KarriärOm oss
230
MED1D421361E8534C7B909CD76ADE14E405

Kvadratsmart bostad i bra skick med låg avgift och härlig vy!Götaverksgatan 20, 7tr Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Eriksberg Lindholmen, Göteborg

Götaverksgatan 20, 7tr


PRIS2 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

VÅNING

7 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1-1702

MÅNADSAVGIFT

1 819 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 195 000 kr

Kvadratsmart bostad i bra skick med låg avgift och härlig vy!

Vi har nu glädjen att presentera denna charmiga lägenhet på Götaverksgatan 20 med fantastisk utsikt över Läppstiftet och Hisingsbron. Bostaden har en smart planlösning och en balkong där du kan njuta av den vackra förmiddagssolen. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror, en vit bänkskiva i carrara marmor, köksknoppar från Buster and Punch och rum för ett matbord. Kvalitativa materialval är genomgående så som ekparkett, fönsterbräden i marmor och badrumsinredning från Vedum. Alla strömbrytare är från Schneider Renova. Självklart är bostaden utrustad med en kombimaskin samt diskmaskin för att underlätta vardagen. Förvaring finns i form av en Elfa-garderob med spegeldörr samt ett inbyggt skåp i allrummet.

Denna lägenhet skulle vara idealisk för dig som är student eller för dig som arbetar i området och vill bo nytt och bekvämt med högt och fritt läge.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Bilder

MED1D421361E8534C7B909CD76ADE14E405
MED352148B0BCDA48058955B82ED68C434C
MEDF3B9EDD3739E40139E77F5CAD77BC1A1
MED4C5F7D16388A410982D090EFC4164AA0
MED1499BFD92B4F43F0BE9E2DAE90EBBBE0

Planritningar

Planritning 2D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1-1702

VÅNING

7 av 16, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

1 819 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

BALKONG

Ja

Om området

Lindholmen började inte befolkas i någon större utsträckning förrän Lindholmens varv byggdes i mitten av 1800-talet. Många av varvsarbetarna och deras familjer byggde sina hus i närheten av varvet. Idag befinner sig Lindholmen i en expansiv period med många nya företag som etablerat sig, nyproduktion av bostäder, skolor på olika utbildningsnivåer. Anrika Port Artur med sitt mikrobryggeri - besöksvärd del av Lindholmen! Bio & teatersalong Aftonstjärnan en annan. Runt hela Lindholmen finns trevliga promenadstråk.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjeläge Slottsberget och Lindholmspiren vilket gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

NÄRSERVICE

På promenadavstånd finns Sannegårdens köpcentrum med Ica Kvantum. Lite längre nordväst om Ica ligger Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer och bank. På Norra Älvstranden finns flera kaféer och restauranger.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,5209 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,57151 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

728 249 kr Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Den är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-05-24

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

63 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Lindholmspiren

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

133

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

EKONOMI

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftsjusteringar i dagsläget.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa.

INFORMATION AVGIFT

I avgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband. Schablonkostnad för el och varmvatten tillkommer på avin, denna kostnad justeras i efterhand efter individuell förbrukning.

OM FÖRENINGEN

Brf Lindholmspiren är en äkta bostadsrättsförening och färdigställdes 2018 och innefattar 133 lägenheter. Det finns även 1 hyresrättslokal. Till föreningen hör adresserna Götaerksgatan 18-26.
Husen är Svanenmärkta och fasaden är gjord av kvalitativ aluminium som återvunnits. Modernt och effektivt uppvärmningssystem och solceller på ett hus.

Till varje lägenhet finns ett förråd beläget på källarplan. Nedkast till sopsugsanläggning på gården. Miljörum finns i markplan, i hus 1 och 3.

I föreningen finns föreningslokal, barnvagns och cykelrum. Gemensam innegård med utemöbler, grill, lekplats och möjlighet till egen odling.

Föreningen har 2 el-bilar som varje medlem kan boka gratis - max 10 timmar / mån.
Föreningen har 3 el-cyklar som varje medlem kan boka gratis - max 10 timma / mån.

I föreningen finns lägenheter som valt att göra kapitaltillskott i upplåtelsen, se föreningens stadgar för mer information.

För mer information besök gärna föreningens egna hemsida:
https://lindholmshamnen.se

TV OCH BREDBAND

Föreningen är ansluten till gruppanslutning med tv, bredband och telefoni via Telenor. Varje bostadsrättsinnehavare betalar 165 kr/mån för detta.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler, grill, lekplats och möjlighet till egen odling.

PARKERING

Föreningen förfogar över 50 garageplatser under huset. Till dessa är det separat kö och kostnaden är 1400 kr/månad. Det finns även några platser för laddning som kostar 1570kr inkl el/månad. 2 av garageplatserna är avsedda för bilpool som nås med hiss i huset.
Ytterligare 12 platser kommer snart få laddboxar i garaget. Det ingår 10 timmars fri nyttjande av bil i månaden för de boende i Brf Lindholmspiren utan någon kostnad. Det finns även tre stycken el-cyklar som kan bokas gratis 10 timmar i månaden. I dags läget finns lediga platser.

RENOVERINGAR

Nyproduktion, inga större renoveringar planerade i dagsläget.

Föreningen har fokuserat på att öka säkerheten genom att förstärka dörrar med brytskydd, installerat ett övervakningssystem i gemensamma utrymmen samt uppdaterat garageporten med individuella fjärrkontroller som kan spärras vid förlust.

ÖVRIGT

Föreningen har två lokaler, den ena är föreningslokal och den andra inrymmer en förskola.

BRF Lindholmspiren innehar bygglov för de indragna balkongerna i västläge på Götaverksgatan 24 & 26. Föreningens övriga balkonger får ej glasas in.

Informationen ovan är tagen direkt från styrelsen, föreningens årsredovisningar samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller HusmanHagberg ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senast kontroll utfördes 2022-07-27

Karta

Göteborg Eriksberg Lindholmen

Götaverksgatan 20, 7tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg