190
MED66F786F6D7DF4679839F7BB703C57B66

Marklägenhet med egen uteplats!

Kommande®

Husie, Malmö

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,659
Antal rum3 rok
Boarea81.5 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning i en av de populära marktreorna med stor, egen uteplats i HSB Brf Siktet. Här bor du med egen, insynsskyddad trädgård i ett lugnt område omgivet av gårdar och villakvarter. Kontakta Ida vid frågor.

Om området

Husie även kallat "den gröna stadsdelen" är ett naturnära område med stora grönområden och promenadstråk att vistas i. För barnen finns närliggande lekparker och fotbollsplaner. Området är väldigt barnvänligt utan störande trafik och nära till flera skolor. Kort sagt är detta ett bostadsområde de flesta bor kvar länge i och vid generationsväxlingar söker sig många barnfamiljer hit.

Kommunikation

Med bil tar ni er enkelt ut och in i Malmö tack vare E6:an och Ringvägen. Även bussförbindelserna är goda och här går bland annat stadsbussarna 6, 35 och 31.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg