190
MEDF1A232C5AE4D41F6AD2B088B52412A2E

Nyproducerad villa med sjöutsikt endast ca: 10 m till strandkanten!

NyproduktionKommande®

Härryda -Stora Bugärde, Härryda

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea150 kvm
Tomtarea1,339 kvm

Ansvarig mäklare

Nyproducerad villa 2020 med 10 m till strandkanten! Mycket fint belägen med naturen inpå knuten. 150 kvm fördelat på 5 Rok, två helkaklade badrum samt öppen ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till en terrass under tak med vacker sjöutsikt. Här flyttar ni in i ett helt nytt fint hus som första ägare med ett underbart läge. Närhet till buss 300 & 330 som tar dig till centrala Göteborg på ca: 25-30 min

Om området

Stora Bugärde är ett småhusområde som ligger mellan Härryda och Hällingsjö och passeras av länsväg 156. Bebyggelsen ligger runt två mindre sjöar, Buasjön och Hällsjön. Fina promenadstråk med gott om bär & svamp.

Kommunikation

Buss 300 samt 330 till Gbg på ca_ 25-30 min eller till Kinna/Sken åt andra hållet.

Närservice

I Hällingsjö finner ni en servicebutik samt skola F-5, eller närliggande Landvetter Centrum, Bollebygd Centrum och Rävlanda där ni finner ni vårdcentral, skola F-9, frisörer, pizzeria, Thaimat mm.

Parkering

P-platser på infarten

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vy från framsidan

Modernt & stilrent

Terrass under tak med kvällssol

Endast ca: 10 m till morgondoppet

Vy från balkong och terrass

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg