190
MEDD3ADC1F6EEF148BE941A9B499E27502F

Stor tvåplansvilla om 276 m² med ett gött läge och dubbelgarage!

Kommande®

Tuve, Göteborg

Hagelidsvägen

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum10 rok
Boarea276 kvm
Tomtarea824.4 kvm
Byggår1977
Driftskostnad3,251 kr/månad

På ett soligt högt läge har vi detta ovanligt stora hus med totalyta om 276 kvm (2 x 138 kvm) samt ett stort dubbelgarage! Bostaden är välhållen och välbyggd från grunden med praktiska, lättskötta material och lösningar i form av mexi-tegel och djupa tak-sims (överhäng) som skyddar både fasad samt fönster. Under 2020 har ett takbyte genomförts där även stuprännor och dylikt innefattats, även fönstren har uppdaterats till argonfyllda 3-glas isoler/energiglas. Trädgården är lätt att sköta och här finns uteplatser med sol hela dagen tills den går ned, även en som nästintill är under tak tack vare takkonstruktionen med överhäng.

Utrymme finns här gott om med möjlighet till 5-6 sovrum om behovet finns. Det finns även stora umgängesytor på båda planen. Här finns öppen spis på vardera plan för stämning och uppvärmning.

På entréplan klarar sig idag många familjer med tre sovrum och två toaletter samt de rymliga sociala ytorna. Så en trappa ned ges möjligheter till generationsboende eller uthyrning om ni har behov av det. Där nere är det cirka 2,30 i takhöjd med riktiga fönster så det känns inte som en källare utan nyttjas som ett vanligt bo-plan. I dagsläget är här nere en stor social yta för umgänge som kan delas upp till sovrum. Här finns dessutom ytterligare ett sovrum, stor walk in closet, tvättstuga, förråd, träningsrum, bastu med dusch och en toalett. Allt nås via egen ingång.

Läget är kanon med anslutningar till vackra Hisingsparken och dess natur bara några 100 meter från bostaden. Dessutom ligger busshållplatsen som tar dig in till centrala Göteborg endast 80 meter bort och där tar dig buss 17 till Nordstan på cirka 20 minuter.

Tuve är ett expansivt trevligt område med mycket nybyggnation och närhet till flera skolor bl.a. nya Fridaskolan samt snart färdigbyggd grundskola vid Tuve Torg. Här finns flera olika idrottsklubbar, ishall och fotbollsplan samt fina motionsspår i Hisingsparken.

Här finns dessutom gångavstånd till Sankt Jörgen Park med golfbana och Spa-anläggning. Även Albatross golfbana ligger några minuter bort med bil.

Låter detta som något för dig? Slå en signal så får du veta mer om statusen!

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Översiktsbild över området!

Vackra Hisingsparken med motionsslingor

17 bussen tar cirka 20 minuter till Nordstan

Tuve Torg med mataffärer, pizzeria, bageri, apotek

Skridskor eller fotboll Tuve erbjuder båda!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
10 rum varav 4-6 sovrum
Boarea
276 kvm
Areakälla
Ritningsinfo & säljarens info
Areakälla kommentar
Boarean är uppdelad i 136 m² + 136 m² biarea.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
fasad
Mexitegel
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Tuve 63:1
Övrigt
Takbyte, fönsterbyte med plåtarbeten och stuprännor renoverades 2020.
Övriga byggnader
Stort friliggande dubbelgarage
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 39,014 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 6,034
Uppvärmning
SEK 25,000
Renhållning
SEK 2,390
Sotning
SEK 140
Försäkring
SEK 5,450
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Uppvärmningsposten innefattar även hushållsel. Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,554,000
Byggnadsvärde
SEK 2,281,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 450,000
Tomt
Areal
824.4 kvm
Tomttyp
Trädgård
Uteplats
Två anlagda uteplatser med sol från morgon till kväll. Ena är nästintill under tak då överhänget är såpass långt.
Parkering
Dubbelgarage för 2 bilar. Ytterligare 2 bilar får plats på uppfarten.
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Tuve Göteborg

Hagelidsvägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg