230
MED3C373D5383354893A486B836ABFFD52B

Rymlig 3:a med renoverat kök! Utbyggd inglasad balkong, OK att bygga altan - radhuskänsla!Harplingegränd 18 Älvsjö/Östberga, Älvsjö

Budgivning

Älvsjö/Östberga, Älvsjö

Harplingegränd 18


PRIS2 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

83 kvm

MÅNADSAVGIFT

7 571 kr

BYGGÅR

1968

PRIS

2 195 000 kr

Rymlig 3:a med renoverat kök! Utbyggd inglasad balkong, OK att bygga altan - radhuskänsla!

ACCEPTERAT PRIS!

Välkommen till denna stora och välplanerade 3:a med egen ingång! Här har ni även möjlighet att få bygga en stor altan i anslutning till entrén - radhuskänsla! Bostaden erbjuder rymliga och välplanerade rum med gott om plats för möblemang och trevliga umgängesytor. Vardagsrummet har ett snyggt parkettgolv och en utbyggd balkong som erbjuder mängder av soltimmar. Ett nyrenoverat kök med påkostade material/färg-tillval med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Stort helkaklat badrum som även är stambytt med snygga materialval och en mindre gästtoalett. Två stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter via stora inbyggda garderober.

- OK att bygga altan!!
- Nyrenoverat kök
- Egen privat ingång.
- Utbyggd balkong, bland de största i hela Östbergahöjden.
- Badrum som har genomgått stambyte
- Stabil BRF som även innehar mycket dold kapital i form av hyresrätter, hela 13st!

På trivsamma Östbergahöjden bor ni lugnt och skönt, med citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, förskolor, skolor, butiker och restauranger. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Årsta Golfs driving range, tennisbanor, fotbollsplaner, ute gym och rackethall.

Stabil Brf med låga avgifter som även innehar mycket dold kapital i form av hyresrätter, hela 11(!) stycken. Bra kommunikationer i form av bussar (utanför porten) som tar dig vidare mot knytpunkterna Liljeholmen, Årstaberg och Gullmarsplan inom loppet av 10 minuter. T-bana är planerad att byggas!

Varmt välkomna på visning!

Bilder

MED3C373D5383354893A486B836ABFFD52B
MED32B1CD4F47B24E2FAE18278983EFB25D
MED09AED5D07E19484292F721068BBB723B
MEDFACCFA41CB4F432C991BE627C908A59D
MEDF5F883A9800E4BFF8CA56D9E3717A2B2

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

83 kvm

MÅNADSAVGIFT

7 571 kr

BYGGÅR

1968

PRIS

2 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL:
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Hallen är L-formad och leder till samtliga rum i lägenheten. Bra med förvaringsmöjligheter via flertals inbyggda garderober. Säkerhetsdörr ovanför laminatgolv och vitmålade väggar.

KÖK:
Stort och fräscht kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Här får du plats med matbord för 4-6 personer. Ljusa köksluckor ovanför kakel i ljusbrun kulör samt vit diskbänk. Köket är välutrustat med diskmaskin, kyl, frys, spishäll, fläkt, integrerad ugn och mikro.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum som även är stambyt. Mörk klinker och vitt kakel. Bra med förvaringsmöjligheter via monterad arbetsbänk. Utrustad med duschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, handfat samt fönster som ger ljusinsläpp.

GÄST WC:
Helkaklat WC med mörk klinker samt vitt kakel på väggen. Utrustad med WC och praktiskt dubbelt handfat. Goda förvaringsmöjligheter via inbyggt förvaringsskåp.

SOVRUM 1:
Välplanerat sovrum där det får plats med säng, garderob och annat möblemang. Fönster mot grönska. Laminatgolv och ljusmålade väggar.

SOVRUM 2:
Rymligt sovrum där du får plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang om så önskas. Bra med förvaringsmöjligheter via flertals inbyggda garderober. Fönster mot grönska. 3-stavekparkettgolv och ljusmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Lätt möblerat vardagsrum där det får plats med både soffgrupp, bord, tv-bänk och annat möblemang. Härligt med ljusinsläpp via dem väl tilltagna fönsterpartierna som även erbjuder mysig utsikt över grönska och innegården. Härifrån når du även ut till den härlig utbyggda balkong med många soltimmar. Ekparkettgolv med ljusmålade väggar.

Om området

En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I närområdet finns dessutom vårdcentral inom ett par minuter, flertalet förskolor, skolor, fotbollsplan samt andra bekvämligheter. Vid Östberga torg finns en liten livsmedelsbutik, pizzeria, fritidsgård samt stor lekplats med sommarpool.

KOMMUNIKATION

Buss nr 134 avgår från Östbergahöjden och går till Liljeholmen via Årstaberg, där anslutning finns till pendeltåg, tvärbana och ytterligare bussar.
Även kortare promenad till buss 165 och 144 som trafikerar Farsta - Liljeholmen samt Fruängen - Gullmarsplan.
Älvsjö centrum med flertalet butiker, Stockholmsmässan samt Älvsjö station nås på promenadavstånd på ca 15 minuter, där avgår även flertalet busslinjer och pendeltåg.
Med bil tar man sig enkelt ut på de större påfartslederna och resan in till City tar endast ett fåtal minuter. Till Sickla köpkvarter samt Kungen kurva tar det endast ca 10 minuter med bil

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

BV

ANDEL I FÖRENINGEN

1,1857 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,23 %

Ekonomi

EL

3 000 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 800 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1968

UPPVÄRMNING

Bergvärme i kombination med fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-10-03

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

45 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Svärdsidan Östberga

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

OM FÖRENINGEN

Brf Svärdssidan ligger i Östberga i södra Stockholm och har 96 hushåll. Föreningen består av fyra hus på Ullaredsgränd 4 -32 och Harplingegränd 12 -36. Husen är byggda 1968 och genomgick stambyte och renovering av trapphus, hiss och källare 2008 -2009. Föreningen ligger precis vid Östberga torg, nära affär och bussar. Av de 96 lägenheterna är 73 bostadsrätter och 11 är hyresrätter. Av dessa är 32 st 2RoK, 32 st 3RoK, 24 st 4RoK och 8 st 5RoK.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en tvättstuga i varje hus som bokas genom APTUS-systemet invid tvättstugan.

Föreningen har även en föreningslokal med bastu som kan rymma upp till 30 sittande gäster på Harplingegränd 16. Lokalen hyrs ut för fester, möten, barnkalas, bastubad, övernattning per natt eller veckovis.

Utemiljö
I föreningen finns två gårdar som våra trädgårdsintresserade sköter med varm hand. På gårdarna finns också kärl till hushållssopor och möjlighet till nyttjande av gemensam grillplats.

TV och bredband
2008 drogs fiber in i alla hus, vilket innebär att det i alla lägenheter finns möjlighet till billigt och snabbt bredband, tv och IP-telefoni. Även Com Hem finns i husen. OpenNet är den som tillhandahåller nätet och via dem kan man se vilka bolag som är möjliga att teckna i föreningens nät.

Sophantering
På gården finns kärl för hushållssopor.

Karta

Stockholm Älvsjö/Östberga

Harplingegränd 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg