230
MEDCDD9A007F3DA4D0182CEA7B67420D23C
Boka visning

Nyligen producerad fyra med stor, mysig och inglasad balkong!Hälle lider 14 Ljungskile, LJUNGSKILE

Ljungskile, LJUNGSKILE

Hälle lider 14


PRIS3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

304092001-1308

MÅNADSAVGIFT

5 499 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

3 995 000 kr

Nyligen producerad fyra med stor, mysig och inglasad balkong!

En stilren fyrarummare med fantastisk utsikt mot havet. Lägenheten producerades 2019 och håller fortfarande mycket god kvalitet. Här erbjuds bland annat stora fönster, vackert ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Lägenheten rymmer 99 kvadratmeter, vilket ger goda förutsättningar för ett ungt par, ett äldre par eller en familj att verkligen trivas.

En av 6 lägenhet av 31 i föreningen som har en lägre månadsavgift. Detta pga. en högre insats vid inköpet ( 600 000 kr) plus tillval). Månadsavgiften ligger ca 1000 kr under per månad mot en liknanden lägenhet i föreningen som inte gjorde detta valet.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande hall. Vidare finns kök, vardagsrum, två badrum och ett stort och rogivande sovrum med klädkammare samt två mindre sovrum. Köket är öppet, modernt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, en vacker bänkskiva i sten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på stora fönster, fint ljusinsläpp och vacker utsikt.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, mysig och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Nedanför balkongen rinner en bäck som ger en rogivande känsla.

Brf Hälle Lider äger fastigheten Skälläckeröd 1:23 i Uddevalla Kommun. Byggnaderna är uppförda 2019 och omfattar 31 lägenheter samt en gästlägenhet. Parkeringsplatser finns i garage med access via hiss eller ute med elstolpe. Garage kostar 700 kr/mån och P-plats: 350 kr/mån, separat kö. Förråd och miljörum samt utrymmen för cykel/barnvagnar finns i markplan.

Här bor du vid ett av Ljungskiles bästa lägen, med närheten till allt man behöver så som förskola, skola, matbutiker, bra kommunikation, kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg och närheten till den Bohuslänska kusten som lockar många!
Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb. Båtplatser och badbrygga ligger en kort promenad bort och populära restauranger finns inom gångavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt LJUNGSKILE har att erbjuda.

Vi ses på visningen!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jessica Nyman för mer information. 0727 -11 33 00 eller mejla jessica.nyman@husmanhagberg.se

Bilder

MEDCDD9A007F3DA4D0182CEA7B67420D23C
MED8385FE7EE5144A448DB83644B71BE9A2
MED1D22F05455B241029294E42CE7DCA985
MED0C50D1DC78E648CC81CD71CBB141AD05
MEDCC995FF5FC294FCD8D62F28815D2FBAF

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

304092001-1308

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 499 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

3 995 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

ekonomiska förvaltaren

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Mäklarbild

PARKERING

30 parkeringsplatser utomhus samt 22 parkeringsplatser i garage. Ett antal parkeringsplatser utomhus förses med motorvärmare. Elförbrukningen mäts individuellt.

BALKONG

Ja

HALL

Den har målade väggar i en ljus ton och klinkers på golv och välkomnar både boende och gäster.

KÖK

Det öppna, moderna och ljusa köket har väggar som är målade i en ljus kulör och vitlaserad ekparkett. Utrustningen består av ugn, frys kyl i rostfritt, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, släta luckor som är målade i en härlig blågrön ton, bänkskiva i granit, vitrinskåp, praktiskt jalusiskåp och öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och socialt rum med vitlaserad ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds stora fönster, fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Utgång till den inglasade balkongen.

SOVRUM 1

Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort och rogivande rum med vitlaserad ekparkett och ljusa väggar. I rummet finner du även en klädkammare.

SOVRUM 2

Ett lite mindre och charmigt sovrum med inbyggda garderober och vacker utsikt genom rummets stora fönster. Ljusa väggar och har vitlaserad ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

SOVRUM 3

Ett harmoniskt och inbjudande sovrum med inbyggda garderober och fint ljusinsläpp. Detta rum med ljusa väggar och vitlaserad ekparkett passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

BADRUM 1

Fräscht, smakfullt och funktionellt badrum med toalett, duschvägg, kommod och badrumsskåp. Här ligger stilrent klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

BADRUM 2

Detta stora och fräscha badrum har väggar i vitt kakel och stilrent klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, badkar (badkar ingår ej då man kommer att sätta upp en duschvägg i stället), bra förvaring, handukstork, tvättmaskin och torktumlare.

BALKONG

I vardagsrummet finner du en stor, mysig och inglasad balkong med sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot havet och mot dalen.

Om området

Ljungskile har ett förflutet som bad- och kurort. Klimatet, sades det då det begav sig, var balsamiskt. Det var blandningen av barrskog och havsluft, samt det skyddade läget som var unikt. Och även om kurortsdagarna hör tills vunnen tid kan man inte annat än hålla med - det är något visst med Ljungskile.

Med det mäktiga Bredfjället i bakgrunden breder det charmiga lilla samhället Ljungskile ut sig längs viken. Ordet kile betyder just vik, och ljung var en gång i tiden namnet på socknen. Ljungskile har ett skyddat läge i sundet mellan Orust och fastlandet. Många åker till Ljungskile för att njuta av bad, båtliv och vandring, precis som besökarna gjorde i slutet av 1800-talet då Lyckorna var en populär bad- och kurort. Sommargästerna kom hit för att umgås och friska upp sig med varma och kalla bad. De attraherades av ”det balsamiska klimatet” som ansågs bero på mixen av barrskog och havsluft. Kallbadhuset och flera av de vackra sommarvillorna från 1800-talet finns fortfarande kvar. Och även om kurortsdagarna hör till svunnen tid kan man inte annat än hålla med; det är något visst med Ljungskile.

Smaka på Lyckorna
Lyckorna i Ljungskile är en anrik badort som grundades 1877 av grosshandlare Robert MacFie. MacFie immigrerade till Sverige från Skottland efter att han upptäckt vilken pärla Lyckorna är. Här umgicks prominenta sommargäster på varmbadhuset, kallbadhuset och i de vackra sommarvillorna. I det gamla Klocktornet på Lyckorna, som förr var kamrerarkontoret där badgästerna togs emot, ligger idag Musselbarendär du kan njuta av pinfärska blåmusslor med klassiska tillbehör. Det är definitivt en av Bohusläns bästa gourmetupplevelse.

Lite längre upp på Lyckorna i en sagolikt vacker sommarbostad från förra sekelskiftet ligger Villa Sjötorp– ett hotell som också har en berömd restaurang. Här serveras den bästa mat och dryck som trakten har att erbjuda. Villa Sjötorp är nämligen omnämnd både i White Guide och i Sveriges Bästa Bord.

Vandring med silverstänk
Bredfjälletreser sig majestätiskt över Ljungskile. Hundra meter över havet breder ett kuperat blåbärsklätt skogslandskap ut sig. Här finns populära fiskesjöar och fantastiska vandringsleder genom den mäktiga barr- och lövskogen. Lederna går också genom gamla odlingslandskap där det finns spår efter gamla torp och gårdar. Följer du Tjöstelserödsbäcken från Skarsjöarna kommer du till Silverfallet, ett femton meter högt vattenfall nära utloppet från Lilla Skarsjön. Passa på att lyssna till fågelkvitter från fiskgjuse, storlom, tjäder, järpe, pärluggla eller tretåig hackspett. Det är bara några av alla de fåglar som häckar här.

Det lilla extra
För fikafantaster, lunchsugna och inredningsintresserade besökare finns några riktigt fina pärlor i Ljungskile. Lokalproducerade läckra luncher och hemgjorda bakverk serveras på Café Flora som ligger i ett falurött gammalt magasin i Ljungskiles centrum. Här kan du även smaka ekologisk fläderblomsläsk och en iskall öl från det lokala mikrobryggeriet. Vägg i vägg ligger den trendiga inredningsbutiken Sprudla som även säljer kläder. Passa också på att besöka Kärrstegens Gårdvid Ljungskilevikens strand. Här finns en charmig inredningsbutik, en delikatessbutik och ett mysigt café.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,78242 %

ÖVRIGT

Vid inköp gjordes extra tillval som granitskiva i köket, vitvaror i rostfritt, vitlaserad ek i hela lägenheten och målade väggar i en annan nyans än vitt. Överskåp över garderober/städskåp så att det går ihop med innertaket. Högre prestanda i vitvarorna. Förhöjda toalettstolar.

Badkar och mangel ingår ej i köpet.

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 336 887 kr Baserad på uppgifter från Mäklarbild och Årsredovisning 2021
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX)

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-02-26

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

59 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Hälle Lider

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

32

EKONOMI

Föreningen höjde medlemsavgiften med 15% 1/4-2023 (bekräftat av styrelsen 2023-04-15.

Föreningens gästlägenhet så ligger för närvarande ute till försäljning. Vid försäljning kommer detta ge ett bra kapitaltillskott till föreningens ekonomi.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Fastigheten innehas med äganderätt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

INFORMATION AVGIFT

Värme, Digital-TV, Bredband och telefoni (fiber, 100/100) ingår i avgift.

Lägenheterna är försedda med separat mätning av kall- och varmvatten samt el, och debiteras efter uppmätt verklig förbrukning.

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Skälläckeröd 1:23 i Uddevalla Kommun. På fastigheterna finns en byggnad med 31 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en gästlägenhet. Byggnaderna är uppförda 2019. Fastigheternas adress är Hälle Lider 14, Ljungskile. Total tomtarea uppgår till 3 613 kvm varav 2 608 kvm är bostadsarea.

TV OCH BREDBAND

Levereras via Telia. Fiberanslutning för bredband, telefon, TV. 100/100 mbit/sek.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Miljörum, Cykelförråd, Barnvagns/rullstolsförråd. Övernattningslägenhet på 62 kvm. Går att hyra för 300 kr/dygn.

PARKERING

Föreningen äger ett garage som har 22st platser. Utöver detta finns 30st markparkeringsplatser inklusive hkp-platser och besöksplatser. 24 p-platser hyrs ut, det finns i dagläget lediga p-platser (kontrollerat med styrelsen 2023-04-16). Garage kostar 700 kr/mån och P-plats: 350 kr/mån, separat kö.

RENOVERINGAR

Hälle Lider 14 byggdes 2019 och är inte i behov av några renoveringar.

ÖVRIGT

Till lägenheterna tillhör ett förråd på bottenplan eller i garaget.

Hiss finns.

Karta

Uddevalla Ljungskile

Hälle lider 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg