MED3A66FCCD009F401098955AF9D7ACBA1B

Egen lokal på strategiskt läge!

Vaggeryd

Del av Gärahov 2:1

Fakta

TypÖvrigt

Utgångspris: SEK 899,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Gärahov, Vaggeryd på en av de sista lediga tomterna i området, med ett mycket strategiskt läge nära Vaggeryd centrum och med närhet till E4an. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

På en tomt om ca 7800 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra 18 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris: 899 000kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter).

Pris för hörnfastighet/gavel: 1 049 000kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter).

Förväntad inflytt: Början av 2022

Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på cirka 5,75 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till över 100 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,1 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet, elen är förberedd i ett elskåp som är förberedd med 16 Ampere. Utöver detta kommer det finnas brunn med lokalt fall som går till en gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller förvaring. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500-600 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Axel Smedberg axel@egenlokal.se 070-676 77 85
Jessica Berglund jessica.berglund@husmanhagberg.se 073-322 82 03

På www.egenlokal.se hittar du ytterligare information om oss!

Om området

Industriområde på Gärahovsvägen i Vaggeryds norra del i anslutning till Hokvägen med enkel in och utfart. I närområdet finns flera industrifastigheter samt närhet till biltvätt, verkstad, bilrekond, bygghandel, färghandel, matbutik, pizzeria och bensinstation.

Kommunikation

Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil. Smidigt belägen vid Vaggeryds norra påfart med närhet till E4.an.

Bilder

Fakta

Byggnader
Fastighetsbeteckning
Del av Gärahov 2:1
Allmänt om fastigheten
Kommentar
Kostnad för eventuell uppvärmning samt invändig el tillkommer respektive ägare.

Karta

Vaggeryd

Del av Gärahov 2:1

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg