MED5190ADDCD82E42FBAE2130A7B46FE2CA

Centralt, UPPLANDS VÄSBY

Herrgårdsvägen 103

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,105 Ink bredband och TV basutbud
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea28 kvm
Byggår1960
Driftskostnad170 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 1,420,000

Perfekt läge, lugnt men ändå bara några minuter från Väsby C, restauranger längs centralvägen och pendeltåget. Snabbt tar du dig till Stockholm C, Uppsala eller Arlanda. Mycket välplanerad och fint renoverad lägenhet där du får både en avskild sovalkov och naturlig arbetshörna inne i allrummet. Snyggt renoverat köksdel med gott om förvaring. Stammbytt badrum med kakel och klinker. Rymlig hall med gott om förvaring.

Om området

Lugnt område med närhet till både centrum och naturen. Här kan du ta en promenad ner till Barockparken.

Kommunikation

Nära ner till Pendeltåget som tar dig smidigt både till Stockholm C, Uppsala och Arlanda.

Närservice

Allt från mataffärer, restauranger och service finns i centrum.

Parkering

Garage finns i området samt att man kan parkera längs avsatta områden längs gatan.

Bilder

Badrum 2

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
28 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
En välplanerad hall med en inbyggd garderob med spegeldörrar, perfekt att förvara ytterkläderna i.
ARBETSSTATION
nåt i hallen finner du två garderobskroppar med gott om förvaring för jackor och kläder. Du har även möjligheten till en arbetsyta med skrivbord och förvaring genom hyllplan. Tack vare de stora fönstret så får du fint ljusinsläpp från vardagsrummet till arbetshörnan. Arbetshörnan har en unik tapet som skapar liv i lägenheten, tapeten är köpt på ön Mallorca.
VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en stor yta där du bl.a får plats med soffa, soffbord, tv samt matbord. Här kan du eller ditt sällskap umgås och njuta av en trevlig morgon/kväll. Stora härliga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp på den fina ek parketten golvet.
SOVALKOV
Den platsbyggda väggen gör att du får en perfekt sovalkov för en bredare säng, du har även stora möjligheter för att skapa en härlig atmosfär med ex. Hyllor, tavlor eller varför inte sätta upp ett draperi för att markant skilja av rummet.
KÖK
Inne i köket möts du av en bra arbetsyta med gott om förvaring, där kyl och frys är integrerad och ger dig en härlig enhetskänsla. Köket är välplanerat med hällspis, micro och gott om eluttag. Köket har även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp, det finns även en fönsterbräda där de färska kryddorna kan stå. När ljusinsläppet inte räckte till så finns inbyggda spotlights i köksstommarna. På väggen sitter gråa kakelplattor som ger dig en varm och härlig känsla.
BADRUM
Badrummet är helkaklat som ger en fräsch känsla och med värmegolv på plats känns även badrummet modern och full rustad. Badrummet är lätt att underhålla tack vare den halvfronta badkaret samt den vägghängda toaletten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 1,420,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 2,105 Ink bredband och TV basutbud
Driftskostnad
SEK 2,044 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,044
Försäkring
SEK 1,000
Andel i föreningen
0.14 %
Andel av årsavgiften
0.14 %
Tillträde
Enligt ö.k
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övrigt
Stambytt 2011, fönster bytta.
Förening
Namn
Brf Vilunda HSB
Om föreningen
Namnet Vilunda härrör från 1600-talet då här fanns ett adligt säteri. Senare har här funnits bl. a krog och även prästgård för att under 1900-talet styckas av till villatomter från ägaren Anton Tamms egendom.
Brf Vilunda är en av de äldsta föreningarna i Upplands Väsby och består av 406 st lägenheter fördelade i tre höghus och nio lägre hus. Föreningen har 10 st kommersiella lokaler.
I föreningen finns snickerilokal, tvättstuga, källarförråd och biltvätthall att hyra. Egen boulebana på Lidmans allé och vid Herrgårdsvägen 34/28 finns en grillplats anlagd.

Det finns 160 p-platser inkl gästparkering och 116 garageplatser samt MC platser. Dessa går att hyra för ca 120 kr resp. ca 242 kr (varmgarage), ca 270 kr/månad (kallgarage) Separat kö. Kontrollera aktuella priser med Föreningen

Kabel -Tv via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget (100 mb via fiber).

Föreningen har utfört en omfattande renovering 2010-11 med stambyte, omdragning av el samt fönsterbyte. Enhetsmätning för el (samt varmvatten vissa hus) har installerats. Det är din undersökningsplikt som köpare att kontakta föreningen för mer information.

Föreningen tar en överlåtelseavgift på ca 1.112 kr ( 2,5 % av gällande prisbasbelopp) betalas av säljaren samt en pantsättningsavgift på ca 445 kr ( 1 % av gällande prisbasbelopp) betalas av pantsättaren.

Det ingår bostadsrättstilläggsförsäkring för alla medlemmar i föreningen. Försäkring för t.ex. lösöre måste ni som boende teckna själva med ert hemförsäkringsbolag.

Föreningen är centralt belägen nära Väsby centrum samt buss och pendeltåg. Gå gärna in på föreningens hemsida, http://www.brfvilunda.se/ för vidare information.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
406
Antal lokaler i föreningen
10
Tv och bredband
Kabel-TV och Internet via Comhem ingår i månadsavgiften.

Om du inte önskar ansluta dig till Com Hems gruppavtal utan vill få din internetanslutning via annan leverantör erbjuder även Bredbandsbolaget anslutning via "LAN-uttaget" som vanligtvis finns placerat i hallen. Väljer du att ansluta dig via Bredbandsbolaget bekostar du hela din internetanslutning själv.
.

Karta

Centralt UPPLANDS VÄSBY

Herrgårdsvägen 103

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg