MEDAA0BEE4104C24C40B9568FC95615017A

Åkersberga C, ÅKERSBERGA

Hackstavägen 10D

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,834 inkl. värme, vatten, kabel-TV, gemensam matkällare och förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea71.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1101
Byggår1960
Driftskostnad350 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,895,000

Centralt i Åkersberga, nära till bra kommunikationer till såväl City som Norrut, finner du denna rymliga trea om 71,5 kvm!
Här har du två rymliga sovrum varav ett med klädkammare och det andra med en garderob. Ett generöst vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel samt matbord. Kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta.
Soligt ute? Njut av din måltid ute på balkongen där du har sol till större delen av dagen i det bästa solläget! Badrum med dusch, WC och tvättmaskin och tre garderober samt ett städskåp i hallen.

I fastigheten finns två fräscha och välutrustade tvättstugor, cykelrum och enskilt förråd för varje lägenhet. Parkeringsplatser går att hyra. Fin innergård med lekplats.

På bara 10 minuters gångavstånd finner du Åkersberga centrum med kommunikationer i form av Roslagsbanan och bussar. I centrum finner du även restauranger, butiker, caféer, ICA, två apotek mm. Åkersberga Sporthall och IP samt Hacksta skogen ligger på ett bekvämt avstånd. Där finner du elljusspår både på 2,5 och 5 km, även bollplan och friidrottsarena.

Söker du en rymlig 3:a centralt i Åkersberga? Då har du hittat helt rätt!

Ring för bokad visning!

Om området

I centrala Åkersberga finns ett brett utbud av butiker och service. Här bor man med närhet till hav och bad. Vill man äta ute så finns många olika restauranger att välja mellan, bland annat Berga sushi, The public och Bastard burgers.

Kommunikation

Bra kommunikationer till Stockholm med antingen buss eller Roslagsbanan. Här går direktbuss till Danderyds sjukhus och direktbuss till Humlegården i rusningstrafik. Från Åkersberga tar du dig till City på ca 30 min restid via den smidiga Roslagsbanan.

Närservice

I närområdet ligger Röllingbyskolan från årskurs F-9, Pizzeria Roma och Alceahuset där du finner Österåkers doktorn, tandläkarmottagning mm.

Bilder

Välkommen till Hackstavägen 10D!

Kök med utgång till balkong

Matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkommen in! Här finner du två garderober med plats för dina ytterkläder. Ljusa väggar och linoleummatta på golvet. Längre in i hallen, vid ingången till köket finns även en garderob att nyttja och ett städskåp.

KÖK
Ljust och öppet kök med ljusa luckor och lådor. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ho och fläkt. Även kyl och frys samt micro. Härifrån gör du entré på balkongen med solen i söderläge. Här njuter du av solens strålar större delen av dagen, men markis finns när du behöver svalka. Här finns plats för matbord för ca 4–6 personer. Vita väggar och linoleumgolv.

SOVRUM
Generöst sovrum med vittapetserade väggar och ekparkettgolv på golvet. Fönster som vetter mot innergården och en garderob för klädförvaring.

SOVRUM
Ljust sovrum med en klädkammare och ett fönster för ljusinsläpp samt vädring. Här finner du en klädkammare om ca 2,5 m².

BADRUM
Badrum med kaklade väggar i beige och våtrumsmatta med värmeslingor. Renoverat i samband med stambytet 2004. Här finner du WC, kommod med vita luckor och handfat ovan. Även tvättmaskin och skåp.
Antal rum
3 rum
Boarea
71.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 1,895,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,834 inkl. värme, vatten, kabel-TV, gemensam matkällare och förråd
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftkostnaderna är baserade på en person i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
Andel i föreningen
1.08266 %
Andel av årsavgiften
1.08266 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
FTX
Ventilation
Mek- Till och frånluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 1/2/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
140 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övrigt
P-plats finns att hyra till en kostnad på 100 kr i månaden, p-plats med elstolpe till en kostnad på 200 kr i månaden.
Övriga byggnader
Två tvättstugor belägna i fastigheten.
Cykelrum
Enskilt förråd för varje lägenhet
Förening
Namn
HSB Brf Städet 1
Om föreningen
Föreningen förvaltar fastigheten Hacksta 1:48. Fastigheten byggdes under 1960 och består av 102 bostadsrätter om totalt 6483 kvm, 28 lokaler om totalt 744 kvm, 30 garageplatser, 28 parkeringsplatser med el och 42 p-platser utan el.

Hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/stadet1

Förråd: Till varje lägenhet finns ett källarförråd. Förrådet som tillhör lägenheten är märkt med lägenhetsnumret.


Bastu: föreningen har en bastu som går att boka via bokningstavlan i tvättstugan.

Tvättstuga: finns på Hackstavägen 10 D.

Cykel- / barnvagnsrum: Det finns barnvagns-och cykelförråd
Soprum finns beläget vid Hackstavägen 8A, 12A och 14B.
Grovsoprum finns beläget på Hackstavägen 10D.

Föreningslokaler: Föreningen har en samlingssal "Hörnan" som går att hyra av medlemmarna. Dessutom finns bokningsbar bastu, sophus, grovsoprum, grillar på gården, utemöbler, utedusch samt boulebana.

Övriga brf-avgifter: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5 % av prisbasbeloppet (=47 300 x 3,5% = 1 656 kr för 2020) av säljaren vid överlåtelse. En pantsättningsavgift om 1,5 % av gällande prisbasbelopp (= 47 300 kr x 1,5 % = 710 kr för 2020) tas ut av pantsättaren vid pantsättning av lägenheten. Denna bostadsrättsförening kräver medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap kan tecknas via HSBs hemsida där man även kan läsa mer om medlemskapet.

Brf-tillägget i hemförsäkringen: Ingår i avgiften till föreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Genomförda renoveringar:
-2019 Tak
- 2017 Renoverat bastun, nytt bokningssystem för tvättstuga och bastu, upprustning lekplats, målning räcken, renovering tak.
- 2014 Byte av 6 ventilationsaggregat.
- 2011 Byte av fönster och terrass/balkongdörrar
- 2004 Stambyte
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
102
Antal lokaler i föreningen
28
Tv och bredband
Bredband via Bredbandsbolaget/IP only ingår i avgiften till föreningen. Registrerar själv sitt abonnemang enligt önskemål.
Parkering
Föreningen har 30 garageplatser, 28 p-platser med el och 42 p-platser utan el. Parkering finns att hyra via föreningen. Även garage finns. (Kö till garaget). Utöver detta finns 2 besöksplatser vid 14B och 5 besöksplatser på parkeringen vid 8A. Det finns möjlighet att hyra 2 p-platser för en lägenhet.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,656 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710

Karta

Åkersberga C ÅKERSBERGA

Hackstavägen 10D

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg