MEDB856645BD8D6422A9B487F2E83FAF280

Villa i Brastad med pool och bastu!

Brastad, Brastad

Holma Gåseberg 301

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea154 kvm
Biarea160 kvm
Tomtarea1,888 kvm
Byggår1964
Driftskostnad2,205 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,195,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

26
September | Saturday
Anmälan krävs, välkommen att boka er!

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika villa om 154 kvm som uppfördes 1964. Här erbjuds ni pool, bastu och fyra sovrum. Under 1976 byggdes det härliga poolhuset och där värmer bergvärmesystemet poolvattnet. På tomten finns även ett dubbelgarage för den bilintresserade att meka i och på den stora gräsmattan kan familjens fotbollsmatcher avgöras! Den generösa tomten ger även utrymme för den trädgårdsintresserade att odla, plantera eller varför inte sätta upp ett växthus? I Brastad finns grundskola i årskurserna f-6, fritidsavdelning och förskola samt service som till exempel matbutiker, frisör, pizzeria, tandläkare och vårdcentral. Omgivningarna erbjuder skog, berg och för den golfintresserade nås Holma Golfklubb på bara några minuters bilresa. Närmsta stad är Lysekil och nås på ca 20 minuter. Varmt välkommen att boka in dig på visning på Holma Gåseberg 301!

Om området

Välkommen till vackra Brastad ca. 1,5 mil ovanför Lysekil! Brastad ligger mellan Gullmarsfjorden och Brofjorden och är ett mindre samhälle med ca. 3100 invånare, både permanentboende och fritidsboende. Det är ett härligt landskap med närhet till både natur och många fina badplatser! Om du gillar golf så finns det både Holma golfbana och Brastad golfcenter att välja mellan. Gillar du istället historia kan du besöka hällristningar vid Backa i Brastad.

Brastad har trots sin mindre storlek ett bra utbud på kommunal service i form av skolor och sjukvård men även bra och växande kommersiell service.

Här tar du dig med enkelhet till områden såsom Lysekil, Munkedal, Uddevalla men även ca. 30 minuter upp på kusten mot bland annat Hunnebostrand.

Bilder

Holma Gåseberg 301

För din och andras hälsa!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
154 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
160 kvm
Hall
Välkommen in! Via stentrappan vid entrén nås hallen. Här finns möjlighet till avhängning för ytterkläder och på er vänstra hand finner ni trappan som leder upp till övervåningen. Entrépartiet har klinker på golv, vidare in plastmatta, tapet på vägg.
Badrum
På höger hand i hallen finns ett mindre badrum med duschplats, handfat samt wc. Litet fönster ger dagsljusinsläpp.
Sovrum 1
Entréplanets sovrum nås från hallen och har gott om yta för dubbelsäng. Plastmatta på golv och ljus tapet på vägg.
Kök
Välplanerat kök med skåpsluckor i trä och bänkskivor av laminat, delvis med kakel ovan. Spotlights infällda i kröningslist på överskåp ger trevlig belysning. Här finns bra yta för matgruppen. Maskinell utrustning såsom vägghängd micro och ugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Plastmatta på golv och tapet på vägg. Från köket, via en altandörr nås det härliga uterummet.
Uterum
Uterummet blir en förlängning av köket och här kan du njuta av goda stunder, här finns dessutom infravärme som värmer gott lite kyligare sommarkvällar och förlänger säsongen. De skjutbara fönsterpartierna gör det enkelt att vädra varma dagar och ger rummet ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Träpanel på vägg samt plastmatta i stenlook på golv. Från uterummet tar ni er via glasdörren nedför trappan till trädgården.
Allrum
Vardagsrummet nås från både hallen och köket. Här bjuds generösa ytor för socialt umgänge och här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel. Vacker parkett på golv och tapet på vägg. Via vardagsrummets pardörr i trä med glasparti nås poolhuset.
Poolhus
En trappa ned möts ni av detta härliga poolhus tillbyggt 1976 som inrymmer pool, bastu och duschutrymme! Här väntar härliga dagar med badmöjlighet oavsett utomhusväder. Vattnet i poolen värms upp via bergvärmen lika så klinkergolvet, som installerades 2013. Poolen har belysning och för den som vill träna finns också jetstråle . Flertalet fönster ger gott ljusinsläpp och via altandörr nås en av husets altaner. Väggarna är klädda i träpanel och tegel, träpanel i tak samt klinker på golv.
Hall övre plan
Via mattbeklädd trappa från entréhallen nås övervåningens hall som knyter samman det övre planets tre sovrum. På höger hand nås också ett förråd. Ljusa väggar och heltäckningsmatta på golv.
Toalett
Utrustat med wc och handfat, överskåp med spegel. Plastmatta på golv och ljusa väggar.
Sovrum 2
Sovrum med gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober längs med ena väggen. Tapet på vägg och plastmatta på golv.
Sovrum 3
På höger hand från trappan sett nås sovrum tre som har plats för dubbelsäng. Ljus tapet på vägg och heltäckningsmatta på golv.
Sovrum 4
Sovrum med plats för till exempel enkelsäng. Utgång till balkong via balkongdörr med glasruta. Ljus tapet på vägg och plastmatta på golv. Sidovindar för förvaring.
Källare
Källarplanet inrymmer gillestuga, tvättstuga, pannrum och matkällare. Från källarplanet nås entrésidan via en utvändig trappa som leder ut på gårdsplanen.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Byggnadsår
1964
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 9/3/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
64 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Tegel och trä
Fönster
3-glas isolerrutor och i källaren kopplade fönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor och glaserade tegelpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Holma 2:14
Övrigt
Poolhuset byggdes 1976.
Övriga byggnader
Garage med plats för två bilar.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 26,456 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 13,431
VA
SEK 2,000
Renhållning
SEK 4,946
Försäkring
SEK 4,879
Övrigt
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Posten el avser även uppvärmning.
Posten övrigt avser försäkring på bergvärmepumpen.

Information från sotaren:
"Vi har inga eldstäder aktiva på denna fastighet, kan ha funnits eller finns en pulsonexpanna i Holma 2:14. Den är sotningsbefriad men ska göras brandskyddskontroll på. Men den ligger inte aktiv nu."
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,699,000
Byggnadsvärde
SEK 1,327,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 488,200
Tomt
Areal
1888 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Altan på husets framsida med plats för mindre bord och stolar.
Parkering
Parkering framför huset på grusparkering samt asfaltsparkering framför dubbelgarage.
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om från brunn som delas med andra fastigheter. Enskilt avlopp från byggnadsåret.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Lysekil Holma GA:3


Förmån: Avtalsservitut: Väg, 1484IM-05/6571.1
Förmån: Avtalsservitut: Väg, 1484IM-05/6572.1
Förmån: Avtalsservitut: Väg, 1484IM-05/6573.1
Förmån: Avtalsservitut: Mark runt garage och trädgård

Karta

Brastad Brastad

Holma Gåseberg 301

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg