190
MED04CBC22D5A8740C9AEFA9B470A568797

3:a med stor uteplats i sydvästläge!

Kommande®

Hisings Kärra, Hisings Kärra

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,129 inkl. värme, vatten och kabel-TV
Antal rum3 rok
Boarea76.5 kvm

Ansvarig mäklare

Nu har ni chans att förvärva denna bostad om 76,5 kvm i Hisings Kärra. Bostadsrätten erbjuder två sovrum, rymlig hall, badrum, ljust och fint vardagsrum med utgång till den generösa uteplatsen i soligt sydvästläge, kök med plats för matbord för ca 6-8 personer. Kärra Centrum ligger bostaden väldigt nära och där finner du mataffär, konditori, sim- & idrottshall, förskola, skola och busskommunikation. Bussen tar dig in till Göteborg på ca 20 minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

Övrigt

LÅN TILL BOSTADEN
Har du sett över din finansiering? Det kan vara en god idé innan visningen att kontakta en bank för att se hur du ligger till med ett eventuellt lånelöfte. Bankerna har ofta långa väntetider för att få en bokad tid med en person som kan hjälpa just dig. Detta kan vara ett moment som i slutändan drar ut på tiden och din drömbostad hamnar i händerna på någon annan. Vi hjälper gärna till så att du får en snabb kontakt. Säg till oss när du bokar visningen så har du kanske ett klart lånelöfte till visningen.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Lillekärr Södra!

Fasadbild

Kärra Centrum

Lillekärrshallen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg