190

Guldheden, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,505 inkl värme, VA, kabel-TV & Bredband
Antal rum5 rok
Boarea114 kvm

Ansvarig mäklare

Hänförande och vacker utsikt, kvadratsmart planlösning, inglasad balkong och ett nyrenoverat badrum. Detta är några inslag som speglar denna fyra belägen i södra Guldheden. Från lägenheten når du härliga grönområden och även stadens puls inom några minuter via exemplarisk kommunikation. Kommande försäljning, Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Om området

Guldheden har perfekt läge med närhet till Chalmers & Sahlgrenska. Avenyn och Linnéstan ligger på bekvämt cykelavstånd. Det är heller inte långt till grönområden såsom Slottsskogen och Botaniska trädgården. Här samlas äldre, barnfamiljer och studenter.

Kommunikation

Goda kommunikationer med spårvagn 10 och 7 samt flera bussar. Bara några minuters resa till både Korsvägen och Järntorget.

Närservice

Dr Fries Torg finns det mesta du kan behöva såsom bibliotek, apotek, postutlämning, kvarterspub, pizzeria, spelbutik, mataffär, folktandvård, blombutik och videobutik. För den hälsosamme finns Fysikens träningscentrum och Sportlife i närområdet. För den som vill njuta av det goda livet kan vi bland annat rekommendera Guldhedstornets café som erbjuder storslagen utsikt och en god kopp kaffe med tilltugg.

Parkering

För gäster finns det flera gratisparkeringar i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg