KarriärOm oss
190
MED8C9024896D7F4DA68D3BE3A1A87C897C

Nybyggd etta med balkong i populära Cederhusen!Hagaesplanaden 61, 6 tr Vasastan Hagastaden, STOCKHOLM

Kommande®

Vasastan Hagastaden, STOCKHOLM

Hagaesplanaden 61, 6 trFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31,5 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2-1602

MÅNADSAVGIFT

2 552 kr

BYGGÅR

2022

Nybyggd etta med balkong i populära Cederhusen!

Mycket attraktiv och stilfull lägenhet belägen i det unika trähusprojektet Cederhusen.

Här erbjuds en öppen, social planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt balkong i perfekt västerläge. Bostaden har enstavsparkett i ask med golvvärme, vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Lägenhetens väggar är vitmålade och harmoniserar fint med de vackra snickerierna i ekfanér samt fönsterbänkarna i natursten. Sammanfattningsvis erbjuds här ett förstklassigt boende där läget i området kanske också är det bästa, då fastigheten ligger precis invid Norra Stationsparken.

Bilder

MED8C9024896D7F4DA68D3BE3A1A87C897C
MEDC289593172574F99BCF64AFE5193E476
MED78003357DB1E487A8C9F284E4C980FD5
MEDD4B7C9B46FE1435E88386E4227143C26
MEDD4EB2C0DC1FB4BA09A600484D0E87DFC

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

31,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2-1602

VÅNING

6 av 11, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 552 kr

BYGGÅR

2022

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

enligt ekonomisk plan

BALKONG

Ja

Om området

Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Här kommer finnas tusentals bostäder och arbetsplatser som smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken.

KOMMUNIKATION

Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

NÄRSERVICE

Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Vidare kommer Norra Stationsgatan snabbt att utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,5454 %

ÖVRIGT

HALL - Hall med plats för avhängning och god förvaring tack vara en två stora garderober med skjutdörrar, varav en inbyggd och en med spegeldörrar.

KÖK - Stilrent kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM - Socialt rum med plats för säng, soffa och matplats. Utgång till balkong.

BALKONG - Härlig balkong med bästa västerläge och vy mot Norra stationsparken.

BADRUM - Rymligt badrum med vita kaklade väggar och vacker klinker i beige nyans. Dusch, handfat med kommod, WC, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt infälld belysning.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2022

VENTILATION

FTX-system med värmeåtervinning.

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Brf Arkitraven

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

111

EKONOMI

Föreningens totala lån förväntas enligt ekonomisk plan att uppgå till ca 114 000 000 kr, vilket motsvarar ca 16 980 kr/kvm.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja, föreningen äger marken.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Bostadsrättstillägg ingår för alla lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

OM FÖRENINGEN

Brf Arkitraven ligger i det första av av två kvarter som omfattar projektet Cederhusen och består av 111 st bostadslägenheter fördelat på två fastighetskroppar. Den totala bostadsytan för föreningen är ca 6 713 kvm och lokalytan ca 400 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 1 347 kvm.

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer ska ni kunna ses och njuta av livet. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya tunnelbanan i Hagastaden. Bostäderna uppförs även som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett externt förråd placerat i källarplan.

GEMENSAM TAKTERRASS
På taket i första huset finns en gemensam takterrass att nyttja för boende. Terrassen är utrustad med utekök och sittplatser.

BARNVAGNSRUM
Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive entré.

CYKELRUM & CYKELPOOL
I föreningen finns cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Vid entrén mot Hagaesplanaden finns ett utrymme med 1 st eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift till poolen ingår för dig som boende.

DRIFT
Kostnad för vatten och uppvärmning av lägenheten ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av el. Utöver den redovisade månadsavgiften debiteras kostnaden för din elförbrukning, retroaktivt kvartalsvis. I månadsavgiften ingår sophämtning. Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten (planteringar, gångytor mm). Kostnaden för ovanstående är inkluderat i månadsavgiften. Sopsugsnedkast är placerade på gården mellan husen. Källsortering sker i gemensamt miljörum beläget vid entrén mellan husen mot Hagaesplanaden. Källsortering finns för glas, metall och kartong. Bostäderna värms upp av fjärrvärme, via vattenburen golvvärme. Ventilationen är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information om projektet och området:
www.cederhusen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

TV OCH BREDBAND

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia gällande Kabel-TV och bredband där "Telia Lagom" med TV och bredband (100/100 Mbit/s) levereras mot en en obligatorisk kostnad om 229 kr/månad som läggs till månadsavgiften.

PARKERING

Under Norra Stationsparken har Stockholms Stad uppfört ett garage om ca 1000 platser. För att hyra plats, besök Stockholm Parkerings hemsida: https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/byggprojekt/p-hus-hagastaden/

Föreningen har även 17 st parkeringsplatser att hyra i garaget. Fördelning av p-platserna sker efter intresseanmälan och i turordning, dock max en parkeringsplats per lägenhet.

RENOVERINGAR

Då fastigheten är nyproducerad finns inga planerade underhåll.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Stockholm Vasastan Hagastaden

Hagaesplanaden 61, 6 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg