190
MEDBCE90DAABD194FD28779A185CE7E2634

Nyproducerad etta på vån 11 med magisk utsikt i hjärtat av Lindholmen!Götaverksgatan 20 Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Kommande®

Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Götaverksgatan 20


PRIS (utgångspris)2 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

VÅNING

11 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1-2102

MÅNADSAVGIFT

2 504 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 395 000 kr utgångspris

Nyproducerad etta på vån 11 med magisk utsikt i hjärtat av Lindholmen!

På våning 11/16 kan vi erbjuda denna nästan nya etta med balkong som erbjuder storslagen vy med landmärket Läppstiftet och nya Hisingsbron i centrum! Lägenheten har en smart planlösning, påkostade materialval och en stor balkong. Köket är levererat av Marbodal och samtliga vitvaror kommer från Siemens. Kvalitativa materialval är genomgående så som ekparkett, fönsterbräden i marmor och badrumsinredning från Vedum. Praktiskt badrum med bra tvättavdelning och lägenheten erbjuder gott om förvaring bakom smarta skjutdörrar. En perfekt studentlägenhet eller för dig som jobbar i området och vill bo högt och fritt i en ny lägenhet.

Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDBCE90DAABD194FD28779A185CE7E2634
MED1D64B55CB3C94EB5B28B316A7227B099
MED14B521C8250E4DF8A98F46A0C75F7561
MEDFA14D223B90849BF8F74D104C4E142FD
MEDC7AEF55B8244461EA895678C13DF6182

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1-2102

VÅNING

11 av 16, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 504 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 395 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

BALKONG

Ja

HALL

Redan när du kliver in i hallen möts du av den vackra utsikten lägenheten har att erbjuda ut över Lindholmen, Göteborg och inte minst Göta älv.
Till höger nås badrummet, fortsätter du in i lägenheter finner du de mer sociala delarna som vardagsrum, kök och den härliga balkongen. På golvet ligger ett vackert ekparkett som är genomgående för hela bostaden och väggarna är vita. Här finns plats för avhängning.

BADRUM

I anslutning till hallen ligger bostadens badrum. Helkaklat med grå klinker på golvet och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finner ni toalett, handfat med kommod, belyst spegelskåp, duschhörna med glasvägg. Här finns även en kombinationsmaskin för en enkel vardag.

KÖK

Ljust och trevligt Marbodal kök med goda ytor. Här är det ljusgråa över och underskåp som bryts av med en laminatskiva i ljust marmor. Utrustningen består av diskmaskin, inbyggd micro, ugn, häll, fläkt samt aluminium kyl/frys i kombination. Vitvarorna kommer från Siemens. Här finns utrymme för en matgrupp för 4-6 personer för trevliga tillställningar intill fönstret med utsikt över älven.

VARDAGSRUM OCH BALKONG

Vitmålade väggar i hela rummet. Här finns plats såväl matbord som soffgrupp.
Utgång till lägenhetens balkong med en fantastisk utsikt över staden. Här kan tidiga som sena sommarkvällar avnjutas. Här är det självklart insynsskyddat, så här kan ni sitta och njuta stora delar av dagen.

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget och Lindholmspiren vilket gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

NÄRSERVICE

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,5209 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,57151 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

VA

480 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 380 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Driftkostnaderna varierar efter boende och nyttjande.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-05-24

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

63 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lindholmspiren

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

133

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

EKONOMI

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftsjusteringar i dagsläget.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa.

OM FÖRENINGEN

Brf Lindholmspiren är en äkta bostadsrättsförening och färdigställdes 2018 och innefattar 133 lägenheter. Det finns även 1 hyresrättslokal. Till föreningen hör adresserna Götaerksgatan 18-26.
Husen är Svanenmärkta och fasaden är gjord av kvalitativ aluminium som återvunnits. Modernt och effektivt uppvärmningssystem och solceller på ett hus.

Till varje lägenhet finns ett förråd beläget på källarplan. Nedkast till sopsugsanläggning på gården. Miljörum finns i markplan, i hus 1 och 3.

I föreningen finns föreningslokal, barnvagns och cykelrum. Gemensam innegård med utemöbler, grill, lekplats och möjlighet till egen odling.

Föreningen har 2 el-bilar som varje medlem kan boka gratis - max 10 timmar / mån.
Föreningen har 3 el-cyklar som varje medlem kan boka gratis - max 10 timma / mån.

I föreningen finns lägenheter som valt att göra kapitaltillskott i upplåtelsen, se föreningens stadgar för mer information.

För mer information besök gärna föreningens egna hemsida:
https://lindholmshamnen.se

TV OCH BREDBAND

Föreningen är ansluten till gruppanslutning med tv, bredband och telefoni via Telenor. Varje bostadsrättsinnehavare betalar 165 kr/mån för detta.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler, grill, lekplats och möjlighet till egen odling.

PARKERING

Föreningen förfogar över 50 garageplatser under huset. Till dessa är det separat kö och kostnaden är 1400 kr/månad. Det finns även några platser för laddning som kostar 1570kr inkl el/månad. 2 av garageplatserna är avsedda för bilpool som nås med hiss i huset.
Ytterligare 12 platser kommer snart få laddboxar i garaget. Det ingår 10 timmars fri nyttjande av bil i månaden för de boende i Brf Lindholmspiren utan någon kostnad. Det finns även tre stycken el-cyklar som kan bokas gratis 10 timmar i månaden. I dags läget finns lediga platser.

RENOVERINGAR

Nyproduktion, inga större renoveringar planerade i dagsläget.

Föreningen har fokuserat på att öka säkerheten genom att förstärka dörrar med brytskydd, installerat ett övervakningssystem i gemensamma utrymmen samt uppdaterat garageporten med individuella fjärrkontroller som kan spärras vid förlust.

ÖVRIGT

Föreningen har två lokaler, den ena är föreningslokal och den andra inrymmer en förskola.

BRF Lindholmspiren innehar bygglov för de indragna balkongerna i västläge på Götaverksgatan 24 & 26. Föreningens övriga balkonger får ej glasas in.

Informationen ovan är tagen direkt från styrelsen, föreningens årsredovisningar samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller HusmanHagberg ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senast kontroll utfördes 2022-07-27

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2020
Årsredovisning-2021
Energideklaration Götaverksgatan 20
Kommande

Karta

Göteborg Eriksberg Lindholmen

Götaverksgatan 20

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg