190
MED7292F69278AC4BFCAF847B1DACB9E65E

Enplansvillan med allt du kan önska, i eftertraktade Gamla Uppsala!

Kommande®

Gamla Uppsala, Uppsala

Fakta

Antal rum6 rok
Boarea195 kvm
Tomtarea1,104 kvm

Ansvarig mäklare

Vad passar bättre en lat semesterdag än att slå sig ner i solstolen på trädäcksaltanen, se solens strålar dansa på vattenytan i poolen, känna doften av gräset och bara njuta av lugnet? Många drömmer om just det, men få har möjligheten att göra det. Tills nu!

Här finner ni en inflyttningsklar enplansvilla i genomgående gott skick och plats för såväl familj och gäster med fyra sovrum som enkelt kan bli fem. Här dominerar de stora sociala ytorna med välrustat kök, generöst tilltaget vardagsrum med öppen spis samt ett extra allrum för barnen eller för övernattande gäster. Vidare finns två badrum (bekvämt belägen i varsin sida av huset) samt en extra gästtoalett. Från alla rum har ni höga fönster med vacker utsikt och fantastiskt ljusinsläpp. Förvaringen räcker gott och väl till, garaget ligger i bekväm anslutning till hemmet och altanen har plats för grill, loungemöbler och stort utebord (med sol under hela dagen). Vad ni än önskar finns möjlighet att skapa en riktigt härlig oas utomhus (på terrass om 167 kvm). Pricken över i, du har också ett trevligt spabad och både inne- och utebastu!

Det ostörda läget i kombination med bostadens skick gör detta till en mycket attraktiv fastighet. Här slipper du trafik såväl som stadens brus! Byggnadens storlek är taxerad till 186+10 kvm där 10 kvm utgör en biyta. Denna yta har gjorts om till en del av byggnaden och bör idag ses som en del av boytan. Uppdatering av taxeringsinformationen är påbörjad.

Som boende i Gamla Uppsala bor man i ett attraktivt och historiskt område. Här har ni direkt närhet till kulturarv, fornminnesområden och vackra strövområden med fina gröna ängar. Den aktiva och barnfamiljen bor utmärkt med elljusspår, många populära förskolor och skolor samt ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för barn och unga (bland annat Yrsaplan för fotbollsintresserade). Här finner du vidare goda kommunikationer via cykel (finns snabbcykelled), bussar samt med bil. Inom kort avstånd finner du flera restauranger samt hela Gränby Köpstad med all service du kan tänkas önska. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Gamla Uppsala är beläget strax norr om Uppsalas centrala delar och är ett historiskt område i Uppland. Där finns bland annat de berömda Uppsala högar och Gamla Uppsala kyrka, som har varit både domkyrka och ärkebiskopssäte.

I stadsdelen finns närservice, vårdcentral och rekreation med fina strövområden kring Gamla Uppsala högar mot Tunåsen. . Kommunikationerna in till Uppsala resecentrum är goda med stadstrafikens bussar.

Kommunikation

Närheten till påfarten till E:4an samt Bärbyleden/55:n gör det enkelt att pendla med bil både norrut och söderut samt god pendling mot Enköping/Västerås. Flertalet bussar tar dig till city bl.a. 2:ans stadsbuss. Uppsala kommun håller på att slutföra det sista på den nya snabbcykelvägen som går från Gamla Uppsala ända in till centrum.

Närservice

Kort avstånd till Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas och där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Fördelat på två områden. "Gamla" Gränby Centrum med bland annat ICA Kvantum, apotek, Systembolaget, bank samt flertalet butiker i gallerian. Samt Gränby Köpstad vid påfarten till E4:n med bl.a. Citygross, Willys, Blomsterlandet, bensinmack, lekland och flertalet nya butiker som öppnar inom närtid.

Övrigt

Skola
Gamla Uppsala är ett barnvänligt område med flertalet förskolor samt två populära skolor Gamla Uppsala skola från förskoleklass till år 5 och Fredrika Bremerskolan från förskoleklass till grundskola år 5. Från skolår 6 finns Von Bahrs skola.

Sport
Gamla Uppsala sportklubb, GUSK, har välfungerande och aktiv verksamhet vid Yrsaplan. Närhet till UTK-hallen för tennis, Gränby Ishall för hockey, Relitahallen för bandy. I Gamlishallen utövas olika sporter.

Rekreation
Utöver området kring Gamla Uppsala högar finns även Linnéstigen som tar Dig ut mot Vittulsberg.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg