KarriärOm oss
190
MED2D7BB9A5DB0E44D48AC7F5BC971956D2

En familjevilla i populära Åsa, med närhet till allt Åsa har att erbjuda!Hultavägen 69 Åsa, Åsa

KlarlagtKommande®

Åsa, Åsa

Hultavägen 69Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

157,47 kvm

BIAREA

99,8 kvm

TOMTAREA

1 669 kvm

BYGGÅR

1973

En familjevilla i populära Åsa, med närhet till allt Åsa har att erbjuda!

Har ni länge drömt om ett hem där ni kan sätta er egen prägel och förverkliga husdrömmen? Då kommer snart en chans nu att erbjudas er när detta hus kommer ut till försäljning. Här bor ni i ett stort hem, 157,5 kvm boyta + 99,8 kvm biyta, fördelat över tre plan (entréplan, ovanvåning och källare). Här finner ni sociala ytor till hela familjen, perfekt när ungdomarna har vänner över eller när det nalkas kalas. Dessutom är huset beläget på en av områdets största tomter med naturen som granne. Här kan ni göra om trädgården till er egen oas, endast fantasin sätter gränser. Som pricken över i:et har ni ett garage för vinterförvaring av bilen eller sakförvaring.

Området som bostaden är beläget i är lika trivsamt som lugnt. För er med barn så finns det flertalet platser att leka ihop i och omkring området och med fotbollsplan alldeles runt hörnet. Genom en kort promenad nås även skolor för barn i alla åldrar. Bostadens läge i Åsa gör att ni når ICA genom en kort vandringstur, perfekt när en glömde köpa samtliga ingredienser till helgens middagar. För de längre turerna så kan ni ta bussen mot Kungsbacka eller Frillesås från busshållplatsen alldeles intill området. Anslutningsbuss går även till Åsa pendelstation där en kan ta Västtåg/Öresundståg och vara i Gbg på 30 minuter. Under sommarhalvåret går ni med fördel ner till havet och stranden för ett svalkande dopp i det blå eller njuter av Åsas vackra natur i skog och mark.
I övrigt har ni pizzeria, bensinstation, kiosk och andra närbutiker på bekvämligt gångavstånd.

Letar du efter bostad i Åsa? Ta då chansen och hör av dig till ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Bilder

MED2D7BB9A5DB0E44D48AC7F5BC971956D2
MED9FA092B665614A6F9F1CFE107B06FEBD
MEDABD05BF0C2114C57A35A761B9B6C1257
MEDB961898A6E2944A986C438F73F879C1C
MEDE6D519B88497436CBA423FB73FBF1966

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

157,47 kvm

BIAREA

99,8 kvm

TOMTAREA

1 669 kvm

BYGGÅR

1973

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

8 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation


Stig in på Hultavägen 69, en familjevilla om 157 kvm boarea och närmare 100 kvm biarea.

Hall
I entrén så mötet ni en ljus hall med en given plats till att hänga av kläder och ställa skor på till vänster. I nära anslutning har ni även ett par garderober för extra förvaring.

Vardagsrum
Fortsätter ni rakt fram så når ni det väl tilltagna vardagsrummet. Rummet lyses upp genom flertalet fönsterpartier vilket skapar ett naturligt ljus in till detta rum. Ytan ger plats åt soffgrupp, soffbord och mediavägg samt bokhylla och läshörna.

Altan
Mellan kök och vardagsrum tar ni er till husets altan i sydvästläge. Här njuter ni av solen under sommaren från förmiddag till kväll. Här kan ni utan problem få plats med loungegrupp och matbord med tillhörande stolar samt grill. Allt ni behöver för att kunna ha en trevlig kväll med familj, släkt och vänner.

Kök
Köket når ni från så väl hall som via den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Detta kök har en given matplats vid fönsterpartiet. I övrigt har ni gott om bänkytor och förvaringsmöjligheter till köksredskap, tallrikar och bestick. Den maskinella utrustningen består av köksfläkt, spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys.

Badrum
Till höger om hallen ligger badrummet. Detta badrum är stilrent inrett med ljusa färger som bryts av snyggt med mörkare panelvägg, vilket skapar en härlig kontrast. Här har ni wc, kommod, badrumsskåp, handdukstork och badrumsspegel samt golvvärme.

Sovrum
I anslutning till badrummet livet det första sovrummet. Hör erbjuds ni ett ljust rum med plats för säng och sängbord. Ingens hörnet har ni två garderober för klädesförvaring.

Master bedroom
Master bedroom ligger intill det första sovrummet. Detta sovrum är väl tilltaget och ger er en yta med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Längs med ena sidan har ni en gardeobsvägg som säljer det mesta i klädesväg. Från detta rum har ni dessutom en utgång till trädgården, vilket även ger en utmärkt möjlighet till att vädra eller få in svalare luft när värmen blir allt för påtaglig.

Övre plan

Allrum
En trappa upp möts ni först av ett allrum, en social yta som gör sig utmärkt för er med barn. Här kan ungdomarna med vänner sitta, utan att störa den eventuella middagen eller fredagsmyset framför tv:n på entréplan. För er i behov av hemmakontor är denna yta även utmärkt. Här får ni plats med soffgrupp, soffbord, mediavägg och bokhyllor.

Sovrum
Till vänster av allrummet ligger bostadens största sovrum. Detta rum är väl tilltaget och ger plats åt dubbelsäng, sängbord, soffgrupp och mediavägg eller bokhyllor och garderober. Här har ni även en braskamin som erbjuder både värme och mysfaktor. Från detta sovrum tar ni er ut till ovanvåningens balkong som vetter åt sydsväst. Här kan ni njuta av kvällssolen en trappa upp i ostört läge, fritt från insyn från grannar. Dessutom med en utsikt över området.

Sovrum
Mittemot det första sovrummet ligger ovanvåningens andra. Detta sovrum är också väl tilltaget. Här kan ni får plats med dubbelsäng, sängbord och soffhörna med mediavägg. För klädesförvaringen står klädkammaren för.

Badrum
På ovanvåningen finns även ett badrum. Detta badrum erbjuder wc, dusch, kommod och spegel.

Källare

Arbetsrum/studio
En trappa ner kommer ni fram till källaren. Till vänster ligger arbetsrum/studion. Detta rum ger er möjligheter till att både ha detta som sovrum, hobbyrum eller ateljé. Möjligheterna är många. Ytan här ger plats åt soffgrupp, soffbord och mediavägg. Önskar ni en hemmabio? Ja då har ni med detta rum en möjlighet till detta.

Gillestuga
I anslutning till arbetsrummet har ni gillestugan. Här kan ni låta fantasin flöda fritt samtidigt som ni har en extra social yta att vistas i. Här erbjuds ni en rejäl yta som både kan inhysa soffgrupp och soffbord, men även pingisbord eller biljardbord. I ena hörnet har ni ett pentry och längs med ena långsidan har ni en braskamin.

Badrum/bastu
Till höger när ni kommer ner till källaren ligger badrummet och bastun. Detta badrum ger er who, handfat och badrumsspegel och dusch. Lite längre in i badrummet ligger bastun. Här kan ni njuta av härligt sällskap eller värma er efter en springtur under vinterhalvåret.

Verkstad/förråd
Fortsätter vi i källaren så kommer först verkstaden och anslutande förråd. Här kan ni som är händiga fixa och dona samtidigt som ni har extra förvaringsmöjligheter för så väl säsongsbetonade kläder och prydnader.

Tvättstuga
Tillsist kommer vi fram till tvättstugan. Här finner ni tvättmaskin, tvättho och yta till att hänga tvätten. I nära anslutning till tvättstugan kan ni tar er ut till trädgården. Perfekt när ni önskar låta tvätten sol- och vindtorka.

Garage
På tomten ligger det ett friliggande garage. Detta garage erbjuder både rikligt med förvaringsmöjligheter som plats för bil eller övriga trädgårdsmaskiner.

Om området

Åsa är en populär plats att hitta hem eller tillbaka till var i livet du som letar hem är. Här finns allt inom räckhåll, fina havsbad, naturreservat, skolor, förskolor och fritidsaktiviteter för både stor och liten, gammal som ung. Åsas mysiga centrum bjuder på fler matställen, ICA, Åsas hembageri och mycket annat.
Vita sand är en av kommunens populäraste badstränder och är känd för sin härligt vita och mjuka sand som silas mellan tårna. Vita sand är en långgrund strand med många möjligheter till aktivitet som vollyboll, hyra SUP, surfbräda, kajak, fiska krabbor, glass dricka, restaurang, och camping.

Pendeltåget gör det dessutom smidigt att pendla även för dig som inte vill ta bilen.
Välkomna att trivas!

KOMMUNIKATION

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik. En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter. En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

NÄRSERVICE

Åsa centrum bjuder på flera matställen livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, och några specialbutiker. Åsa har också en egen vårdcentral och tandläkare likväl som det finns, förskolor och Åsa skolan klarar av upp till 700 barn upp till årskurs 9.

ÖVRIGT

Orten har en idrottsförening, Åsa IF, som är aktiv inom fotboll, innebandy, bordtennis med mera. Varje år arrangeras Åsa-cupen i fotboll för flickor och pojkar upp till och med 12 år. Cupen lockar lag från hela södra Sverige. I bordtennissektionen arrangeras årligen Åsacup-poolen, med deltagare från stora delar av västra Sverige.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1973

UPPVÄRMNING

Luft/luft-värmepump, direktverkande el, braskamin

VENTILATION

FTX i källaren , mekanisk frånluft i övriga hus

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-05-05

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA

84 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

163 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Träpanel

FÖNSTER

Isolerglas, 2-glas

BJÄLKLAG

Mellan & bottenbjälklag betong, vindbjälklag trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Åsa 1:207

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage om ca 30 kvm, med vind och verkstadsdel.

ÖVRIGT

Fiber finns installerat.

2021 - Ny tvättmaskin.
2020 - Ny varmvattenberedare.
2018/19 -- Våtrum renoverat på entréplan.
2016 - Ny avskiljande vägg samt målning av sovrum åt söder på ovanvåning.
2015 - Ny diskmaskin, ny altan.
2014 - Målning av fasad.
2013 - Delvis renoverat våtrum i källaren. Nya ventilerade golv i trapphall, studio och gillestuga. Målning av gillestuga och studio.
2012/13 - Ventilation (FTX) installerat i källaren. Åtgärd av källare med nya golvkonstruktioner och ventilation samt dränering
av källaren.
2012 - Takomläggning med nya takfönster och nya plåtarbeten. Rivning av vägg samt avväxling mellan kök och vardagsrum. Målning av kök och vardagsrum. Nya golv i sovrum på entréplan samt i ena sovrummet på ovanvåning. Sliping av golv i vardagsrum och lackering av golv i allrum ovanvåning. Ny takfläkt. Klinkergolv i tvättstuga, klädkammare och förråd källare.
2011 - Delvis bytta fönster till 3-glas (Alu. energi)
2007 - Ny kyl och frys, ny diskmaskin.

Radonmätning har genomförts med godkända värden. Protokoll finns, se under fliken "Viktiga dokument".

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 939 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 741 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 950 000 kr

Tomt

AREAL

1669 kvm

TOMTTYP

Trädgårds-/Naturtomt

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Stor tomt med blandning av både gräsytor och naturtomt i slänten bakom huset. En möjligheternas tomt som vetter åt sydväst.

UTEPLATS

Stor altan som vetter åt sydväst.
Balkong under tak på övre plan som vetter åt sydväst.
Uteplats på trädgården i anslutning till slänten. Även denna vetter åt sydväst.
Sammantaget har ni sol från morgon till kväll.

PARKERING

Uppfart med plats för två bilar och garage om ca 30 kvm, med vind och verkstadsdel.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Åsa GA:7 ändamål: Vägar

Viktiga dokument & länkar

Areauppmätning
Energideklaration
Okulär elinstallationskontroll
Okulär VA-kontroll
Radommätning
Överlåtelsebesiktning
Klarlagt
Kommande

Karta

Kungsbacka Åsa

Hultavägen 69

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg