MED95F4ED985186402588F36E6C9C6EFBC4

Toppfin etagévåning med stor uteplats, på ett av Brf Solhöjdens bästa lägen!

Budgivning

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Granitvägen 29B, Etagévåning

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,150 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea92 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer364
Byggår1964-66
Driftskostnad550 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,795,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 14:00 - 14:30
Planerad visning! Anmäl gärna intresse.

Toppfin etagévåning med stor trädäckad altan/uteplats på ett av Brf Solhöjdens bästa lägen! Modernt kök, två eleganta helkaklade badrum, uteplats och balkong i öppet och insynsfritt söderläge. Fint beläget nära Tyresö C, buss och natur. Välkommen att trivas!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Fantastisk, trädäckad uteplats, i öppet syvästläge mot grönområde

Gott om plats för både matgrupp och soffgrupp på uteplatsen

Stort vardagsrum på nedre plan, med utgång till altan/uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Toppfräsch etagévåning med stor trädäckad altan på ett av Brf Solhöjdens bästa lägen!

- Modernt kök med rymlig matplats
- Två eleganta helkaklade badrum
- Uteplats och balkong i öppet och insynsfritt söderläge.
- Fint beläget nära Tyresö Centrum, bussas och natur.

Lägenheten har 3 rum och kök på 92 kvm fördelade över två plan, och kan med lätthet göras om till en 4:a.

Balkongen och uteplatsen ligger i soligt och insynsskyddat sydvästläge, och uteplatsen har en grind som ger dig möjlighet att ta sig ut på berget/naturen runt huset.

Innanför entrén på lägenhetens övre plan finns plats för avhängning och en skjutdörrsgarderob. Hallen fungerar som en nav mot de två sovrummen och ett av lägenhetens två badrum. I hallen finns även trappan till nedre plan.

Helkaklat dusch-/badrum med brunt klinkergolv och vita kaklade väggar, renoverat i samband med föreningens stambyte. Här finns duschhörna med takdusch och glasväggar, kommod med handfat, spegelskåp och toalett. I duschrummet finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och i det större av sovrummen finns utgång till balkong i härligt sydvästläge, mot grönområde, samt en stor klädkammare.

När man går ner för trappan från hallen som kommer man in i det stora och ljusa vardagsrummet, med vackra golv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för både soffgrupp och tv-möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till altanen/uteplatsen.

Altanen är trädäckad och inhägnad med stakert med en grind. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Uteplats ligger vackert belägen i sydvästläge, mot grönområde, med solläge från morgon till kväll.

På nedre plan finns även ett modernt kök, med stor matplats vid fönster med gott om plats plats för vänner och familj. Köket har bra om arbetsyta och förvaring. Moderna integrerade och inbyggda vitvaror med integrerad kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll samt spisfläkt.

Innanför köket finns ett helkaklad badrum med brunt klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet har ett vackert badkar, kommod med handfat samt toalett. Här finns även en separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, med fin arbetsbänk ovan.

Huset ligger väl beläget nära bl.a. Tyresö centrum, kommunikationer, sportanläggningar, naturen och fina promenadvägar ut till Alby friluftsområde. På innergård finns även lekplats och på anslutande innergårdar finns både grillplatser, bollplan och boulébana.
Antal rum
3 rum
Boarea
92 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 0
Beskrivning av våningsplan
Lägenheten ligger belägen på entrévåning, med en soutterängvåning.
Pris
SEK 2,795,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,150 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 6,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 3,600
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca 250 kr/mån.

Säljaren har hemförsäkring genom Moderna Försäkringar. Kostnad ca: 3600 kr/år.
Andel i föreningen
0.29592 %
Andel av årsavgiften
0.29592 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1964-66
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas isoler
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har balkong samt uteplats, varav båda ligger i sydvästläge.
Förening
Namn
Brf Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomförde fönsterbyten under 2019 samt installerade balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Granitvägen 29B, Etagévåning

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg