510
MED74E72FA993014A7AA463B8D0DE1CDBE8

Såld!

Fritidshus i naturskön miljöIllerspåret 4 Stavaröd - Sösdala, Sösdala

Stavaröd - Sösdala, Sösdala

Illerspåret 4Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

52 kvm

BIAREA

9 kvm

TOMTAREA

1 743 kvm

BYGGÅR

1985

DRIFTSKOSTNAD

1 477 kr/månad

Fritidshus i naturskön miljö

I Stavaröds idylliska fritidsby ligger detta nätta fritidshus som väntar på en ny ägare som vill njuta av lugnet som naturen runt om erbjuder. Huset ligger inbäddat i grönskan längst ned på en liten väg vilket ger ett avskilt och privat läge. Trädgården vetter mot skogen och likaså gör det stora trädäcket som finns byggt intill huset. Här kan man utan problem njuta av lata sommardagar!

Interiört har bostaden en trevlig atmosfär. Det är ljust och luftigt och känns väldigt välkomnande. Man når bostaden via det stora trädäcket och då kommer man in i en hall med matplatsen rakt fram och köket precis till vänster. Här går det att ställa av sina skor och hänga lite ytterkläder. Ett kliv in finns köksinredningen som är i gott skick och består av några skåp och gott om bänkyta. Här finns en spis/ugn, fläkt och kyl/frys. Intill köket finns en matplats där man sitter vid ett fönster på ena sidan och altandörren på andra sidan. Det är med andra ord ljust och luftigt. I nästa rum finner du utrymmet som fungerar som sovrum. Här har säljarna en bäddsoffa som fungerar som säng om natten och soffa på dagarna. Fortsättningsvis kliver du in i ett trevligt vardagsrum med öppet upp till nocken vilket ger en känsla av rymd. Den rika takhöjden ger också kreativiteten energi. Skulle man kanske kunna göra ett sovloft ovanför rummet där man i nuläget sover? Tillbaka till vardagsrummet, här finns flertalet fönster samt en glasdörr som leder ut till trädäcket. Rakt fram finns även en braskamin som står synligt och ombesörjer både uppvärmning och mysfaktor. I detta fall finns även möjlighet att köpa möblerna enligt separat överenskommelse. På så sätt går det att börja nyttja huset med en gång!

I andra änden av huset finns toaletten i ett litet rum som också har handfat och ett fönster för ljusinsläpp. Avlopp och vatten är kopplat till det gemensamma systemet för området. För denna service betalar man bara drygt 1 500 kr/år! Bostaden har även ett duschrum med duschkabin och varmvattenberedare. Detta rum är rymligt och fungerar även som förvaringsutrymme för bostadens invånare.

Huset är tillbyggt vilket innebär att stora delar av byggnaden är från 2011 och huset är väl underhållet så du som köpare inte behöver sätta igång med någon renovering utan kan börja njuta direkt!

Tomten som huset ligger på är öppen och ligger i skogskanten. Det är en rymlig tomt med gräsmatta som fungerar bra för barn med spring i benen. Tomtens storlek kanske också kan ge möjlighet att adderas med ett attefallshus eller liknande. Området som fastigheten ligger i är detaljplanerat, på 70-talet, vilket innebär att du behöver stämma av med kommunen om du vill göra förändringar. Se bifogad detaljplan.

Fastighetens del i samfällighetsföreningen innebär möjlighet till en fin gemenskap och fördelen att nyttja gemensamma ytor. Det finns en damm för fiske, en grillkåta och en boulebana som medlemmarna använder gemensamt.

Som boende i Stavaröd, några kilometer utanför Sösdala, har du närhet till många trevliga utflyktsmål. Om du vill ta ett kvällsdopp en varm sommarkväll så finns en liten enkel badplats och grillplats vid Lillsjödal precis utanför Sösdala. Känner du för en dag på stranden rekommenderar vid den fina badplatsen vid skogssjön Bosarpasjön utanför Häglinge. Där finns även sommarcafé och minigolfbana. Även badplatsen vid Tjörnarpssjön är välbesökt. När du blir sugen på glass finns det ett trevligt glasscafé i Vannaröds Slott centralt i Sösdala. I byn Lunnahöja, på Rallarhustruns, kan du också köpa glass men också stenugnsbakad pizza och något svalkande att dricka. Även Lantcaféet utanför Tjörnarp har omåttligt goda pizzor serverade i en gemytlig trädgård på landet. Även området runt Hovdala, på väg mot Hässleholm, erbjuder flera utflyktsmål såsom historiska platser, vandringsleder, fine diningrestaurang, café och getostmejeri. Du hör, det finns många fina ställen att besöka som boende i området!

Välkommen på visning.

Bilder

MED74E72FA993014A7AA463B8D0DE1CDBE8
MED52404C99B34B48B486564E577FFF4713
MED9A1AD4584AB540DFB3563E1E7B4E633F
MED9BDD35F7F2854CD7AFE4867CF75E4614
MED0F872BC0B39241B8A5ADF0BADE9F4A19

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg