190
MED6E16F6CB1FA94863BD1F4892FAA3EA30

Kommande försäljning!

Kommande®

Gullviksborg, Malmö

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea119 kvm
Tomtarea172 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva ett friköpt radhus på 119kvm i två plan, beläget på Gullvik! Här bor du i ett trevligt radhusområde i en väldisponerad bostad med tre rymliga sovrum och ett stort vardagsrum som gränsar till det inglasade uterummet. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Gullviksborg är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö.

Kommunikation

Stadsbuss nr 8 passerar området och tar en vidare till Södervärn, Gustav Adolfs torg och centralen. Med bil tar en sig fort ut på Ringvägen som enkelt leder en vidare ut ut eller in mot staden.

Närservice

I närområdet finns flertalet skolor såsom Hermodalsskolan och Gullviksskolan. I närheten finns också vårdcentral, mataffär och grönområden.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg