190
MED16AF9E821A734C3186F6EA88FABE93D3

Fin hörnlägenhet i sydostligt läge högst upp i huset

Kommande®

Gustavsberg Hästhagen, GUSTAVSBERG

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,899 Värme, vatten, tv basutbud och bredband
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm

Ansvarig mäklare

Till salu en fin 2:a, gavellägenhet med balkong i härligt sydostligt lägen vilket innebär morgonsol och eftermiddagssol till ca 18. Helt insynsskyddad och granne med trädtopparna.
Nyrenoverat kök, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stora fönster mot söder och väster. Mycket lugnt område men ytterst centralt läge. Ett stenkast från bussar och promenadavstånd till köpcentrum och härliga skogar med klippbad. Ring mäklare för mer info, privata visningar kan göras redan nu!

Om området

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg!
Hästhagen är Gustavsbergs kanske allra centralaste område beläget strax söder om centrum och Kvarnberget. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna men uppväxta trädgårdar. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Gustavsbergs centrum nås genom en kort promenad och där finns all närservice representerad i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. I Centrum finns även möjligheter till alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall. Busshållplatsen ligger endast ca 150 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och museeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg och Farsta Slottsvik!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Härlig balkong mot grönska

Kök ljust och fint renoverat

Stor fönster, härliga ljusinsläpp ogenerat läge

Sol från morgon till sen eftermiddag ca 18

Fin bilfri gata och gemensamma förråd

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg