MED4535019298F747F096A8FF9C2675E2A5

41 nya lägenheter - smarta planlösningar - kvalitet

Nyproduktion

Vega

Gaffelseglet Lgh 1504

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,051 I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Exklusive månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel, TV/bredband samt hemförsäkring.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea53 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1504

Fast pris: SEK 2,490,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

*Tomtvisning sker utomhus Söndag 6/12 kl 13.30-14.00. Följ skyltar och flaggor till Gaffelseglet*

*Onlinevisning sker via Hemnet Söndag 6/12 kl 14.00-14.10*

*SUCCÉ endast 13 st lägenheter kvar av totalt 41 st. PASSA PÅ - FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN*

Hemsida för Brf Zenit där du kan läsa allt om projektet är: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/zenit/

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar 33-101 kvm om 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga, stora balkonger, uteplatser, samt terrass med plats att umgås. Huset kommer ligga i den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Tillträde sommaren 2022!

Läs mer och klicka på nedan "Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Haninge"

Hemsida för Brf Zenit: www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/zenit/

Om området

SKOLOR

I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

FRITID

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Kolartorps naturreservat är ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.
Centralt beläget i kommunen finns gym så som SATS Haninge, Nordic Wellness, Jumping Haninge, Friskis och Svettis, Vega CrossFit och många fler, och 2020 får Vega ett eget Puls & Träning.

SHOPPING

I närheten finns Port 73. Ett Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger samt Haninge Centrum som är Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.

På kort avstånd ligger även Länna köpcentrum, en riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

KOMMUNIKATION

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Den nya pendeltågsstationen, busstorget, gång och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del
av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Med pendeltåget tar det bara 20 minuter till Stockholms central, och direktbussen till Gullmarsplan tar bara 15 minuter. Det finns även andra busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum.

För dig som tar bilen har Vega fått en egen avfart från riksväg 73, vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Närmast pendeltågstationen blir det höga flerfamiljshus och i utkanten av stadsdelen består bebyggelsen främst av villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 300 bostäder för ungefär 10 000 invånare.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL:
Ljust ekparkettgolv och förvaring enligt ritning.

VARDAGSRUM:
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

KÖK
Skåpinredningen kommer från Ballingslöv med slätt utförande på luckor som går i en varmgrå ton. Med integrerad diskmaskin, köksfläkt, inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck. Bänkskiva i vit laminat med underlimmad diskho och induktionshäll. Köksblandaren kommer från Mora och vitvarorna från Whirlpool. Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar. Stänkskydd i grått kakel.

WC/BADRUM
Badrumsgolvet läggs i ljusgrått klinker. Väggarna kaklas med matt vitt liggande kakel. Vit kommod och vitt tvättställ från Ballingslöv. Ovan kommod sitter en spegel med ljuskant av LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare och handdukshängare i polerat rostfritt utförande samt handdukstork. Raka duschväggar från Svedbergs. Blandare från Mora. Tvättdel enligt ritning med vita väggskåp och laminatbänk. Tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin), Whirlpool.

GÄST-WC
De lägenheter som har gäst-WC inreds i samma stil som WC/ badrum.

SOVRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BALKONG/UTEPLATS
Alla lägenheter har balkong och/eller uteplats. Belysning och eluttag på yttervägg.
Antal rum
3 rum
Boarea
53 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 8, hiss finns
Pris
SEK 2,490,000 Fast pris
Avgift
SEK 3,051 I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Exklusive månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel, TV/bredband samt hemförsäkring.
Tillträde
Tillträde Sommaren 2022
Byggnad
Ventilation
FTX, till- och frånluft
Förening
Namn
Brf Zenit
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Vega

Gaffelseglet Lgh 1504

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg