190
MEDDBFD934B114C48CEBA49EA3ECAA2D528

2:a på hela 62 kvm, med stor stenlagd uteplats i öppet sydvästläge!

Kommande®

Högdalen, Bandhagen

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,965 Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband, BR-tillägg, förråd
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna toppenfina och rymliga 2:a på hela 62 kvm, med stor stenlagd uteplats i öppet sydvästläge! På uteplatsen finns gott om utrymme både för utemöbler och grill. Lägenheten är i genomgående modernt skick med bl.a. helkaklat badrum med badkar, kök med gott om arbetsyta och förvaring och plats för matbord vid fönster. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, samt en rymlig klädkammare. Här bor du otroligt nära kommunikationer med både Högdalens T-bana och bussar mot bl.a. Farsta och Liljeholmen. I närområdet finns ett fint parkområde, lekplatser och härlig natur.

Om området

Högdalen växte fram under slutet av 50-talet. I området finns härliga strövområden vid Högdalstoppen där det finns elbelyst motionsspår. Ca 2 km från Högdalen centrum, vid Fagersjö ligger sjön; Magelungen med fina strandpromenader och cykelleder mot Farsta strand och Farstanäset. Något längre bort ligger Ågesta friluftsområde med bla golfbanor, skid- och motionsspår som gränsar mot Magelungen.

Kommunikation

Ca 5 min gångavstånd till Högdalens tunnelbana. Tunnelbanans gröna linjen tar dig till Stockholm Central på ca 20 min. Högdalens centrum fungerar även som en knutpunkt för många busslinjer. T.ex buss 167 till Älvsjö station och Farsta Centrum. Buss 172 går till Skarpnäck och Huddinge station. Buss 165 går till Farsta och Liljeholmen. Även nattbussarna 190 och 195 stannar i Högdalen.

Närservice

I Högdalens Centrum finns all önskvärd närservice, butiker, matbutiker, restauranger, pizzerior, frisörsalong, apotek, systembolag och bank. I centrum ligger även ett gym och en simhall som även har idrottshall, gym och bowling. Området erbjuder även motionsspår.

Parkering

Det finns gott om p-platser på kostnadsfri datumparkering längs gatorna, samt parkeringsområden.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fantastiskt fin uteplats i öppet sydvästläge

Plats för både soffgrupp, grill och solstolar

Stort vardagsrum i gavelläge

Utgång till uteplats från vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg