MED07C538BB80734110ACA1ABCBF59D8117

Ta chansen att bygga ditt drömhus.

Lanna, Vintrosa

Hidinge-Lanna 1:129

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,400 kvm

Utgångspris: SEK 970,000

Ansvarig mäklare

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömhem i attraktiva och expansiva Lanna, endast 15 minuter från Örebro. Tillfälle ges här att förvärva denna stora tomt på hela 2 400 m² där ni själva kan välja och påverka ert nya drömboende då tomten inte är knuten till någon specifik husleverantör. Gångavstånd till flertalet förskolor, skola, idrottshall, Vretalunds IP och Lanna Lodge. Endast 3 minuter till närmaste busshållplats. Tomten är plan och grovplanerad. Avstyckning av tomten är klar och positivt förhandsbesked finns.

Om området

Lanna är en ort i Lekebergs kommun som under senare år utvecklats mycket med stor byggnation.

Kommunikation

Direktbuss finns till Örebro.

Närservice

Lanna Lodge som ligger ett stenkast bort har en av Sveriges finaste golfbanor och restaurang. Förskola och skola F-6. Ca 4 km till Ica Nära i Vintrosa och ca 18 km till Marieberg centrum.

Bilder

Tomtbild

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto

Flygfoto

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Hidinge-Lanna 1:129
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
2400 kvm
Tomttyp
Grovplanerad

Karta

Lanna Vintrosa

Hidinge-Lanna 1:129

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg