190
MED0B89C98C71BF49EAA1408C1CCFB9AF5F

Ett lika kvadratsmart som smakfullt renoverat enplanshus i attraktivt område!

KlarlagtKommande®

Hammerö, Kungsbacka

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea106 kvm
Tomtarea658 kvm

Ansvarig mäklare

Nu har vi snart äran att få presentera en stilrent renoverad enplansvilla i Västra Hammerö med en boyta på 106 kvm, där varenda kvadratmeter är varsamt planerad. Genomgående finner ni moderna materialval med ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp från samtliga fönsterpartier, vilket ger en härlig lyster och en känsla om rymd till detta hem. Huset som sådant inhyser 4 rum och kök, badrum och groventré med tvättstuga. Därtill finner ni en carport samt ett gästrum/förråd i anslutning till carporten – perfekt för er som önskar rikligt med förvaring av säsongsprydnader eller långväga gäster. Som pricken över i:et har ni ett av de bästa sollägena i hela Västra Hammerö med en väl tilltagen altan i rakt västerläge. Denna altan rymmer både större matbord, grill och sittgrupp där ni tillsammans med gäster kan njuta av solen och varandras sällskap, dessutom i insynsskyddat läge. Samtidigt har barnen fritt läge att ta språnget ut på gräsmattan med lekkamraterna för att enkelt kunna springa av sig den sista energin innan läggdags.

I nära anslutning till denna villa ligger Britta-Lenas förskola. Perfekt för er med småbarn. I övrigt bjuder närområdet på natursköna omgivningar med så väl promenadstråk i området som ner till Kungsbacka innerstad. För er som åker kollektivt så avgår bussar med jämna mellanrum från någon av områdets busshållplatser. Dessa tar er smidigt vidare i kommunen, eller till Kungsbacka station där tåg avgår både till Göteborg eller söderöver.

Här finner ni ett hem för er som önskar bo bekvämt och naturnära med närhet till allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Gustav Westergren för mer information redan idag!

Viktiga dokument & länkar

Klarlagt
Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg