230
MEDA782D3FD91804595A33EB40E066F10E5

Nyproduktion

Vega, Vega

Gaffelseglet 23, lgh 1703

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,817 I månadsavgiften ingår kallvatten & värme. Exkl. månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel,TV/bredband,försäkring
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1703

Fast pris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

8 SÅLDA - 4 KVAR! * Säljsuccé med stort intresse - Passa på, Fasta priser utan budgivning, först till kvarn-principen gäller. Inflytt sommaren 2022.

Följande 4 lgh finns kvar:
1703 – 2 rok – 49 kvm – 2 655 000 – 2 817 – våning 7, balkong.
1704 – 2,5 rok – 53 kvm – 2 795 000 – 3 046 – våning 7, balkong.
1705 – 1 rok – 33 kvm – 1 720 000 – 1 897 – våning 7.
1801 – 2 rok – 54 kvm – 2 750 000 – 3 104 – våning 8, balkong, högst upp.

GÅ IN HÄR FÖR ATT GÖRA DIN INTRESSEANMÄLAN OCH LÄS MER OM PROJEKTET: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/nadir/

Inflyttning sker sommaren 2022.

Nu har vi släppt vår tredje etapp efter dem två första etappernas stora säljsuccér med nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Gaffelseglet i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad.

Nu bygger vi vidare längs Gaffelseglet i populära Vega, Haninge den tredje etappen med nya bostadsrättslägenheter, Brf Nadir. 42 st ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1-3,5 rum och kök fördelade på 32-82 välplanerade kvadratmeter. Alla hem får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, de flesta lägenheterna får dessutom stora balkonger eller uteplatser med plats att umgås.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, arbetsplats, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Inredningen är utvald för att spegla vår samtid och vi har lagt stor fokus på hållbarhet, både gällande materialens kvalitet och att uttrycket håller över tid. Den är stilren med monokrom, tillbakalutad design där du själv får utrymme att addera personliga detaljer för att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv. Kaklet återkommer i badrummet i kombination med ett ljusgrått golv. Lägenheten har genomgående ljuspigmenterad ekparkett.

I Nadir bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken, som öppnar under 2021. Planerad inflyttning sommaren 2022.

Läs mer här: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/nadir/

Välkommen till Brf Nadir!

Om området

SKOLOR

I dagsläget finns här två förskolor, och för att kunna möta behoven som den stora inflyttningen innebär, planeras mellan 6-8 nya förskolor att byggas. En helt ny F-6-skola byggs i Vega, och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

FRITID

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder.

Kolartorps naturreservat är ett vackert skogsområde med berghällar och gles tallskog, perfekt för spännande utflykter med familjen. Tack vare att reservatet ligger på hög höjd kan ni ha picknick och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt.
Centralt beläget i kommunen finns gym så som SATS Haninge, Nordic Wellness, Jumping Haninge, Friskis och Svettis, Vega CrossFit och många fler, och 2020 får Vega ett eget Puls & Träning.

SHOPPING

I närheten finns Port 73. Ett Köpcentrum med två stora mataffärer samt 40 olika butiker och restauranger samt Haninge Centrum som är Haninges största mötesplats med butiker, restauranger, sportaktiviteter och service.

På kort avstånd ligger även Länna köpcentrum, en riktig shoppingdestination med brett utbud av butiker, lekland och över 1000 parkeringsplatser.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett boende med närhet till allt. Här är närheten till Stockholms innerstad lika självklar som närheten till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

KOMMUNIKATION

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Den nya pendeltågsstationen, busstorget, gång och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del
av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm. Med pendeltåget tar det bara 20 minuter till Stockholms central, och direktbussen till Gullmarsplan tar bara 15 minuter. Det finns även andra busslinjer som tar dig till Farsta och Haninge Centrum.

För dig som tar bilen har Vega fått en egen avfart från riksväg 73, vilket gör bilresan smidigare då du slipper trafiken vid Haningeavfarten.

Närmast pendeltågstationen blir det höga flerfamiljshus och i utkanten av stadsdelen består bebyggelsen främst av villor och radhus. Totalt planeras cirka 3 300 bostäder för ungefär 10 000 invånare.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Ljust ekparkettgolv och förvaring enligt ritning.

VARDAGSRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

KÖK
Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv.

WC/BADRUM
Köken har vitt kakel i halvstensförband, ljusgrå bänkskiva och släta vita luckor från Ballingslöv.

WC
Vitt kakel i badrummet i kombination med ett ljusgrått golv.

SOVRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BALKONG/UTEPLATS
Alla lägenheter om 2-3,5 rok har balkong och/eller uteplats. Belysning och eluttag på yttervägg.
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 8, hiss finns
Pris
SEK 2,650,000 Fast pris
Avgift
SEK 2,817 I månadsavgiften ingår kallvatten & värme. Exkl. månadsavgiften tillkommer varmvatten, hushållsel,TV/bredband,försäkring
Tillträde
Sommaren 2022.
Byggnad
Ventilation
FTX, till- och frånluft
Förening
Namn
Brf Nadir
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Vega Vega

Gaffelseglet 23, lgh 1703

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg