190

Hjorthagen, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,600 inkl värme, vatten och kabel-TV
Antal rum2 rok
Boarea40 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna optimalt planerade 2 rok om 40 kvm! Fönster i två väderstreck ger lägenhet ett härligt ljus och med Motalaparken direkt utanför lägenheten skapas en avskild känsla. Kort promenad till Ropstens t-bana tar dig snabbt in till centrala Stockholm.

Om området

I Hjorthagen bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jans Skogen och Stora Skuggans naturområden med motionsslingor för den löpvillige samt även skidspår vintertid.

Området beskrivs bäst som lugnt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Både förskola och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen.
I och med bygget av Norra Djurgårdsstaden förtätas områdena runt omkring Hjorthagen och länkas samman med övriga Östermalm.

Kommunikation

Goda kommunikationer med Buss 55 från Motalaparken som går in till
Stureplan och vidare mot Slussen, samt T-bana Ropsten på ca 5 minuters gångavstånd.

Parkering

Garageplatser finns att hyra, dels i varmgarage, dels i kallgarage. Hyran är 450 respektive 225 kronor per månad och plats. Väntetiden för garageplats är cirka två år. Innehavare av kallgarage står automatiskt i kö för varmgarage. Det finns ytterligare garagelängor i slutet av Älvkarleövägen, dessa ägs med bostadsrätt genom Brf Höjden. Boendeparkering tillämpas i övrigt. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 700 kr, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn. Generellt sett finns här oftast lediga parkeringsplatser.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg