190

Hässleholm - Ekedal, Hässleholm

Fakta

Boarea164 kvm
Tomtarea927 kvm

Ansvarig mäklare

Snart till salu!
Mycket trevligt enplanshus med stora sociala utrymme, härligt Ballingslövskök med skjutpartier ut mot trädgården, tre möjliga sovrum och garage samt carport. Huset värms med fjärrvärme och en fin täljstenskamin. Helt insynsskyddad trädgård med flera uteplatser, förråd och härligt spabad.

Kontakta Lina Wretfors Friis på lina.friis@husmanhagberg.se för kommande visningar!

Om området

Centralt villaområde med bebyggelse mestadels från 60-talet. Området präglas av närheten till centrala Hässleholm och därmed till kommunikationer med tåg. Till centrum är det ca 1,5 km beroende på var på Ekedal du befinner dig. Villaområdet betraktas som lugnt och har ingen genomfartsled med mycket trafik vare sig bilar eller bussar, utan gatorna är relativt lugna vilket gör att många barnfamiljer söker sig hit. Mellan Bäckstigen och Bågvägen finns trevlig park med grönytor och lekplats. Det finns även grönskande lunga med gångstigar mellan Ekedalsvägen och Dykens väg som ligger i det angränsande området Kristinehem.

Kommunikation

Precis i utkanten av Ekedal, längs Stobyvägen finns busshållplats. Med cykel tar du dig på några enstaka minuter in till centrum.

Närservice

Som boende på Ekedal har du närhet till veckohandling på ICA MAXI och Lidl som ligger med gångavstånd. Även vårdcentralen på Ljungdala finns inom gångavastånd. I anslutning till Ekedal finns grundskolan Läredaskolan med årskurser F-9. Även gymnasieskolorna Jacobsskolan och Hässleholms Tekniska Skola ligger i närområdet. Förskolor finns i den angränsande stadsdelen Ljungdala.

Övrigt

Några av fastigheterna på Ekedalsområdet har en sluten tank kopplad till det kommunala avloppet. Detta har inneburit att man i vissa fall har fått vidta åtgärder då stopp i avloppet uppkommit. För mer information tala med Hässleholm kommun.

Info uppdaterad 6/4 2020.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg