190
MEDC3DA67580385433880C65CCACC667F30

Tre rum och kök med inglasad balkong i trivsamma Högsbo!

Kommande®

Högsbo, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,805 Inkl. Värme, VA, kabel-tv och Bredband
Antal rum3 rok
Boarea66 kvm

Ansvarig mäklare

En toppenfin trea på populära Kapplandsgatan kan inom kort bli er! Fräscha ytskikt, ett renoverat kök, helkaklat badrum och en inglasad balkong i ett soldränkt västerläge - bättre än så blir det inte! Här är det bara att flytta in. På Kapplandsgatan bor ni med gångavstånd till mycket bra kommunikationsmöjligheter, närservice, skolor, samt vackra promenadstråk i Änggårdsbergen. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Om området

Högt beläget, barnvänligt och mycket omtyckt stadsdel. Som boende här har man nära till alla nödvändigheter och bekvämligheter. Vackra promenadstråk i Änggårdsberget, Slottskogen och Ruddalen finns på behändigt avstånd. Man har även nära till salta bad på Näset och Saltholmen. Cykelvägar tar er både in till city på några minuter, och även ut mot Frölunda med köpcentrum och hav.

Kommunikation

Knutpunkt för kollektivtrafik i området är hållplatsen Marklandsgatan men även Axel Dahlströms torg. Härifrån kan du ta dig kors och tvärs över hela Göteborg med spårvagn 1, 2, 3, 7 och 8 samt flertalet bussar.

Närservice

Skola samt dagis finns mellan Kapplandsgatan och Marklandsgatan. På närliggande Axel Dahlströms torg finns bibliotek, Ica Supermarket, gym och restaurang. Alldeles intill Kapplandsgatan finner ni även en mycket populär pizzeria.

Parkering

Flertalet besöksparkeringar finns i området. Här finns även en hel del kostnadsfria 30-minutersparkeringar.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg