190
MEDA9D7F449EDAC4C35B1193AEE7A2F380F

Såld!

Hässelby - Lövsta allé, HÄSSELBY

Hundlokegränd 22, BV

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,910 värme,vatten, kabel-tv, bredband och förråd.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm
Lägenhetsnummer502
Byggår2017
Driftskostnad300 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,985,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad på markplan!
Flytta in i denna perfekt planerade 2:a om 45 kvm! Lägenheten har uteplats i söderläge och ger därför många härliga timmar i solen. Tack vare den öppna planlösningen inbjuder lägenheten till sociala middagar med familj och vänner. Kök och badrum är fullt utrustade med allt du behöver. Med närhet till T-bana och strandbad vid Mälaren samt Vällingby centrum med all tänkbar service.

- Låg avgift
- Välplanerad
- Öppen planlösning
- Garage i huset

Om området

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Övrigt

Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas av säljaren att undersöka bostaden ordentligt.

Boarean kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne.

Bilder

Med lummig känsla

Gott om ljusinsläpp

Välplanerade köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Välkomnande och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. De vitmålade väggarna och det stilfulla parkettgolvet ger ett modernt intryck. I direkt anslutning till hallen ligger ingången till badrummet.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrena kulörer. Väggarna pryds av ett vitt kakel och på golvet ligger en slitstarkt klinker. Badrummet erbjuder kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Modernt kök med stilrena materialval. Vitt kakel ovan bänkskiva. Köket är utrustad med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, micro, ugn och spishäll. Plats för matgrupp finns naturligt i köket framför fönstret. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till socialt umgänge med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger gott om ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgrupp och matplats. De vitmålade väggarna den stilfulla parketten på golvet fulländar rummet. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen i sydvästligt läge. Här avnjuts många soltimmar varje dag!

SOVRUM
Rofyllt sovrum med plats för både säng, sängbord och förvaring. De vitmålade väggarna, ljusa golvet och det stora fönstret skänker rummet en känsla av rymd. I sovrummet finns även en garderob och ett linneskåp.
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,910 värme,vatten, kabel-tv, bredband och förråd.
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.6584 %
Andel av årsavgiften
0.66 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Vattenburen Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Byggnadssätt
Fönster
3 glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd
Förening
Namn
Brf Skogsstjärnan i Hässelby
Om föreningen
Förening: Brf Skogsstjärnan
BRF skogsstjärnan ligger utmed Lövstavägen med närhet till både busshållplats och tunnelbana. Kvarteret är uppdelat i tre etapper, där trapphus 1,2 och 3 ingår i första etappen. I hela kvarteret blir det totalt 127 lägenheter. Husen får fasader i nyanser som knyter an till den omkringliggande naturen. Utemiljön harmonierar med husen och får snirklande gångvägar och runda lek- och sittytor. Uteplatserna i markplan ramas in med plantering.

Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Flera cykelförråd finns i anslutning till husen.
- Garage
- Gemensamma ytor såsom sandlådor, parkbänkar, planteringar och upplysta gångytor.FÖRRÅD
Till lägenheten disponeras ett förråd.
Antal lägenheter
127
Tv och bredband
Bredband ingår via Comhem.
Parkering
P-PLATS
Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).
900 kr i månaden. Lediga platser finns ( kontrollerat 2019-09-17)
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Karta

Hässelby - Lövsta allé HÄSSELBY

Hundlokegränd 22, BV

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg