190

Älta, Älta

Hasselnötsvägen 58, bv

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,041
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44.2 kvm
Lägenhetsnummer58:11
Driftskostnad299 kr/månad

Välplanerad 2:a med en öppen och social planlösning samt uteplats i sydvästläge. Belägen i lugnt villaområde med närhet till Älta centrum, bussar och naturen.

Om området

Älta är beläget i Nacka kommun och är ett mycket lugnt och trevligt, barnvänligt område med naturen alldeles inpå knuten. De boende i Älta har tillgång till en mycket vacker omgivning där det är nära till ett flertal sjöar som t ex Källtorpssjön, Strålsjön, Ältasjön och Flatenbadet och möjlighet till härliga skogspromenader. Nackareservatet gränsar mot Älta och bjuder på milslånga promenadstråk i härliga miljöer.

För mer information se gärna kommunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation

Till Älta tar man sig lätt med bil via Tyresövägen eller Ältavägen. Restid ca 15-20 min. Även med kommunala färdmedel är det lätt att ta sig till och från Älta. Linje 401 går till Slussen (ca 25 min). Linje 801 till Gullmarsplan (15 min).

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning. Stort utbud av affärer och restauranger finns närmast i Sickla, Nacka Forum eller Tyresö Centrum.

Övrigt

Vid Älta idrottsplats finns bl.a. fotbollsplaner och ishall.
Skolor: Älta skola årskurs F-6, Sigfridsborgsskolan årskurs F-6 och Stavsborgsskolan årskurs 4-9, samt flertalet förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Brf Hasselnöten
Årsredovisningen 2016
Kommande

Bilder

Lugnt och trivsamt område kring Hasselnötsvägen

7585153_1-328-16_photo_web.jpg

7585153_2-328-16_photo_web.jpg

7585153_3-328-16_photo_web.jpg

7585153_4-328-16_photo_web.jpg

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
44.2 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,041
Driftskostnad
SEK 3,588 / år
Driftskostnad, varav
Övrigt
SEK 3,588
Kommentar
Övrigt: Internetabonnemang 299 kr/mån.
Andel i föreningen
1.67525 %
Andel av årsavgiften
1.67525 %
Byggnad
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Förening
Namn
Brf Hasselnöten
Om föreningen
Brf Hasselnöten har totalt 50 st. lägenheter, 2 st. i parhus och 48 st. i flerbostadshus. Lägenheterna är fördelade på sex stycken flerbostadshus med storleken 1,5 rum, 2 rum och 4 rum i etage. Alla lägenheter i flerfamiljshusen har balkong eller uteplats.

Fastigheterna uppfördes av JM och byggdes under 1992. 2007 köpte 41 st av lägenheterna i parhusen ut sig ur föreningen och tillsammans bildades en samfällighetsförening för park och vägområdena. Detta medförde att avgifterna för bostadsrätterna kunde sänkas.

Värme, vatten och sophämtning ingår i avgiften samt ett basutbud av tv-kanaler. I avgiften ingår även parkeringsplats.
Internetabonnemang från Telia.

Bra tvättstuga finns i området med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 2 torkskåp. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd (ett cykelförråd i varje port) och vindsförråd, samt återvinningsrum och soprum. Källsortering finns för tidningar, kartonger och mindre elavfall. Cykelförråd finns i anslutning till varje port. Vindsförråd tillhör varje lägenhet.

I samfälligheten finns en lekplats.

Köparen tecknar ett eget elabonnemang och väljer själv med vilket elbolag.

Överlåtelseavgift om max 2,5% av basbeloppet debiteras köparen.
Tv och bredband
Bredband från Telia. Digitalbox för bredband och Tv ska lämnas vidare till köparen av lägenheten.
Parkering
Till varje lägenhet finns en parkeringsplats som ingår i hyran. Totalt 48 platser (en för varje lägenhet). Det finns även 9 stycken gästparkeringsplatser som tillhör föreningen

Karta

Älta Älta

Hasselnötsvägen 58, bv

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg