MED3B18F388D34E4AA9B39F4E418D59693D

Nyrenoverad husbåt, Villa Voyager till salu!

Linanäs, Södertälje

Husbåt, Villa Voyager på Linanäs Marina

Fakta

TypÖvrig bostad
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum1 rok
Boarea30 kvm
Byggår1991
Driftskostnad3,000 kr/månad

Utgångspris: SEK 395,000

Varmt välkommen till denna trevliga husbåt som renoverats 2018 - 2020.

Nu finns möjlighet att förvärva en Villa Voyager som i dagsläget ligger på Linanäs Marina i Södertälje. Välj själva om ni vill behålla denna plats eller förflytta boendet till annan plats. Perfekt som exempelvis tonårsbostad, semesterboende, uthyrningsbostad eller alternativ till Attefallshus.

Ni välkomnas in i ett ljust kök med moderna vitvaror, en tvättmaskin samt matplats invid fönstret. Härifrån tar ni er vidare till ett helkaklat badrum med dusch, wc och spegelskåp. Längst in i bostaden finner ni allrummet med plats för bäddsoffa, fåtöljer och byrå. Här finns ett nytt panoramafönster från vilket ni har en enastående utsikt. Husbåten är nyligen smakfullt renoverad med genomgående ljusa väggar och trägolv i vitlaserad ask.

Inventarier ingår efter överenskommelse om så önskas.

Vänligen kontakta mäklaren för bokning av visning!

Om området

Linanäs ligger i Lina som är ett centralt område i Södertälje och ett populärt bostadsområde för barnfamiljer. Här bor man med närhet till ridskola, skogen och bad.

Kommunikation

Buss 787 trafikerar mellan Södertälje centrum och Enhörna.

Närservice

I Lina centrum finns Tempo matbutik, frisör, vårdcentral, äldreboende samt Lina grundskola (F-9) och två förskolor. Större serviceutbud finns i närliggande området Ronna. Med cirka 5 minuters bilresa når man även Wasa handelsplats med flera livsmedelsbutiker, shoppingbutiker, restauranger samt träningsanläggningen Actic.

Bilder

Allrum

Extreriör

Kök

Panoramafönster

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden har totalrenoverats mellan 2018 - 2020. Genomgående är ett fint trägolv i vitlaserad ask. Inventarier ingår efter överenskommelse om så önskas.
Antal rum
1 rum
Boarea
30 kvm
Areakälla
Säljarens information
Kök
Ni välkomnas in i ett ljust kök med matplats invid fönstret. Köket är utrustat med kyl/frys (Electrolux), spis (Husqvarna), induktionshäll (Bosch), fläkt (Siemens), micro (Electrolux) samt tvättmaskin (Electrolux). Svarta skåp- och lådfronter, vitt kakel över bänkskiva i trä, vitlaserat trägolv samt vitmålade väggar med en fondvägg i retro blommönster.
Allrum
I passagen från köket till det kombinerade sov-/vardagsrummet finns en dörr ut från ena långsidan. I allrummet finns ett stort härligt panoramafönster med en enastående utsikt. Idag står här en 140 cm bäddsoffa med soffbord samt fåtöljer och en byrå. Vitmålade väggar, vackert trägolv och en fondvägg med små blommor i en grön nyans.
Badrum
Trevligt badrum med dusch, vägghängd wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel. Grått klinker på golvet, vitt kakel på väggarna och en praktisk avlastningshylla bakom wc.
Byggnad
Byggnadstyp
Husbåt
Byggnadsår
1991
Uppvärmning
Elradiatorer, förberett för vattenburen golvvärme men ej inkopplat.
Ventilation
Självdrag via 3 små fönster
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Övrigt
Nytt panoramafönster (energiglas).
Ny pump/vvb, 35l Nibe.
Fyra länspumpar (en i varje hörn).
Båten är besiktigad utvändigt.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,000 / år
Driftskostnad, varav
Väg, samf
SEK 36,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Utöver detta tillkommer elkostnad om 1,60 kr/kWh om man väljer att stanna kvar på Linanäs Marina.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Vatten/avlopp
Avlopp - sluten tank, 3 kubik.
Färskvatten - Sluten tank 3 kubik.

Karta

Linanäs Södertälje

Husbåt, Villa Voyager på Linanäs Marina

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg