190
MEDE7CC8C9F5B434127ABE2545797C04788

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Granitvägen 28A, 3 tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,880,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad 2:a i populära HSB Brf Solhöjden i Tyresö med balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge och helkaklat, stambytt badrum! Huset ligger nära centrum och kommunikationer. Möjlighet till snabbt tillträde.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,587 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea66 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer424
Byggår1964-66

Bilder

Vackert, helkaklat badrum med badkar

Balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge

Utsikt från balkong mot grönskande innergård

Kök med plats för matplats vid fönster

Kök med plats för matplats vid fönster

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till en stor och välplanerad 2:a med balkong i härligt, öppet och insynsfritt sydvästläge i populära HSB Brf Solhöjden i Tyresö!

Nu upplåter Brf Solhöjden i Tyresö en av sina hyresrätter till bostadsrätt genom försäljning.

Hall med plastmatta på golv och ljusa väggar. I Hallen finns garderober och en rymlig klädkammare.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och utgång till balkong. I sovrummet ligger plastmatta på golv och ljusa väggar.

Lägenheten har en väl tilltagen balkong i öppet och insynsfritt sydvästläge. Det finns många lägenheter i föreningen som har sökt, och fått tillstånd för inglasning av balkong. Mer information finns på föreningens hemsida.

Ljust och rymligt kök med matplats vid fönster. Köket har gott om förvaring och arbetsyta. Vitvaror med kyl, frys och spis.

Helkaklad wc/badrum renoverat i samband med föreningens stambyte. Badrummet har grå klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet har handfat, spegelskåp med belysning, badkar och ett öppningsbart fönster. Badrummet är även förberett för inkoppling av tvättmaskin och torktumlare.

WC-delen har även den mörkgrå/svart klinker och vita kaklade väggar. I toalettdelen finns det wc, tvättställ, kakel ovan tvättställ och spegelskåp med belysning.

Stort vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapeter. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Det höga läget ger en väldigt fin utsikt över centrala Tyresö.

Lägenheten har ett tillhörande källarförråd och ligger nära centrum och kommunikationer.

Möjlighet till snabbt tillträde!
Antal rum
2 rum
Boarea
66 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,587 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen
0.17502 %
Andel av årsavgiften
0.17535 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1964-66
Uppvärmning
Centralvärme
Energideklaration
Utförd. 5/5/2009
Energiprestanda
145 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Lägenheten har ett tillhörande källarförråd samt balkong i öppet sydvästläge.
Förening
Namn
Brf Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Brf Solhöjden i Tyresö bildades i oktober 2009. Fastighetsbeteckningen är Bollmora Berg 1.

Fastigheten ligger välbelägen med närhet till bussar, skolor, förskolor och Tyresö C.

OVK besiktning utförd och godkänd årsskiftet 2015/2016.

Tillgång finns till cykelförråd, samt barnvagnsrum och källarförråd. I området finns även fina innergårdar med ytor för gemensamhet, med bland annat bouleplan, flertalet grillplatser, bollplaner, lekplatser och grönområden med parkbänkar.

Välutrustad tvättstuga i separat byggnad med tvättmaskiner, torktumlare, centrifuger, torkskåp samt elmanglar. I föreningens finns även en övernattningslägenhet för uthyrning.

Ny gästlägenhet Granitvägen 10 C, byggd 2016. Totalt 6-7 bäddar finns att tillgå. Även ett litet kök och vardagsrum finns.

P-plats från ca 136 kr/mån, flerbilsgarage från ca 309 kr/mån och enbilsgarage från ca 420 kr/mån. Kontakta HSB för mer info om kö och prisuppdateringar.

Digital-tv, bredbandstelefoni och internet genom Telias fibernät med hastigheter upp till 100 Mbit/s och ComHem.

Enligt föreningens hemsida så ingår kanalpaket Lagom från Telia i månadsavgiften.

Samtliga portar har nyligen renoverats och i portarna har det även installerats energisnål belysning, postboxar samt digitala informationsskärmar.

Föreningen genomför nu fönsterbyten, så alla bostäder kommer få nya fönster och balkongdörrar i glas. De har även tittat på att genomföra fasadrenoveringar och utbyggnationer till större balkonger med inglasning. Inget beslut är taget. På föreningens hemsida finns förslag gällande hur det kan se ut i framtiden: https://www.solhojdentyreso.se/showfile/?filID=139

Föreningen har sålt av marken mitt emot kyrkan, vilket påverkar föreningens ekonomi positivt.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningen höjde månadsavgifterna med 2% den 1 juli 2018.

Mer information om föreningen och dess planer för framtiden finns på www.solhojdentyreso.se

Föreningens förvaltare är HSB Stockholm. Tel: 010-442 11 00. Hemsida: www.hsb.se/stockholm
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Granitvägen 28A, 3 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg