190
MED739CF42CA0104BBEA5EEE8DE4C94F160

3:a en trappa upp med inglasad västerbalkong!

Kommande®

Högsbo, Västra Frölunda

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,419 inkl värme, VA och kabel-tv
Antal rum3 rok
Boarea73.5 kvm

Ansvarig mäklare

Snart finns möjlighet att förvärva denna riktigt trevliga 3:a om 73,5 kvm.
Snyggt kök som renoverades 2012 som fortfarande håller hög finish, badrum som stamrenoverades 2005 samt att lägenheten har en inglasad balkong i västerläge!
Här i Brf Lavetten bor ni i en stabil HSB-förening nära grönområden och kommunikation. Närmaste spårvagnshållplats ligger bara ett stenkast bort.
Låter detta som något för er? Tveka då inte att kontakta mig!

Om området

Högt beläget, barnvänligt och mycket omtyckt stadsdel. Som boende här har man nära till alla nödvändigheter och bekvämligheter. Vackra promenadstråk i Änggårdsberget, Slottskogen och Ruddalen finns på behändigt avstånd. Man har även nära till salta bad på Näset och Saltholmen. Cykelvägar tar er både in till city på några minuter, och även ut mot Frölunda med köpcentrum och hav.

Kommunikation

Knutpunkt för kollektivtrafik i området är hållplatsen Marklandsgatan men även Axel Dahlströms torg. Härifrån kan du ta dig kors och tvärs över hela Göteborg med spårvagn 1, 2, 3, 7 och 8 samt flertalet bussar.

Närservice

Skola samt dagis finns mellan Kapplandsgatan och Marklandsgatan. På närliggande Axel Dahlströms torg finns bibliotek, Ica Supermarket, gym och restaurang. Alldeles intill Kapplandsgatan finner ni även en mycket populär pizzeria.

Parkering

Flertalet besöksparkeringar finns i området. Här finns även en hel del kostnadsfria 30-minutersparkeringar.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen hem

HSB Brf Lavetten

bildflöde visningsrutiner._NY 23 MARS

HSB Brf Lavetten

Spårvagn

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg