MED42892452D49247828CE9BEE01E23EFF6

Kvadratsmart 3:a högt upp i huset!

Ursvik, SUNDBYBERG

Gamla Enköpingsvägen 152

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,395 Inkl värme och KA vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea55 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer12
Byggår2018

Välkommen till en kvadratsmart 3:a högt upp i huset. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där det praktiska arbetsköket har stora ytor för förvaring i över och underskåp. Den öppna planlösningen vid kök och vardagsrumsdelen gör att du med lätthet kan ha en härlig matplats invid fönster samt en vardagsrumsdel. Fräscht och rymligt badrum som ger dig alla bekvämligheter du kräver från ditt boende. Utanför ytterdörren vid loftgången finns en mysig sittplats i bästa läge. De stora fönsterpartierna tillåter ett härligt ljushav genom hela bostaden som ger en extra energikick. Solid förening med god ekonomi. Populär adress med tillgång till kommunikationer, grönområden, livsmedelsbutiker och restauranger. Välkommen att längta hem!

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Bilder

Vardagsrum

Kök

Kök

Bänk utanför dörren

Kök och vardagsrum

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar samt parkettgolv. Goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla.
Kök
Snyggt och stilrent kök med gott om arbetsyta ovan ljusa bänkskivan som går väl i ton med kaklet ovan. Vita skåpluckor som slukar gott om förvaring. Utrustat med kyl & frys, induktionshäll, fläkt, ugn, integrerad mikro och diskmaskin.

Invid köket har du naturlig plats för matbord om ca 6 personer längs med fönsterpartiet.

Parkettgolv och vitmålade väggar.
Vardagsrum
Väl avvägda kvadratmeter i den här bostaden gör sig väl här inne. Med plats för en soffgrupp och tv-möblemang invid köket i en social planlösning. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Garderobvägg.
Sovrum 2
Bostadens andra sovrum inrymmer även en fulländad säng samt övriga möbler efter behag.
Badrum
Fräscht och stort badrum utrustat med allt du behöver; dusch med badkar, handfat med kommod, spegel, wc, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av null, hiss finns
Avgift
SEK 3,395 Inkl värme och KA vatten
Andel i föreningen
1.94253 %
Andel av årsavgiften
1.99922 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Fanfaren
Om föreningen
När Kod Arkitekter fick uppdraget att rita brf Fanfaren åt HSB var utgångspunkten att rita smarta och yteffektiva smålägenheter i den framväxande stadsdelen, en boendetyp som hittills saknats i Ursvik! Resultatet är en femvåningsbyggnad med 59 lägenheter som kopplas samman med en karaktäristisk entrébalkong mot gatan. Byggnaden ligger i anslutning till en generös gemensam innergård med stora gräsytor, vackra planteringar, utomhusgym och lekplats. En mötesplats för hela kvarteret. HSB brf Fanfaren är medlem i HSB Stockholm.

HSB brf Fanfaren erbjuder ett litet boende med stora möjligheter. Lägenheterna är yteffektiva med gott om förvaringsmöjligheter. Utanför lägenheterna finns den södervända entré- balkongen där du kan njuta av solen hela dagen. Sittbänk i trä med ett bord för kaffekoppen finns till varje genomgående lägenhet. Vissa lägenheter har även uteplats eller balkong mot gården. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett utegym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små.

I föreningen kommer det att finnas ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd
och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

TVÄTTSTUGA
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

GROVTVÄTTSTUGA
En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp etc, anpassat för grovtvätt.

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd och filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

KALL- OCH VARMVATTEN
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ELINSTALLATION
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps
in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

SOPHANTERING
Hushållssopor kastas i sopsugsnedkast placerade på gården. Inne på gården nära trapphus A finns ett återvinningsrum för källsortering av övriga sopfraktioner.

Lägenhetsfördelning:
1 rok 34,5 kvm 10 st
1 rok 44 kvm 4 st
2 rok 44,5 kvm 35 st
2 rok 55 kvm 9 st
2 rok 64 kvm 1 st
Tv och bredband
Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 200 kr per månad. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas
av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.
Parkering
Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Karta

Ursvik SUNDBYBERG

Gamla Enköpingsvägen 152

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg