190
MED80CD93F381FA458B8F7BC0F97E904AFD

Nyrenoverad 3:a med viss sjöutsikt!

Kommande®

Hägernäs, Täby

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,625 inkl värme, va, TV, bredband, förråd, hushållsel
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a med på populära Radarvägen. Insynsskyddat läge och från den inglasade balkongen är utsikten över trädtoppar och Värtan. Stambytt badrum från 2006. Goda kommunikationer med Roslagsbanan inom 250 m och flertalet bussar inom 500m. Hägernäs centrum inom 300 m. Skavlötens friluftsområde, Rönninge by och Stora Värtan inom 500 m.

Om området

Hägernäs består av höghus fördelat på flera bostadsrättsföreningar. Närheten till friluftsområdet kring Rönningesjön och Rönningeby är ett stort plus för de boende. 4 H gården Rönninge by är välbesökt, framför allt vid midsommarfirandet och vid julmarknaderna. Även Stora Värtan nås på några minuters gångväg. Täby kommun håller på att ta fram en plan för upprustning av områdets gemensamma ytor exempelvis, gångvägar, lekplatser och belysning. För mer information gå in under dokument och läs "Norra Hägernäs".

Kommunikation

Kommunikationerna är goda, främst genom Roslagsbanan (hållplats Hägernäs). Även flertalet bussar går från området mot Täby C och Danderyds sjukhus.

Närservice

Hägernäs har ett eget centrum med bl a mataffär och restauranger. HÄGERNÄSSKOLAN, åk 1-6, är den närmsta skolan och den ligger centralt i området. Flera friskolor finns på Hägernäs Strand området, ca 5-10 minuters gångväg från området. Närmsta högstadium är Kunskapsskolan och Bergtorpsskolan. DAGIS finns i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg