190
MED5D8922A910B1416CA0C9ACC5FC7327F3

1,5-plansvilla om hela 152 kvm med carport. Belägen i natursköna Hanhals! Hanhals, Fjärås

KlarlagtKommande®

Hanhals, FjäråsFakta om bostaden

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

152 kvm

TOMTAREA

1 684 kvm

1,5-plansvilla om hela 152 kvm med carport. Belägen i natursköna Hanhals!

Inom kort kommer en möjlighet att förvärva en charmig 1,5-plansvilla i vackra Hanhals. Denna rymliga villa erbjuder inte mindre än 6 rum (!) och kök, varav 4 bekväma sovrum samt en fristående carport. Ytterligare fördelar inkluderar generösa sällskapsutrymmen på både över- och undervåningen, vilket möjliggör att barnen kan ha sitt eget utrymme på övervåningen medan ni njuter av middagar och trevliga samtal på nedervåningen, fria från lek och bråk. De två badrummen, ett på varje våning, underlättar morgnarna när barnen ska till skolan och ni till jobbet.
Denna välskötta villa, byggd 2005, har genom åren uppdaterats och vårdats såväl interiört som exteriört. Från vardagsrummet leder en solig och rymlig altan till trädgården, som är både insynsskyddad och plan. Här kan ni odla och leka utan bekymmer. Området där huset är beläget är lugnt och barnvänligt med en varierande mix av grannar i olika åldrar och familjekonstellationer.

Förskola finns på bekvämt avstånd till huset och ytterligare en bit bort finns grundskola och högstadieskola. För pendlare eller familjer med gymnasieungdomar är kommunikationsmöjligheterna utmärkta, med cykelavstånd till bussar som i sin tur tar er till andra delar av kommunen, pendeltåg mot Göteborg och Öresundståget söderut. Ni kan också njuta av närheten till Hanhalsholme och havet, samt utforska området längs de många promenadstråken tillsammans med era fyrbenta vänner.

Varmt välkomna att ta kontakt med ansvarig mäklare, Gustav Westergren, redan idag för ytterligare information och för att boka en visning!

Bilder

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg