230
MED6ED4D906D58040BFA1AA1C6AAAEC81A0

3:a med magisk uteplats i vackra Ulleråker!Gustaf Kjellbergs väg 3C Ulleråker, Uppsala

Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 3C


PRIS (som utgångsbud)2 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

A112

MÅNADSAVGIFT

5 031 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

2 695 000 kr som utgångsbud

3:a med magisk uteplats i vackra Ulleråker!

Uteplats // Hiss // 3:a // Bra kommunikationer // Nära stan

Varmt välkomna till denna charmiga och bekväma trerumslägenhet i det omtyckta Ulleråker-området med en stor uteplats med plats för umgänge samt avkoppling!

Denna bostad präglas av välvalda material och en genomtänkt planritning. Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om utrymme för att hänga av sig. Det rymliga, helkaklade badrummet är utrustat med allt du behöver, inklusive dusch, en praktisk arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare samt generöst med förvaring. Intill badrummet finner du det största sovrummet, som badar i vackert naturligt ljus. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng och andra möblemang. Köket är välutrustat med två separata kylskåp och frysar, en smidig diskmaskin, samt gott om arbetsytor och utrymme för matbord.

Vardagsrummet har en flexibel möblering och rymmer lätt en rymlig soffgrupp samt övrig möblering. Härifrån når du även den magnifika uteplatsen, vilken utgör höjdpunkten av denna bostad. Uteplatsen är en oas av avkoppling och social samvaro. Den erbjuder gott om plats för utemöbler och dekoration, vilket gör den perfekt för utomhusmiddagar, avkopplande stunder i solen eller kvällsunderhållning med vänner och familj.

Från vardagsrummet kommer du även till det andra sovrummet, som erbjuder gott om utrymme och kan användas som kontor eller sovrum.

Ulleråker är ett fridfullt och charmigt område beläget strax söder om Uppsala stadskärna. Det är en plats där invånarna kan njuta av omgivningen med vackra naturstråk längs Fyrisån och stora grönområden. Området är också nära Ultuna, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet samt Rosendal, som rymmer en ICA-butik och olika matställen såsom pizzerior och sushirestauranger. Dessutom finns det gott om lekplatser, flera förskolor och en lågstadieskola i närheten, vilket gör det till ett idealiskt område för både familjer och studenter. För dem som vill hålla sig aktiva finns även Friskis & Svettis Ultuna i närheten.

Det finns goda möjligheter att ta sig till centrala Uppsala, antingen med cykel eller genom frekventa bussförbindelser. Att bo i Ulleråker ger också den fördelen att man har naturen runt hörnet, något som många boende i området verkligen uppskattar.

Välkommen till Ulleråker, ett hemtrevligt och naturnära område!

Bilder

MED6ED4D906D58040BFA1AA1C6AAAEC81A0
MED414334ECD5C04EA4AACBF57ABC65703A
MED7337F13698A14317A3E1C2BD5969953B
MED4C315E2F19D544D395EB5479A8E69B09
MEDEEFA3511ECC740C08B714E41030FB8E6

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A112

VÅNING

1 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 031 kr

BYGGÅR

2007

PRIS

2 695 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

enligt säljare och förvaltare

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Rum och kök

Om området

Ulleråker är ett av Uppsalas vackraste bostadsområden. Området är kuperat med stor parkkänsla och sträcker sig längs med Uppsalaåsen söderut. Invid Fyrisån finns både fina promenad- och cykelvägar. Trots det lugna läget strax utanför stadsgränsen är det lätt att ta sig till butiksmyller i city och caféliv. Med cykel nås Stora Torget på 10 minuter.

KOMMUNIKATION

Fina promenad- och cykelvägar, bra bussförbindelser.

NÄRSERVICE

Strax nordöst om Ulleråkersvägen 54-70 finns Kronåsens pizzeria & minilivs som även har videouthyrning.

Öster om Eva Lagerwalls väg ligger Medicinhistoriska och Psykiatrihistoriska museerna. Söder om Eva Lagerwalls väg finns Folktandvården. Några hundra meter norr om området ligger Gode Herdens kapell. I området ligger även Ulleråkers sjukhus och Kronoparkens sjukhus.

I Gottsunda centrum finns bland annat Apoteket, ICA, Willys, Lidl Systembolaget, Svensk kassaservice, skomakare/nyckelservice, bibliotek, simhall, Folktandvården och vårdcentral, pizzeria, restaurang, videouthyrning, fotoaffär, blomsteraffär, café och spelbutik.

ÖVRIGT

Inom Ulleråkersområdet finns också förskolor, en lågstadieskola samt gymnasieskolan Lundellska skolan. Här finns även Uppsala folkhögskola.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,07998 %

KOMMENTAR TILL ANDELSTAL

andel av årsavgiften framgår ej på mäklarbilden.

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

530 004 kr Uträknad med andel i föreningen och årsredovisning 2022
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSÅR

2007

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-03-07

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

115 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Ulleråker Park II

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

52

EKONOMI

Finns ingen plan på avgiftshöjning i dagsläget. Men de kan komma att ändras då det ska lägga om två lån nästa år. (kontrollerad 2023-08-04)

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja, minsta andel är 10%

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger marken

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Föreningen har en gemensam bostadsrättsförsäkring genom Länsförsäkringar. Medlem behöver ej teckna sådant tillägg till sin hemförsäkring.

INFORMATION AVGIFT

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband

OM FÖRENINGEN

Föreningens fastighet Kronåsen 5:1 innefattar 52st lägenheter i två flerbostadshus, varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan uppgår till 3 719 kvm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Folksam.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har gruppavtal med Tele2 (f.d. ComHem) som täcker alla lägenheter. För detta utgår en kostnad för varje lägenhet om 100 kr/mån (debiteras på månadsavi). I gruppavtalet ingår Bredband 250/50, TV Bas HD och Telefoni Bas. Uppgradering kan ske hos Tele2 direkt av hushållet

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Gemensam tvättstuga i källaren GKV3 A–B, som inkluderar två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Hobbyrum finns i källaren GKV3 A-B. Sopsortering i soprummet, inkluderar även lampor och batterier. Lekplats på innergården som delas med grannbostadsrättsföreningen. I källaren GKV3 A-B finns två gästrum för uthyrning till föreningens medlemmar (250 kr per rum och natt).

Varje lägenhet har ett eget förråd, antigen i källarplan (GKV3 A–C), eller på vind (GKV1 A–B).

PARKERING

44 parkeringsplatser med el (250 kr/mån). Separat kö för parkering tillämpas. Vår förening har ej gästparkering. Avgiftsbelagd parkering finns med infart från Gustaf Kjellbergs väg 16-24 eller de två stora parkeringarna strax innanför de två västra infarterna till Ulleråker. Det har även under året installerat 20st ladd platser.

Finns i nuläget en plats ledig. (kontrollerad 2023-08-04)

RENOVERINGAR

Inga större renoveringar har genomförts senaste åren, förutom arbeten kopplade till underhållsplanen. (kontrollerad 2023-08-04)

ÖVRIGT

NYCKELHANTERING:
Säljarna lämnar över nycklarna själv till köparna hos mäklaren.

EL:
Föreningen har ett gemensamt avtal för all elförbrukning. Hushåll debiteras dels egen elförbrukning, medan alla hushåll delar på kostnaden för el i tvättstuga, trapphus, och ytterbelysning.
Under året kommer vi installera individuell mätning och debitering (IMD) av el.

Karta

Uppsala Ulleråker

Gustaf Kjellbergs väg 3C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg