGIFT

6 674 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

5 350 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Två trädäckade uteplatser i olika sollägen.

Välkomna till denna sällsynta och mycket väldisponerade lägenhet. Lägenheten erbjuder ett radhusliknande boende, med två bostadsplan samt tillgång till två uteplatser samt en mindre trädgård. Komfortabel golvvärme i hela lägenheten.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

ENTRÉPLAN

HALL: Välkomnande och ljus hall med goda avhängningsytor samt en garderob för förvaring. Ljusa väggar och ljust klinkergolv. Säkerhetsdörr.

KÖK: Stort härligt kök med matplats för hela familjen. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet samt även direkt tillgång till en av lägenhetens härliga uteplatser. Köket är komplett utrustat med separat kyl, separat frys, inbyggnadsugn, spisfläkt med kåpa, inbyggnadsmicro, diskmaskin och städskåp. Ljusa väggar och ljust klinkergolv.

VARDAGSRUM: Lättmöblerat och mycket trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till ytterligare en av lägenhetens uteplatser. Här finns även en trappa som leder ned till det nedre etaget. Ljusa väggar och ljust klinkergolv.

SOVRUM 3: Bra sovrum med fönster i två väderstreck. Här finns en garderob för förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Stort och fräscht badrum inrett med ljust kakel och mörkt klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin och torktumlare.

NEDRE PLAN

HALL: Nedre möblerbar hall med tillgång till planets samtliga utrymmen. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM 1 OCH 2: Här finns två stora och mycket ostört belägna sovrum, båda med praktiska skjutdörrsgarderober för förvaring. Fönster mot egen baksida/uteplats. Ljusa väggar och ljusa laminatgolv.

FÖRRÅD: Mycket rymligt förråd/klädkammare med utmörkt förvaring.

Om området

Älvsjö ingår i Stockholms kommun. Här finns stadsdelar som Långbro, Långsjö, Herrängen, Solberga, Örby Slott och Liseberg.

Från Stockholm City tar det tio minuter med pendeltåg till Älvsjö station.

Älvsjö har varit befolkat ända sedan 1100-talet. Då byggdes Brännkyrka kyrka, en av de äldsta byggnaderna i Stockholm. På 1500-och 1600-talet fanns här flera stora sätesgårdar som Långbro, Älvsjö och Örby slott som givit namn till respektive stadsdel.

Älvsjö villastad började byggas 1908. Det är charmiga kvarter med vackra trähus på relativt stora tomter. Här omges bostäderna av lysande grönska och praktfulla träd. I området finns många goda exempel på de arkitektoniska ideal som rådde i början av seklet.

Mellan 1920-och 40-talen byggdes vid Älvsjö centrum ett antal flerfamiljshus, och här finns idag ca 300 lägenheter. Här har man nära till service och kommunikation, stationen ligger alldeles intill. För tillfället pågår ett stort byggnadsprojekt i området där ca 500 nya, moderna lägenheter ska uppföras. Man planerar även en högre bostadsbyggnad som ska bli Älvsjös landmärke. I samband med detta kommer också ett nytt snabbtåg att anläggas som ska gå härifrån via bl.a. Fruängen och Kungens Kurva till Flemingsberg i Huddinge.

Öster om Älvsjö station ligger Stockholmsmässan, Nordens största mäss- och kongressanläggning. Här har de flesta stockholmare nog varit någon gång och inspirerats av moderna möbler, mumsig mat eller maffiga motorfordon. Här hålls varje år drygt sjuttio mässor och tusentalet konferenser och seminarier.

I Långbro finns succén Restaurang Aloë. En Michelin-restaurang i villaområdet Långbro! Precis utanför porten har ni Älvsjö Konditori & Bageri där du kan köpa nybakat bröd och fantastiskt fika.

En kort promenad från fastigheten ligger Älvsjöskogen som är ett naturområde med upplysta joggningspår, utegym, fotbollsplaner samt andra friluftsaktiviteter. Ca 10 minuters cykeltur från fastigheten ligger Långsjön, en fin och populär badplats med grillplatser och beachvollybollplan.

KOMMUNIKATION

Endast någon minuts promenad till Älvsjö centrum där ett flertal bussar ansluter samt pendeltåget. Bland många bussar kan nämnas buss 144 vilken ansluter till t-banans röda linje i Fruängen - gröna linjen Gullmarsplan. Tåg från Älvsjö till Stockholms central tar ca 10-12 min.

NÄRSERVICE

På gångavstånd ligger Älvsjö torg. Där finns en flera matbutiker, cafér, Thelins, Subway, restaurangen Primitivo di Papa Gabi, flera frisörsalonger, tandläkare, apotek, bibliotek, banker, flera gym etc. Här finner ni även populära Texas Longhorn. En stor Willysbutik ligger även vid Älvsjömässan. På Älvsjö torg byggdes även Stockholms första parkeringshus för cyklar, vilket är perfekt för den som åker kommunalt till jobb.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

16,31 %

Ekonomi

EL

9 600 kr

FÖRSÄKRING

3 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

12 600 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2009

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-02-19

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

132 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

134 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Degen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

6

EKONOMI

Inga planerad höjningar. (2023-02-07)

DELAT ÄGANDE

Ja.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja.

OM FÖRENINGEN

Föreningen bildades år 2007 och huset stod klart för inflyttning 2009. Föreningen innefattar 6 lägenheter samt 7 parkeringsplatser.

TV OCH BREDBAND


Kabel-tv från Tele2 med basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband via Tele2 tecknas separat av varje hushåll..

GÅRDSPLATS

Utegård finns med sandlåda och gunga.

PARKERING

Till varje lägenhet hör en egen parkeringsplats. En obligatorisk avgift om 975 kr/månad debiteras av föreningen. Det finns även en parkeringsplats för besökande.

ÖVRIGT

I föreningen hjälps man åt med styrelsearbete, snöskottning, grovsopor, städning, trädgårdsarbete etc.

Karta

Stockholm Älvsjö

Johan Skyttes väg 206

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg