230
MED95BB6EA6EE3F47EA900F684A2D3C3E7C

Stor och ljus 3:a med inglasad balkong!Granitvägen 17 Kungsbacka -Kolla Parkstad, Kungsbacka

Kungsbacka -Kolla Parkstad, Kungsbacka

Granitvägen 17


PRIS3 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

VÅNING

2

LÄGENHETSNUMMER

11101

MÅNADSAVGIFT

6 316 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 595 000 kr

Stor och ljus 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet i det nya och charmiga området Kolla Parkstad! Beläget perfekt mellan Kungsbackafjorden och Kungsbacka innerstad, erbjuder denna pärla dig det bästa av två världar.
Lägenheten är inte bara praktiskt belägen nära centrum, skolor och idrottsplatser, den har också enkel tillgång till motorvägen, vilket gör din eventuella bilpendling bekväm och du är snabbt hemma efter arbetsdagens avslut.
En sak som gör denna lägenhet unik är att du inte har någon boende granne vägg i vägg. Inte heller över eller under. Lägenheten har en sådan unik placering att du inte kommer att kunna störas av någon granne och det finns heller ingen boende som kan knacka i väggen om du tittar på tv lite för sent på kvällen.

Inne i lägenheten möts du av en rymlig och ljus atmosfär, där den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande och social yta för umgänge med familj och vänner.
Men det blir ännu bättre. Storleken på lägenhetens inglasade balkong förvandlar den till ett extra rum, perfekt för att njuta och koppla av året runt. Söderläget gör att du kan njuta av varma dagar här tidig vår till sen höst. Oavsett om du föredrar att sitta där med en kopp kaffe på morgonen eller efter en mysig middag med nära och kära på kvällen, kommer du att älska det här utrymmet.

De två sovrummen är var för sig mycket rymliga. Här kan flera dela ett rum eller en kan breda ut sig och njuta av den rymliga känslan.

Denna trerumslägenhet i Kolla Parkstad är verkligen en dröm för den som söker det perfekta kombinationen av komfort, bekvämlighet och livsstil. Kom och upplev detta boende själv och låt det bli ditt nya hem!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

26
februari | måndag
Kl 16:00 - 17:00
Välkomna att boka tid.

Bilder

MED95BB6EA6EE3F47EA900F684A2D3C3E7C
MED86FD8121CF1F46F580DE7FA858B45BAD
MED55AA3E3DDB97495385C2DDD656C2A491
MEDF39A246FA66C479EB846D254CF107647
MED42ABBEFF0DB94CAAA92D11EA3657ABAF

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11101

VÅNING

2 av 2

MÅNADSAVGIFT

6 316 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

3 595 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum varav 2 sovrum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

15 platser finns i föreningen med kö. Kostnad 300 kr/mån. Ägaren har boendeparkering för 200 kr/mån och parkerar oftast precis utanför lägenheten. Laddstolpar finns vid Porfyrvägen (nära).

ENTRÉHALL

Hallen är rymlig. Här finns generöst med utrymme för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderober.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning från köket. De stora fönsterpartierna med glas som sträcker sig ända ner till golvet gör rummet mycket ljust och rymligt. Härifrån når du den stora inglasade balkongen i söderläge.
Vardagsrummet är så stort så om du behöver släppa de två sovrummen åt barnen så ryms här en sovalkov.

KÖK

Köket är rymligt nog för att platsa i en större villa. Här finns gott om både arbetsytor och förvaring. På bilderna kan du se att man har möblerat med ett rejält köksbord utan att det blir trångt.

MASTER BEDROOM

Det stora sovrummet är mycket väl tilltaget. Det går att möblera med en sittgrupp utöver den stora sängen och skulle mycket väl kunna användas som ett tv-rum om ni bara behöver ett sovrum.

SOVRUM

Även det mindre sovrummet är väl tilltaget. Vill man så får den stora dubbelsängen plats här också.

Om området

Området Kolla är under en ständig expansiv bebyggelse där nya bostäder och områden växer upp. Området har en stor variation av höghus, kedjehus, fristående villor, radhus, hyresrätter, bostadsrätter av både stora och mindre aktörer.
I området finns det fina lekplatser, du tar dig snabbt ut på E6 som bara ligger ett stenkast därifrån samtidigt som du har närheten till Kungsbacka Innerstad, Inlag och Söder City.
För dig som gillar att ta en promenad eller en löptur i naturen så finns Kungsbacka skogen nära till hands med sitt elljusspår, lekplats, discogolfbana och cykelstigar.

KOMMUNIKATION

Det snabbaste eller enklaste sättet att ta sig är till fots eller med cykel men för det som inte tycker att det är ett alternativ så finns det buss. Se busslinje 2 och 731.

NÄRSERVICE

I området finns det en stor livsmedelsbutik med brett sortiment och vid Onsala avfarten finns det flera restaurangen för att sitta ned eller take away samt bensinstation.
Likaså finns det vårdcentral och tandläkare i området Kolla Parkstad.

ÖVRIGT

Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan med som erbjuder över 100 butiker, café och restauranger under ett och samma tak, biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet. Hela området Borgås växer fram år efter år med stormarknader, Hede Fashion Outlet som utvecklas, restauranger, fler butiker och företag.

Kungsbacka som stad är en av Sveriges företags tätaste städer, här finns och drivs det ca 10 000 företag. Inte att förglömma antalet hästar i kommunen, i kommunen finns det 0,011% hästar per capita eller 21% av beståndet i Hallands län.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,030755 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,19419 %

TILLTRÄDE

3 månader eller enligt överenskommelse

Ekonomi

EL

5 100 kr

FÖRSÄKRING

1 689 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 789 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Elkostnaden gäller endast hushållsel och blir därmed individuell. Det bor idag 1 vuxen i hushållet och två barn på halvtid.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 288 929 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättslägenhet

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme. Ingår i avgiften.

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Eget förråd precis bredvid porten är extra smidigt.

Förening

NAMN

Brf Kolla Trädgård

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

36

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

EKONOMI

Den enskilda lägenhetens månadsavgift räknas ut utifrån två olika andelstal. Mer info finns i bilaga.
2024 ökade avgiften baserad på ”andelstal 2” med 204% beroende på omläggning av befintliga lån medan avgiften baserad på det andra andelstalet kunde minska med 23 %.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 433 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

573 kr

OM FÖRENINGEN

Föreningens byggnader består av fyra flerbostadshus om två våningar. Den totala tomtytan är ca 4 035 kvm, bruksarea i bostadsrätterna är ca 2 469 kvm och den totala lokalytan är ca 119 kvm.
Det finns 36 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 3 st 1 RoK, 16 st 2 RoK, 4 st 2,5 RoK, 11 st 3 RoK och 2 st 4 RoK.
Det finns 2 lokaler, 63 resp 56 kvm som föreningen hyr ut.

Föreningen har abonnemang för vatten och el. I varje lägenhet mäts (via fjärravläsning) el samt kallt och varmt vatten och verklig förbrukning debiteras.

TV OCH BREDBAND

Bostadsrättsföreningen har sk TripplePlay -avtal med Telia. Bredband (upp till 100/100Mbit/s), TV kanalpaket Lagom samt bredbandstelefoni ingår i avgiften (samtalsavgifter tillkommer).

GÅRDSPLATS

Föreningen har en trevlig trädgårdsmiljö på innergården.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Det finns två miljöhus och ett övernattningsrum. Varje lägenhet har ett-två lägenhetsförråd där vissa är placerade i lgh, i trapphus eller på gården. Utöver dessa förråd finns det förråd att hyra, Kontakta styrelsen för mer information.
Uthyrningslägenhet finns att hyra via hemsidan.

PARKERING

Till Brf Kolla Trädgård hör 15 st parkeringsplatser inklusive 2 platser för fordon med handikappstillstånd. Separat kö. Parkering kostar 300 kr/månad (2024).

RENOVERINGAR

Inga större underhåll är planerade de närmsta åren.

ÖVRIGT

För mer information om området, besök deras hemsida:
http://www.kollaparkstad.se/.

Karta

Kungsbacka Kungsbacka -Kolla Parkstad

Granitvägen 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg