190

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Hamngatan 11A

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,792 ink värme, VA, 100 mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer95
Byggår2017

Här erbjuds ett enastående hem som på många vis sätter extra guldkant på tillvaron. Både invändigt och utvändigt upplevs bostaden som något utöver det vanliga med sin generösa takhöjd, gavelläge och balkong som är inglasad och utökar sommarhalvåret. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum där gott om plats finns för familj och vänner att umgås.

Det större sovrummet med plats för dubbelsäng och fint ljusinsläpp via fönsterpartier. Separat klädkammare med möjlighet för kontorsyta och/eller barnsäng. Sovrum 1 har plats för säng, arbetsplats och garderober. Badrummet är stort och helkaklat med takdusch, tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk, väggförvaring samt städ- och linneskåp. Stilrent och exklusivt kök från Vedum med all maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro samt helintegrerad kyl och frys från Electrolux.

Allt detta kan man njuta av bara några meter ovanför Bällstaåns glimmande vatten! Här bor man med ett mycket trivsamt läge vid Bällstaån med dess båtliv och fågelkvitter som inger en viss skärgårdskänsla samtidigt som man bor väldigt centralt. Välvårdad växtlighet och grönska mellan husen ger en inbjudande känsla tillsammans med de fina fasaderna i cederträ.

Möjlighet för parkering via garage i huset. Välkommen hem!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva.

I närområdet finns grönområden runt Tuvan-, Stamgårds- och Marabouparken samt mysigt promenadsstråk vid Sundbyberg Strand.

Flera förskolor finns i området men även närhet till Duvbo-, Lilla Alby och Ängsskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan
Årsredovisning Bällstaån i Sundbyberg 20
Stadgar Bällstaån i Sundbyberg 2020
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
74.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 3,792 ink värme, VA, 100 mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen
0.84548 %
Andel av årsavgiften
0.98789 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Bällstaån
Om föreningen
Föreningen består av 111 lägenheter fördelade på två hus som ligger parallellt med varsin gavel mot vattnet. De blir 8 våningar höga. Varje lägenhet har förråd på entré- eller källarplan.

HSB brf Bällstaån uppförs med Miljöbyggnad Silver. Certifieringen blir ett kvitto på att husen uppfyller krav på bland annat en tyst inomhusmiljö, generösa dagsljusinsläpp, god ventilation, effektiv energianvändning och sunda materialval. Detta skapar tillsammans med genomtänkta planlösningar en god hemmamiljö.
Antal lägenheter
111
Antal lokaler i föreningen
4
Tv och bredband
Fibernät från Comhem
Parkering
60 garageplatser. preliminär garagehyra är ca 1200 kr/mån
Övrigt
Tvättstuga för grovtvätt (tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, strykbräda och mangel), styrelserum och bastu finns på Hamngatan 13. Barnvagnsrum, cykelrum.

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Hamngatan 11A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg