190
MEDC78B83F3A2714D41B8CFA87A4E573515

Nyrenoverat!

Kommande®

Hässelby Villastad, Hässelby

Glädjevägen 2B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,092 inkl. värme och vatten samt internet och tv via fiber
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11123
Byggår1987
Driftskostnad326 kr/månad

Välkommen till denna fint nyrenoverade 2:a med allt man kan önska! Köket har stilrena färger och materialval och erbjuder plats för matbord. Badrummet är nytt och fräscht i vitt och grått och utrustat med badkar och tvättmaskin. Det ljusa vardagsrummet är väl tilltaget och ligger i anslutning till köket. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och även en skrivbordshörna. Den härliga balkongen ligger mot föreningens innergård. Bra förvaringsmöjligheter med ett stort förråd i lägenheten och ett förråd på gården. Hiss finns i huset.

Brf Skuggviolen är en välskött förening med många fördelar för sina medlemmar. Det finns en renoverad samlingslokal med sittplats och porslin för 50 personer och som får användas kostnadsfritt till barnkalas. På innergården har föreningen rustat upp lekplatsen som är uppskattad av både små och stora barn. Det finns även två gemensamma tvättstugor.

Om området

Runt knuten finns vackra grönområden och Mälarens strand med badplatser. Utmärkta busskommunikationer till tunnelbana, pendeltåg och Vällingby Centrum.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning
Ordnings och trivselregler
Föreningens hemsida
Kommande

Bilder

Nyrenoverat kök

Neutrala färger och materialval

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet

Vita högblanka skåpluckor

Arbetsbänk i ek med underlimmad diskho

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Du välkomnas in i lägenheten av en stor hall med vitmålade väggar och grå plastmatta på golvet. En hatthylla och en garderob erbjuder plats för ytterkläder och här står även städskåpet.

FÖRRÅD
Från hallen når du ett stort förråd som har grå plastmatta på golvet och vita väggar. Garderoberna ingår ej.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med plastmatta på golvet och vitmålade väggar med en grå fondvägg.

BADRUM
Nytt och fräscht med stora vita kakelplattor på väggarna och en grå mönstrad våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med ett badkar, wc, tvättställskommod, spegelskåp, handdukshängare, vädringsfönster och en tvättmaskin från TecLime 2016.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget sällskapsrum i anslutning till köket med ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade med en grå fondvägg. Utgång till den härliga balkongen.

KÖK
Köket är nytt och fint med vita högblanka skåpluckor och över bänkskivan i oljad ek sitter svart natursten. Köket är fullt utrustat med en integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och kolfilterfläkt från Ikea. Kombinerad kyl/frys från Bosch 2017. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat.

- RENOVERINGAR -

2019 Nytt kök från Ikea med nya vitvaror
2017 Nyrenoverat badrum
2017 Nya golv och nymålade väggar och tak i hall, förråd och sovrum
2017 Nymålade väggar och tak i vardagsrum
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,092 inkl. värme och vatten samt internet och tv via fiber
Driftskostnad
SEK 3,910 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,900
Försäkring
SEK 2,010
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.85179 %
Andel av årsavgiften
1.05609 %
Byggnad
Byggnadsår
1987
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/8/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
151 kWh/m² och år
Övriga byggnader
Ett tillhörande förråd om ca 2 kvm finns på gården.
Förening
Namn
Brf Skuggviolen 1
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Skuggviolen 1 består av 96 lägenheter med adresserna Glädjevägen 2-10. 20 av lägenheterna är hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Marken är friköpt, föreningen köpte fastigheten 2010 vid ombildningen. Adresserna är Glädjevägen 2-10. Det finns två gemensamma tvättstugor i port 6B och 2A och en gemensamhetslokal med plats för 50 personer i 10A huset. Parkering utomhus kostar 250 kr/månaden och carport med el-anslutning kostar 450 kr/månaden. För närvarande finns ledig p-plats (2020-03-09).

Fiber via Comhem ingår i månadsavgiften. Tv silverpaketet och internet 250/50 Mbit ingår.

Underhåll/Renoveringar: Föreningen har nyligen startat med avfallshantering av matavfall. Utbyte av vindskivor på husen pågår. OVK är utförd. Utvändigt underhåll av förråden pågår. En del värmeväxlare är bytta, fler byts löpande. 2018-2019 har föreningen satt in nya passagesystem och låssystem i portarna och nya digitala tvättstugebokningar. 2018-2019 har man även gjort fler p-platser. under 2018 renoverades gemensamhetslokalen. 2017-2018 renoverades alla fönster med en plåtbeklädd utsida. 2016 renoverades lekplatsen på innergården. En av tvättstugorna har ny maskinpark och i den andra kommer maskinerna att bytas ut.

Ekonomisk förvaltare är SBC. Överlåtelseavgiften är 1183 kr och pantsättningsavgiften 473 kr, dessa avgifter betalas av köparen. Se mer om föreningen på www.skuggviolen.se.

Karta

Hässelby Villastad Hässelby

Glädjevägen 2B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg